Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Ρε μάγκες ποτέ βγαίνουν αυτές η βυζματικες μεταθέσεις 365 να ησυχάσουμε
Μαγκες οποιος παρει σημερα μεταθεση ας το πει να ξερουμε τι γινεται
Καλημέρα έχετε κανένα νέο για της μεταθέσεις; Παρασκευή σήμερα Πότε θα μάθουμε τι γίνεται..
Παιδες, απο οτι βλεπω φτανουμε Ιουλιο. Οσοι περιμενουμε, μαλλον δεν θα παιξει κατι οπως φαινεται. Μακαρι να ισχυσει κατι οταν καποιος λεει "τελος εβδομαδας" και ολες τις υπολοιπες δικαιολογιες.. Με αυτες, φτασαμε καλο Ιουλιο, επομενως καλυτερα ας ελπιζουμε στη 5μηνη που ερχεται λογικα σε κανα μηνα.
Πριν 10 μέρες εμένα μου είπε αξιόπιστη πηγή ότι σύντομα θα μετατεθώ σε βυσματική θέση στην Αθήνα. Παρασκευή σήμερα και ακόμη τίποτα... Τι να πω
Εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί να σε ειδοποιήσουν και 2-3 μέρες πριν από την ημερομηνία που είναι να πας στην άλλη μονάδα. Ισχύει ρε παιδιά αυτό;
Λογικα ή την πρωτη ή την δευτερη εβδομαδα του Ιουλίου θα βγουν οι μεταθέσεις
Ξερεις κάτι ή έτσι το λες;365 έγραψε: Λογικα ή την πρωτη ή την δευτερη εβδομαδα του Ιουλίου θα βγουν οι μεταθέσεις
Καλησπέρα παιδιά, παίρνω μετάθεση στο ΓΕΕΘΑ. Ωστόσο, πηγαίνω εκεί χωρίς βύσμα. Λέτε να με σταξουν στις υπηρεσίες εκεί; Επίσης πως πάει το πρόγραμμα, ΣΚ πατάω στο στρατόπεδο κανονικά; Ευχαριστώ!
Περίεργα τα πράγματα για την σειρά μας! Βγήκε σε κανέναν μετάθεση σήμερα; Αυτο που άκουσα εγώ είναι οτι σε περίπου δυο εβδομάδες θα ξεκινήσουν να τις δουλεύουν τις μεταθέσεις μας! Στην 364 οι πρώτες βγήκαν περίπου μέσα Μαίου; Παιδιά όποια πληροφορία βοηθάει!
Λεωνιδα είσαι 365; Η 364; Γιατι αν εισαι 365 πως σου ήρθε μετάθεση που δεν είναι βυσματικη;
365 τι λόγο εχεις να πιστεύεις οτι θα ανακοινωθούν μεταθέσεις τόσο σύντομα;
εικασία κάνεις η εχεις κάποια πηγή; Την πρώτη βδομάδα Ιουλίου ίσα ίσα θα έχουμε κλείσει το 4μηνο!
365 τι λόγο εχεις να πιστεύεις οτι θα ανακοινωθούν μεταθέσεις τόσο σύντομα;
εικασία κάνεις η εχεις κάποια πηγή; Την πρώτη βδομάδα Ιουλίου ίσα ίσα θα έχουμε κλείσει το 4μηνο!
Δλδ αυτό που έλεγαν ότι μέχρι 3 Ιουλίου θα έχουν βγει η μεταθέσεις δεν ισχύει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης