Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Βμκδ δηλαδη εσυ λες οτι παιρνουν ΕΦ απο τη πισω πορτα; Δηλαδη δε θα μεινουν για παντα στα πανεπιστημια αυτοι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
πες τα ρε φιλε πες τα μεγάλα παιδια ειμαστεΒμκδ έγραψε:Loukas_97 έγραψε:Guardian έγραψε:Γιατι να αντιδρασει αφου δε τους αφορα!
Μα τους αφορα αυτο ειναι το θεμα να βγουν πχ να πουν. Μην παρετε πανεπιστημιακους παρτε εφ. Ή να προτεινουν οι πανεπιστηνιακοι ειναι εφ.
Ρε παιδιά είναι δυνατόν ; Εν πανδεμια να βγουν να πουν πάρτε αστυνομία αντί για γιατρούς κτλπ ; Πάτε καλά ; Θα γινει σφαγει αν πουν για αστυνομία εδώ λένε τα μεθ δεν έχουν γιατρούς. Παράθυρο είναι αυτό π θέλουν να κάνουν. Τεσπα πολύ ασχολήθηκα μακαρι να βγουν γρήγορα να ξεκαθαρίσει το το ποιο απλώς μεγάλη άνθρωποι είμαστε βάλτε λίγο το μυαλό να σκεφτεί.
Guardian έγραψε:Βμκδ δηλαδη εσυ λες οτι παιρνουν ΕΦ απο τη πισω πορτα; Δηλαδη δε θα μεινουν για παντα στα πανεπιστημια αυτοι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουν τε αναρχοπλυτα αστυνομία σε πανεπιστήμια. Όποτε ναι δεν πιστεύω ότι θα κάτσουν εκεί. Με αυτά ποθ θα ακολουθήσουν (επεισόδια κτλπ)
Αλλο το να μην "πιασει" σα σωμα και μετα να τους απορροφησει αλλου και αλλο αυτο που λενε μερικοι οτι μετα απο καιρο θα μπορουν να αλλαξουν υπηρεσια επειδη θα ανηκουν ατην ελ. Ας! Εσυ Γουλεα ισχυριζεσαι οτι θα ειναι σαν εφ και μετα απο καιρο θα μπορουν να πανε αλλου και ο βμκδ λεει οτι λογω καποιων γεγονοτων θα αναγκαστουν να τους βγαλουν απο τη φυλαξη και ετσι να πανε αλλου!
Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο!
Ισως μπορει να μην παρουν και τιποτα μονο για ψηφους θα δουμε...
Παιδια τα αει ειναι Αυτοδιοικητικα θα γίνει ότι πουν οι πρυτάνης.απλα καποιες προτάσεις τους εκαναν.
τις οποιες θα συζητησουν στης 17 του μηνα...
τις οποιες θα συζητησουν στης 17 του μηνα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Ας βγει πρώτα η προκηρηξη και βλέπουμε αν και εγω πιστεύω μετα απο χρόνια θα μπορείς να πας σε άλλη υπηρεσία... ! Βλεπε ΣΦ
-
- Αντισυνταγματάρχης
καταρχας οτι λέω ειναι στη θεωρεία άλλο πράξει αλλά πιστεύω οτι θα ειναι εφ φιλε από την πίσω πόρτα χωρίς πολα πολα γιατί αν παρει φουλ δημοσιότητα θα τους κράξουν και η πέτρες αυτό τώρα θα δείξει φιλικά πάντα Δν εχω με κανένα παλικάρι θεμα όλοι το ίδιο θεμε να μπούμε στην αστυνομία και εγω θέλω να μπω γιατί το γουστάρω ξέρω οτι δν θα γίνω πλούσιος από αυτό καλώ βράδυGuardian έγραψε:Αλλο το να μην "πιασει" σα σωμα και μετα να τους απορροφησει αλλου και αλλο αυτο που λενε μερικοι οτι μετα απο καιρο θα μπορουν να αλλαξουν υπηρεσια επειδη θα ανηκουν ατην ελ. Ας!Εσυ Γουλεα ισχυριζεσαι οτι θα ειναι σαν εφ και μετα απο καιρο θα μπορουν να πανε αλλου και ο βμκδ λεει οτι λογω καποιων γεγονοτων θα αναγκαστουν να τους βγαλουν απο τη φυλαξη και ετσι να πανε αλλου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 10, 2020 5:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε μου πιστεύω πως η προκήρυξη θα λέει μέσα πως για 4-5-6 χρόνια θα είσαι εκεί αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Ξέρω άτομα π μπήκανε δέλτα και Δίας και τώρα είναι σε άλλες υπηρεσίες
Αναφέρεται σε διάρκεια σύμβασης 4-5 Χρόνια...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Καλά το πάνε θα την βγάλουν λογικά απο το νέο έτος προχωράμε και αναμένουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όλο και αχνοφαίνονται οι εφ μαγκες
Αρα θα είναι σύμβαση ; Δεν νομίζω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δν λέει κάπου για σύμβαση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες