Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Επιτέλους καλά νέα λογικά θα ειναι εφ με επικεφαλής αστυφηλακες η Αξειω και θα ειναι ξεχωριστή διεύθυνση
alexan94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexan94 »

Απορίας άξιον αν θα βάλουν στα πανεπιστήμια άτομα κατηγορίας μόνο ΔΕ. Το πανεπιστήμιο είναι ιδιαπιτερος χώρος και αν δεν έχεις περάσει απο μέσα ως φοιτητης δνε ξέρω κατα πόσο θα έχει νόημα όλο αυτο που επιχειρούν να κάνουν. Η λογική επιτάσσει ΠΕ/ΤΕ και ΔΕ αστυνομους πανεπιστημίων. Σκεφτείται παιδιά 22 χρονών χωρις ΑΕΙ να προσπαθούν εντος πανεπιστημίου να ελέγξούν ή "σωφρονίσουν" παιδιά 22χρονων φοιτητές. Πάντως εμένα για φούσκα μου ακούγεται όλο αυτό ή αν στο τέλος γινει, θα ειναι αρπα κολλα... Δεν θα λειτουργησει και στο τέλος θα τους κάνουν δημοτικούς αστυνόμους.

Πάντως για να ειμαι ελικρινής, εμένα προσωπικά θα με συνέφερε να μοριοδοτούν Το ΑΕΙ και να δίνουν, Παράλληλα, μοριοδότηση για τη στρατιωτική θητεια

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

alexan94 έγραψε:Απορίας άξιον αν θα βάλουν στα πανεπιστήμια άτομα κατηγορίας μόνο ΔΕ. Το πανεπιστήμιο είναι ιδιαπιτερος χώρος και αν δεν έχεις περάσει απο μέσα ως φοιτητης δνε ξέρω κατα πόσο θα έχει νόημα όλο αυτο που επιχειρούν να κάνουν. Η λογική επιτάσσει ΠΕ/ΤΕ και ΔΕ αστυνομους πανεπιστημίων. Σκεφτείται παιδιά 22 χρονών χωρις ΑΕΙ να προσπαθούν εντος πανεπιστημίου να ελέγξούν ή "σωφρονίσουν" παιδιά 22χρονων φοιτητές.Πάντως εμένα για φούσκα μου ακούγεται όλο αυτό ή αν στο τέλος γινει, θα ειναι αρπα κολλα... Δεν θα λειτουργησει και στο τέλος θα τους κάνουν δημοτικούς αστυνόμους.

Πάντως για να ειμαι ελικρινής, εμένα προσωπικά θα με συνέφερε να μοριοδοτούν Το ΑΕΙ και να δίνουν, Παράλληλα, μοριοδότηση για τη στρατιωτική θητεια

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δν καταλαβαίνω το λόγο που λες οτι άτομα που το μόνο κριτιριο που έχεις ειναι οτι δν πήγαν να σπουδάσουν δν θα μπορούν να ειποβαλουν την τάξει σε σπουδαστές που το μόνο που έκαναν ειναι να μάθουν παπαγαλία μια συγκεκριμένη ύλη και να πουν σε ΑΕΙ η ΤΕΙ πολύ λαθως νοοτροπία φιλε μ α
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και αν όντως ανήκουν στο υπουργείο προ ειναι λίγο δύσκολο να αλλάξουν τα κριτήρια εισαγωγείς για αυτό λέει στα πρότυπα το εφ και γενικά συμφέρει να ειναι εφ για πολλούς λόγους αλλά ολα αυτά ειναι ικεσίες αν δν δούμε κατι συγουρο και χειροπιαστό ο καθένας λέει οτι του κατέβει
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Θες να μας πεις οτι οποιος εχει τελειωσει αει-τει ως φοιτητης ειναι και καταλληλος να δουλεψει ως φυλακας-φρουρος σε τετοιες εγκατστασεις; Ρε τα σκεφτεστε αυτα; Δηλαδη η ξαδερφη μου που εχει τελειωσει Ασσοε ειναι πανετοιμη να παει να βαρεσει σκοπια και να συλλαβει αναρχοφοιτητες!

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Αυτό ακριβώς τα κριτήρια που είχε και στους ε. Φ το λεει πολυ ξεκάθαρα όσο για το όριο 28 θα είναι κρίμα για τους 35αριδες και τους πτυχιούχους αει
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Frouros97 έγραψε:Θες να μας πεις οτι οποιος εχει τελειωσει αει-τει ως φοιτητης ειναι και καταλληλος να δουλεψει ως φυλακας-φρουρος σε τετοιες εγκατστασεις;Ρε τα σκεφτεστε αυτα; Δηλαδη η ξαδερφη μου που εχει τελειωσει Ασσοε ειναι πανετοιμη να παει να βαρεσει σκοπια και να συλλαβει αναρχοφοιτητες!

αυτο ακριβως φρουρέ κάποιοι ειναι εντελώς άσχετη με το Αντηκιμενο και απλώς ξεχνούν τη βολέψει τους με βάσει τον ΑΣΕΠ αλλά ξεχνάνε οτι θα ειναι με την εποπτεία του ΑΣΕΠ
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

KWstas26 το οριο ηλικιας θα ειναι τουλαχιστον 30 πιστευω! Επισης γιατι ειναι αδικο για τους πτυχιουχους αει-τει; Αυτοι ειχαν ονειρο να δουλεψουν ως ασφαλεια; Αφου οταν εδωσαν πανελληνιες δε δηλωσαν αστυφυλακων κλπ.

George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Πιο πάνω ο φίλος ανέβασε μια σελίδα που λέει ότι θα είναι 1500 φρουροί στα πανεπιστήμια. Κάτω από 2000 δεν πρόκειται να είναι δεν βγαίνει μετά
alexan94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexan94 »

Παίζουν πολλά στο πανεπιστήμιο, από αριστερές παρατάξεις που θα προβοκαρουν συνεχεια μπας και αναδείξουν την ακαταλληλοτητα της αστυνόμευσης εντός Πανεπιστημίου μέχρι πρύτανεις και καθηγηταράδες που θα καιγεται το κτίριο και αυτοι θα ρίχνουν όλη την ευθυνη πάνω σου, ενώ τους ζητούσες Επιτακτικά να επέμβει η αστυνομία.Γενικά, θεωρώ οτι αν το σώμα έχει εντολή να κάνει σωστά τη δουλειά του και να φέρει αποτελέσματα, θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις " ίσως και χειρότερες απο τον δρόμο ". Για αυτό καλύτερα για μένα να υπάρχει ο ΠΕ και ο ΔΕ αστυνόμος εντος του ιδρύματος για να υπάρχει μια σφαιρικότητα στην αντιμετώπιση κάθε συμβάντος. Σκέψου το σαν ο καλος και ο καλός μπάτσος ρε παιδι μου, χαριτολογώντας.

Πάντως συζήτηση κάνουμε αδερφέ, και τα σωστά μας θα πούμε και τις κοτσάνες μας θα πετάξουμε, ας μην παίρνουμε προσωπικά οτιδήποτε και ειδικά για μια εξαγγελία η οποία μπορεί να μείνει ως έχει, μια απλή εξαγγελία.Peace!

Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δε ξερουμε τον αριθμο. Λογικα θα ειναι απο 1500 μεχρι 2200! Αλλα δε νομιζω να ειναι ειδικοι φρουροι οπως αυτοι που ξερουμε!

Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπως και να χει ο κουμανταδορος-Διοικητης αυτου του σωματος θα ειναι Αξιωματικος της Αστυνομιας. Δε μπορεις να βαλεις επικεφαλη καποιον νεο απο τη προκηρυξη!

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

alexan94 έγραψε:Παίζουν πολλά στο πανεπιστήμιο, από αριστερές παρατάξεις που θα προβοκαρουν συνεχεια μπας και αναδείξουν την ακαταλληλοτητα της αστυνόμευσης εντός Πανεπιστημίου μέχρι πρύτανεις και καθηγηταράδες που θα καιγεται το κτίριο και αυτοι θα ρίχνουν όλη την ευθυνη πάνω σου, ενώ τους ζητούσες Επιτακτικά να επέμβει η αστυνομία.Γενικά, θεωρώ οτι αν το σώμα έχει εντολή να κάνει σωστά τη δουλειά του και να φέρει αποτελέσματα, θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις " ίσως και χειρότερες απο τον δρόμο ". Για αυτό καλύτερα για μένα να υπάρχει ο ΠΕ και ο ΔΕ αστυνόμος εντος του ιδρύματος για να υπάρχει μια σφαιρικότητα στην αντιμετώπιση κάθε συμβάντος. Σκέψου το σαν ο καλος και ο καλός μπάτσος ρε παιδι μου, χαριτολογώντας.

Πάντως συζήτηση κάνουμε αδερφέ, και τα σωστά μας θα πούμε και τις κοτσάνες μας θα πετάξουμε, ας μην παίρνουμε προσωπικά οτιδήποτε και ειδικά για μια εξαγγελία η οποία μπορεί να μείνει ως έχει, μια απλή εξαγγελία.Peace!

αγόρι μ τη σημασία έχουν ολα αυτά με την φύλαξη και την αντιμετωπίσει επεισοδίων και ξαναλέω εάν Ειναι η προκήρυξη από το υπουργείο προστασίας του πολίτη δν θα ειπαρχουν ούτε ΠΕ ούτε Δε θα ειναι ανακριτική και μη και ούτε μετά θα μπορούν να τους κάνουν δημοτικού αστυνόμους ξεχάστε το αυτο
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Frouros97 έγραψε:Οπως και να χει ο κουμανταδορος-Διοικητης αυτου του σωματος θα ειναι Αξιωματικος της Αστυνομιας.Δε μπορεις να βαλεις επικεφαλη καποιον νεο απο τη προκηρυξη!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες