Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εφόσον πρόκειται για πανεπιστημιακή αστυνομία, υπάρχει περίπτωση οι απόφοιτοι ΑΕΙ που θα κάνουν αίτηση να πάρουν κάποια επιπλέον μόρια;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Septima έγραψε:Εφόσον πρόκειται για πανεπιστημιακή αστυνομία, υπάρχει περίπτωση οι απόφοιτοι ΑΕΙ που θα κάνουν αίτηση να πάρουν κάποια επιπλέον μόρια;
Μπαα δεν νμζω ολοι στο ιδιο τσουβαλι θα ειναι αφου για προκυρηξη αστυνομιας προκειται ιδια με την περσινη εφ θα ειναι για πιο λογο να εχουν σημασια τα πτυχια.
Για το ύψος γνωρίζουμε κάτι; Υπάρχει περίπτωση να πάει 1,65 όπως ήταν (στο παρελθόν τουλάχιστον) στην δημοτική αστυνομία;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
καμία σχέση Η δημοτική με αυτό εδώ αλλά υπουργεία καταρχάςSeptima έγραψε:Για το ύψος γνωρίζουμε κάτι; Υπάρχει περίπτωση να πάει 1,65 όπως ήταν (στο παρελθόν τουλάχιστον) στην δημοτική αστυνομία;
Το γνωρίζω, αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα γενικά; Τι πιστεύετε;
Septima έγραψε:Το γνωρίζω, αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα γενικά; Τι πιστεύετε;
Δεν ξέρω φίλε μου όταν βγει θα μάθουμε! Πάντως για τους άντρες δεν κατεβαίνει με τίποτα. Τωρα άμα θέλουν να πάρουν πολλές γυναίκες ίσως το κατεβάσουν αν και δύσκολο και αυτό
-
Septima έγραψε:Το γνωρίζω, αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα γενικά; Τι πιστεύετε;
Εγω δεν νμζωω αστυνομια θα μπεις ουσιαστικα να κυνηγας αναρχικους οχι με κατατακτηριες σε καποια σχολη. Οποτε τι νοημα θα εχει να δωσει εξτρα μορια σε ατομα με πτυχια δν νμζω ιδια με εφ θα ειναι και ειδικα η ηλικια αν ισχυει αυτα π ελεγε το αρθρο " νεαρης ηλικιας" ατομα θα στελεχωσουν την οππι.
-
Οσο γιαντο υψος ισως για τις γυναικες το κατεβασουν αν θελουν να παρουν αρκετες αλλιως δεν το βλεπω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
νομιζω ειναι γυναίκα !BilD έγραψε:Septima έγραψε:Το γνωρίζω, αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα γενικά; Τι πιστεύετε;
Δεν ξέρω φίλε μου όταν βγει θα μάθουμε! Πάντως για τους άντρες δεν κατεβαίνει με τίποτα. Τωρα άμα θέλουν να πάρουν πολλές γυναίκες ίσως το κατεβάσουν αν και δύσκολο και αυτό
Μακάρι, παιδιά. Όταν έδωσα πανελλήνιες ήμουν 2000+ μόρια πάνω από τη βάση της αστυνομίας στη γενική σειρά και δεν μπήκα λόγω ύψους. Γενικά έχω πολλά μόρια. Οπότε αν μειωθεί το ύψος ίσως τα καταφέρω!
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Septima την Πέμ Δεκ 10, 2020 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gouleas94 έγραψε:νομιζω ειναι γυναίκα !
Αμα σου πω οτι το σκεφτηκα χαχα αλλα και παλι απαντησα και για τα δυο φυλα τεσπα παντως στις γυναικες παιζει να πεσει αν θελουν να βαλουμ αρκετες. Θα Δουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 11, 2020 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gouleas94 έγραψε:νομιζω ειναι γυναίκα !
Ωχ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 11, 2020 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Παιδιά να σας ρωτήσω λέτε να παιχτούν και τπτ μόρια εντοπιότητα όσο Αφορά τα πανεπιστήμια της Αθήνας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι δν έχει γραφτεί πουθενά τέτοιο πράγμα
Ούτε καν Antonio
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες