Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Νταξει δύσκολα είναι όντως άμα βγει με εντοποιοτητα θα δυσκολεύτης όχι όμως ότι είναι ακατόρθωτο σ εύχομαι να μπεις και να μην είστε τόσο απαισιοδοξεί κάθε εμπόδιο σε καλό
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Σε αεροδρόμια δεν θα πάρει γιατί έβαλε τους δόκιμους εκεί ... Πριν πείτε κάτι, καλό είναι να το ψάχνετε. Είχε πει ότι θα κάνει προσλήψεις αλλά γιοκ θα στείλει δόκιμους.
Ότι είναι να βγάλει θα το βγάλει τώρα, μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές !
Και σας ξαναλέω χθες ο πρόεδρος της ποσυφυ ήταν στην Σάμο και ανέφερε σε όλους εκεί ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις !
Μην κάνετε και αυτό το νήμα σαν της οππι
Και σας ξαναλέω χθες ο πρόεδρος της ποσυφυ ήταν στην Σάμο και ανέφερε σε όλους εκεί ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Apostolis1993 έγραψε:Σε αεροδρόμια δεν θα πάρει γιατί έβαλε τους δόκιμους εκεί ... Πριν πείτε κάτι, καλό είναι να το ψάχνετε.Είχε πει ότι θα κάνει προσλήψεις αλλά γιοκ θα στείλει δόκιμους.
Τι ν ψάχνουμε ρ φίλε εγώ μιλάω και με τον Πρόεδρο της ποσυφυ κ μ είπε ότι εντός καλοκαιριου τους είπαν για αεροδρόμια. Τι να ψάχνουμε τις πιπες που γράφουν τα σάιτ; Εδώ με προεδρο και αντιπρόεδρο ποσυφυ μιλάμε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Απλά πριν έγραψες του χρόνου και τώρα γράφεις εντός του καλοκαιριού ... Βοήθησε μας και εμάς που δεν ξέρουμε !
Τα έχουμε ξαναπεί παιδιά όλοι λένε οι πρόεδροι θα βγει μέσα στο καλοκαίρι .. Αν δεν βγει μέχρι Σεπτέμβρη δεν θα βγει καθόλου και πάμε για του χρονου
Apostolis1993 άκουσες κάτι για Αττική;
150 άτομαPolice_ΣΦ έγραψε:Apostolis1993 άκουσες κάτι για Αττική;
Αφού δεν έχουν εγκριθεί ακόμα τα κονδύλια.
Και να μην εχουν εγκριθει θα εγκριθουνε και παρει κανονικα πιστευω. Αναμενουμε !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Σάβ Μάιος 29, 2021 2:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαύρος94 μου το πε και εμένα ο κύριος μποζιαρης για προκεκα 150 άτομα προκεκα εσυ που είσαι μέσα ξέρεις κάτι παραπάνω; Θα φινει σίγουρα ; Γιατί από γνωστό μου που είναι μέσα λένε ότι είναι μεγάλος παπατζης 😂😂😂
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φίλε μου εγώ σας λέω ότι μου μετέφεραν οι φίλοι μου που είναι στην Σάμο, πήγε για επίσκεψη ο πρόεδρος της ποσυφυ και τους είπα και για άλλες προσλήψεις μεσα στο 2021. Όταν ρωτήθηκε για που, δεν απάντησε.
Και εγώ για Αθήνα ενδιαφέρομαι περισσότερο μιας και Αθηναίος, αλλά στην αναμονη είμαστε εμείς.
Απ' ότι διάβασα είναι έτοιμη η προκήρυξη των 250 στον Έβρογια όσους ενδιαφέρονται.
Και εγώ για Αθήνα ενδιαφέρομαι περισσότερο μιας και Αθηναίος, αλλά στην αναμονη είμαστε εμείς.
Απ' ότι διάβασα είναι έτοιμη η προκήρυξη των 250 στον Έβρογια όσους ενδιαφέρονται.
Apostoli Το 150 άτομα για Αττική ισχύει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Apostolis1993 έγραψε:Απλά πριν έγραψες του χρόνου και τώρα γράφεις εντός του καλοκαιριού ... Βοήθησε μας και εμάς που δεν ξέρουμε !
Ρε συ το "του χρόνου" ήταν η άποψη μ. Οι προεδροι λένε εντός καλοκαιριου. Αλλα σου λέω μ είπαν ότι δν υπάρχει χρηματοδότηση για προσληψεις δν ξέρω αν δν υπάρχει η χρηματοδότηση για προσληψεις στον Έβρο η αν δν υπάρχει γενικά χρηματοδότηση για προσληψεις σφ... Μη νομίζεις ότι τους λένε κ εκείνους την αλήθεια απ το υπουργείο. Δν ξέρω από που μαθαίνετε εσείς πληροφορίες αλλά οι τελευταίες είναι ότι θα βγει προκ μέσα στ καλοκαίρι. Δν ξέρω αν θα ναι για προκεκα η για αεροδρόμια και δν τα πιστευω και 100% όλα. Αν δε δω δν πιστευω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Κ εγώ αυτό έμαθα σου λέω απ' την επίσκεψη που έκανε ο Χαρελας στην Σάμο ... Τους είπε ότι έρχονται κ άλλες προσλήψεις ΣΦ. Όταν του έγινε η ερώτηση για που θα γίνουν οι προσλήψεις δεν απάντησε.
Απ' εκεί και πέρα στην αναμονή και στο άγχος για λίγους μήνες ακόμα !
Υπομονή αδέρφια
Απ' εκεί και πέρα στην αναμονή και στο άγχος για λίγους μήνες ακόμα !
Υπομονή αδέρφια
Καλησπέρα. Αν βγει προκήρυξη παίζει να να βγει και για Καβάλα όπως είχαν αναφέρει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης