Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Eco και εμένα αυτό μου είπε ο κύριος μποζιαρης.!Αλλά σε όλες τις προβλέψεις του έχει πέσει έξω... Μακάρι να είναι αλήθεια αυτή τη φορά
Ξέρει κανένας αν θα ισχύσει η εντοποιοτητα η ποσά μόρια δίνει τουλάχιστον;
Αυτό που διάβασες στο έθνος είναι μέσω ΑΣΕΠ δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τους σφ αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με
Μέσω ΑΣΕΠ γίνονται τα μόρια να το πούμε πιο καλά με τη «συνδρομή» του ΑΣΕΠ
Η εντοπιότητα πάντα ισχύει στους σφ για τους τόπους πρόσληψης εκτός αν δεν μαζέψει άτομα και γίνει πανελλαδική.. Τα μόρια που δίνει είναι 500
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Σε μερικααπο τα νησια π πηρε, ισως σε αεροδρομια (ισως) και οπου γινουν κλειστες-ελεγχομενες δομες θα παρει, σς το εχω ξανα πει! Οι προκηρυξεις θα βγουν, οταν εγκριθουν τα κονδυλια απο Ε. Ε!
Border πιστεύεις μέχρι Αύγουστο Σεπτέμβριο να βγει κάτι;
Το λέω αυτό γιατί ο πρόεδρος επιμένει ότι Πολύ σύντομα θα έχουμε προκηρηξη για τα προκεκα αττικής
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
ΝαιPolice_ΣΦ έγραψε:Border πιστεύεις μέχρι Αύγουστο Σεπτέμβριο να βγει κάτι;
150 άτομα Αττική στα προκεκα είπε πάλι, το άκουσες εσύ αυτό border police; Για αεροδρόμιο Βενιζέλος δε παίρνει ακόμα τελικά.
Ο πρόεδρος Έβρου είπε δεν υπάρχει χρηματοδότηση για προσλήψεις.. Ποιον να πιστέψεις πλέον; Εγώ προσωπικά για Αττική θέλω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Μην ακουτε πολλα πολλα δν υπάρχει χρηματοδότηση να ξέρετε... Μάλλον παπαριες του Χρυσοχοΐδη ήταν ότι τα χει τα κονδύλια ήδη κλπ
Αν δεν κανω λαθος κατι ειχε ειπωθει πως εχουν εγκριθει τα κονδυλια απο Ευρωπη. Αν ξερει καποιος ας μας πει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Μάιος 26, 2021 4:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
nikos521 έγραψε:Αν δεν κανω λαθος κατι ειχε ειπωθει πως εχουν εγκριθει τα κονδυλια απο Ευρωπη. Αν ξερει καποιος ας μας πει.
Ναι Ισχυει οτι είχε ειπωθεί. Αλλά μάλλον ήταν απ στα γνωστά ψέμματα του ΠΑΣΟΚ αν καταλάβατε..
Σε εμάς στην λεσβο κάτι ακούγεται λόγο τις νέας δομής θα φανεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες