Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ferero
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ferero »

Γι αυτο λογικα φιλε ειδικα και αν εισαι παραμεθωριο ακομη πιο δυσκολο.. παντως λενε οτι κανει 1 μηνα να βγει μεταθεση..
Στρατάρχης

Δημοσίευση από Στρατάρχης »

Ταξμαν και εγω πριν 20 μερες το εβαλα! Σου εχει πει τιποτα; Εμενα λεει λεει σύντομα αλλα δεν ξερει ημερομηνία
365

Δημοσίευση από 365 »

Καλησπέρα γνωρίζει κάνεις αν 3 Ιουλίου θα βγούν μεταθέσεις ρε μάγκες όπως έλεγαν για την 365 τι γίνεται αμ έχετε κανένα νέο Γράψτε κάτι...
365...

Δημοσίευση από 365... »

Επειδη μπερδευτηκα θα φυγουμε πριν τις 10 ή μετα τις 20;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά εμένα το βύσμα μου μου έχει πει ότι 10/7 θα είμαι στο άλλο στρατόπεδο αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Έχω ελπίδες ή τσαμπα περιμένω;
Στρατάρχης

365... έγραψε:Επειδη μπερδευτηκα θα φυγουμε πριν τις 10 ή μετα τις 20;

Μετά τις 20 θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι μεταθεσεις 5μηνου η λογικη λεει οτι οτι μέχρι τις 15 θα πρέπει να φυγουμε ολα τα βυσματα τις 365, τωρα ενας θεος ξερει!

366

Δημοσίευση από 366 »

Είμαι στην άδεια ορκωμοσίας και το βυσμα λέει ότι φεύγω για Αθήνα με το που τελιωσω σπεν. Μπορεί και νωρίτερα. Που λέτε να πάω; Ακούγεται ότι Χαϊδάρι Καποτα ΚΑΥ είναι καρκίνος όποτε σκέφτομαι αλλα
Ferero
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ferero »

Ποτε τελειωνετε σπεν εσεις;
Λοχίας

Δημοσίευση από Λοχίας »

Παιδιά ειμαι 364, εδώ και δύο μήνες έχω έρθει αθήνα... Εχουν αδειάσει τα στρατόπεδα θέλουμε κόσμο φουλ ελπίζω να έρθετε γρήγορα αλλιως την κάτσαμε...
Περιπολοοοοοοοο

Δημοσίευση από Περιπολοοοοοοοο »

Άσε μας ρε 366 φάγαμε Τούρκους φάγαμε κορονοιο 80 μέρες μέσα χωρίς άδεια κομμένες εξόδους και άλλα πολλά και μας για τη μετάθεση σ μπουρδέλα κ σε εμάς δεν λένε τπτ 365 Μ θες και μετάθεση άμεσα.
ταξμαν

Δημοσίευση από ταξμαν »

Ρε μάγκες να ρωτησω εγω το αλλο... πήρα σημερα να σιγουρεψω τη μετάθεση μου και ενας δικος μου από μέσα με έκραξε γιατί εβαλα παραπάνω από ενα βυσμα... λετε να μη γίνει; Το έχει κάνει κάποιος αλλος που να ξερετε?
Στρατάρχης

Λοχίας έγραψε:Παιδιά ειμαι 364, εδώ και δύο μήνες έχω έρθει αθήνα... Εχουν αδειάσει τα στρατόπεδα θέλουμε κόσμο φουλ ελπίζω να έρθετε γρήγορα αλλιως την κάτσαμε...

Που εισαι εσυ και πως σας παει τωρα; 🥴

Nikosgr123

Δημοσίευση από Nikosgr123 »

ταξμαν έγραψε: Ρε μάγκες να ρωτησω εγω το αλλο... πήρα σημερα να σιγουρεψω τη μετάθεση μου και ενας δικος μου από μέσα με έκραξε γιατί εβαλα παραπάνω από ενα βυσμα... λετε να μη γίνει; Το έχει κάνει κάποιος αλλος που να ξερετε?
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Εγώ πχ είχα βάλει πολύμπριζο (6+) και ο ένας το έμαθε και αποσύρθηκε, επειδή φοβόταν και δεν τα πήγαινε καλά με έναν άλλον στην δουλειά. Πάντως θεωρώ δεν θα επηρεάσει την μετάθεση αλλά όπως καταλαβαίνεις όλοι υποθέσεις με χαμηλή βεβαιότητα κάνουμε...
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Όλοι η 365 θα έχει φύγει πριν το 15 Αύγουστο γνωρίζει κανείς;
365..

Δημοσίευση από 365.. »

Ρωτας φιλε αν θα εχουν φυγει πριν τον 15Αυγουστο οι βυσματικες ή οι 5μηνες;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης