Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα xrounk ο υπουργός ξέρει πολύ καλά τι θέλει να πάρει! Άλλα μάλλον κάπου κολλάει το θέμα. Θα δείξει.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
έτσι είναι. Απλά να είχαμε και εμείς κάποια ενημέρωση.BilD έγραψε:Καλημέρα xrounk ο υπουργός ξέρει πολύ καλά τι θέλει να πάρει! Άλλα μάλλον κάπου κολλάει το θέμα. Θα δείξει.
Συνοριοφυλακα93 οι ΣΦ ειναι εξ αρχης με συμβαση ενω οι πανεπιστημιακοι θα ειναι μονιμοι εξ αρχης.Κατσε με τη συμβαση σου τωρα εκει και ασε τα υπολοιπα, ξερετε τι υπογραψατε!
Οι νεοι ΣΦ που θα παρει θα ειναι με 1+1 και οχι με συνεχως ανανεουμενη οπως εσεις, διαφορετικη συμβαση δηλαδη!
Οι νεοι ΣΦ που θα παρει θα ειναι με 1+1 και οχι με συνεχως ανανεουμενη οπως εσεις, διαφορετικη συμβαση δηλαδη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Χαλαρώστε με τους σφ γιατί θα το φησάμε και δν θα κρυώνει στο τέλος
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
πιστεύεις θα έχουμε νέα σήμεραGouleas94 έγραψε:Χαλαρώστε με τους σφ γιατί θα το φησάμε και δν θα κρυώνει στο τέλος
Εγω προσωπικα τπτ δε θα φυσαω και μια στο εκατομμυριο μονιμοι να γινουν παλι δε θα εμπαινα.Σιγα μη περιμενω 5 χρονια να μπω αστυνομια δια μεσω 'λαμιας'!
Στο θεμα μας τωρα, χθες μαλλον δε βγηκε καποια ακρη γι αυτο δεν εχει ανακοινωσεις.
Στο θεμα μας τωρα, χθες μαλλον δε βγηκε καποια ακρη γι αυτο δεν εχει ανακοινωσεις.
Απ ότι κατάλαβα υπάρχουν αντιδράσεις από τους γνωστούς παλι! Αλλά δεν νομίζω να εμποδίσει τον υπουργό να κάνει προσλήψεις στην Ελ. Ας. Θα δείξει το κοντινό μέλλον!
Ναι το θεμα ειναι αν ο Μητσοτακης ειναι αποφασισμενος να ερθει σε ριξη με τους Πρυτανεις που δε θελουν το σωμα να εχει σχεση με την αστυνομια!Αυτοι θελουν το σωμα να ανηκει στη Πρυτανεια και να λογοδοτει εκει!
Εγώ πιστεύω ή θα βγάλει για πανεπιστημιακή που θα ανήκει στην Ελ. Ας ή ΕΦ. Ενα από τα δύο δηλαδή. Θα δείξει
ΕΦ για τα πανεπιστημια δε παιρνει.Το Σεφεαα θα ειχε βγαλει ανακοινωσεις πιεζοντας την κυβερνηση να ειναι ΕΦ για τα πανεπιστημια.
Κατι τελειως διαφορετικο θα ειναι.
Κατι τελειως διαφορετικο θα ειναι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Γενικά εγω πιστεύω οτι επειδή ειναι πολύ Λεπτό το θεμα και θα εχουν αντιδράσεις από τους αριστερόφρονες θα το κρατήσουν όσο ποιο κρυφώ γίνεται
Gouleas94 έγραψε:Γενικά εγω πιστεύω οτι επειδή ειναι πολύ Λεπτό το θεμα και θα εχουν αντιδράσεις από τους αριστερόφρονες θα το κρατήσουν όσο ποιο κρυφώ γίνεται
Έτσι ακριβώς!
Ολο τα ιδια λενε, απο χθες δε βγηκε κατι τελικο!Το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν αντιδρασεις!
Μετά από όλα αυτά δεν νομίζω να μην βγει που λένε καποιοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες