Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Καταρχάς πρέπει πρώτα να βγει η προκυρηξη για εκεί μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε που θα πάρει τώρα η εντοποιοτητα είναι ένα μείον για σένα με τα αλλά που έχεις έμπαινες εύκολα πιστεύω αλλά η εντοποιοτητα παίζει σημαντικό ρόλο αλλά δεν είμαι και τέλειος σίγουρος με επιφυλάξεις αυτά π σ λέω
Λογικα εντοπιοτητα θα εχει παντου παλι και Αθηνα και Θεσσαλονικη για τα αεροδρομια!
Το θέμα είναι να βγει και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε εδώ λέγαν ότι θα πάρουν 800 Έβρο και το ακυρώσανε λέγαν ότι θα πάρουν και στα νησιά και δεν ακούγεται κουβέντα όταν βγει και αν βγει γιατί Ελλάδα είμαστε ποτέ δεν ξέρεις θα τα βρούμε και τα υπόλοιπα
Άρα δηλαδή χωρίς την εντοπιότητα μόνο με Γ1 δίπλωμα αυτοκινήτου έχουμε πάλι πιθανότητες καλές;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Alr4 έγραψε:Άρα δηλαδή χωρίς την εντοπιότητα μόνο με Γ1 δίπλωμα αυτοκινήτου έχουμε πάλι πιθανότητες καλές;
Δε θα μπορείς να δηλώσεις καν στην προκήρυξη αν δεν φαίνεσαι κάτοικος περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Ααα δηλαδή για να κάνω τα χαρτιά μου ως συνοριοφύλακας πρέπει να έχω ως προαπαιτούμενο την εντοπιότητα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Εκτός αν δεν μαζέψει άτομα και γίνει παννελαδικη η προκηρηξη που σημαίνει εφόσον δεν παίρνεις τα 500 έξτρα μόρια πρέπει να έχεις ήδη αρκετά για να περάσεις
Αραξτε ρε μάγκες ακόμα δεν βγήκε η προκ μπορει να είναι πανελλαδική και όχι περιφερειακή. Θα φανεί στο ΦΕΚ μην χάνετε ελπίδες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Βκμδ εχεις δίκιο αλλά κατά 90% οι προκηρηξεις Σφ από πάντα ήταν τοπικές... Μόνο πέρσι πήρε παννεάδικα στα νησιά λόγο του ότι δεν μαζευε άτομα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Η προκήρυξη για τα αεροδρόμια θα βγει σύντομα; Πόσες θέσεις λεται να πάρει για Ελευθέριος Βενιζέλος;
Glock 19
Δεν ξέρουμε ακόμα κάτι δεν έχει ανακοινώθη τίποτα ακόμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Περι τα 200 άτομα για αεροδρόμιο Αθήνα και 150 για Θεσσαλονίκη
Πάντως για την πανεπιστημιακή ακούγετε για Μάιο που σημαίνει ότι το πολύ τέλος καλοκαιριού θα βγουν και η συνοριοφύλακες γνώμη μου
Ακουγεται ότι θα ξανά έρθει ο Χρυσοχοΐδης στον Έβρο... Λέτε να πει τίποτα και για τις προκηρυξεις;
Αναμένουμε και για Έβρο και για νησιά και για αεροδρόμια για να δούμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες