Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Όχι λογικά εννοεί ότι θα διώχνουν 365. Παίδες από όταν βγει η μετάθεση πόσο κάνουν να σε διώξουν;
365

Δημοσίευση από 365 »

Κώστα δυο φιλοι μου που εφυγαν με βυσματικη πριν μια εβδομαδα, τους ενημερωσαν Παρασκευη κ Δευτερα εφυγαν. στην βυσματικη νομιζω φευγεις συντομα
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Βασιλης47 έγραψε:Παιδια Καλησπερα απο Πέπλο Έβρου 366 Γ ΕΣΣΟ απο τάγμα προκάλυψης! Εχω ενα θεμα σος ηρθα απο Θηβα εξ αναβολής εδω στον Εβρο και παρουσιαστικά Δευτερα 15/6/2020! Ηρθα περιπου στις 10 η ωρα και εμαθα οτι περασε κλιμάκιο ειδικων δυνάμεων στις 7 για αθληματα και το εχασα ουσιαστικα για λιγες ωρες! Τι γινεται με εμενα τωρα που ορκιζομαι 26/6 και θελω να μπω ειδικες δυναμεις παση θυσία λογω μορίων για τυχον προκυρηξη!(Ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις απο το κεντρο στη θηβα) ευχαριστω για το χρονο σας αλάνια και καλη θητεία σε όσους υπηρετούν

To έχασες το καράβι αρχηγέ, μια φορά περνάει το κλιμάκιο.

Μόνο με βύσμα πλέον.

Και με την προϋπόθεση να είσαι Ι1 χωρίς προβλήματα και να έχεις πάρει και την θετική εισήγηση του διοικητή της μονάδας που υπηρετείς τώρα.

ΠΒ365

Δημοσίευση από ΠΒ365 »

365 οι φίλοι σου ηταν απο παραμεθόριο; Εχετε ακούσει τιποτα αλλο;
Άβαταρ μέλους
Βασιλης47
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βασιλης47 »

Δηλαδη τι εισήγηση; Εχω βαλει βύσμα και περιμενω πριν την ορκωμοσία να δω τι μπορει να γινει!! Δε γινεται να δωσω αθληματα με την Δ ΕΣΣΟ; Ουτως η αλλως μπαινει σε 20 μερες..
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Βασιλης47 έγραψε:Δηλαδη τι εισήγηση; Εχω βαλει βύσμα και περιμενω πριν την ορκωμοσία να δω τι μπορει να γινει! Δε γινεται να δωσω αθληματα με την Δ ΕΣΣΟ; Ουτως η αλλως μπαινει σε 20 μερες.

Όχι, δεν ανήκεις στην Δ'ΕΣΣΟ, εσύ θα έχεις ορκιστείς μέχρι τότε.

Αν περνούσες τα αθλήματα θα επικοινωνούσε ο διοικητής του ΚΕΕΔ με τον διοικητή της μονάδας που είσαι και θα τον ρωτούσε για εσένα, αυτό γίνεται μόνο για τους εξ'αναβολής.

Αν ο διοικητής είχε δει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά σου θα σου έριχνε άκυρο.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Α μπαίνει και η 367 για αυτό μας κρατάνε για τέλη Ιουνίου. Να είναι καθοδόν η 366 Μάγκες όσο είστε 366 μήπως μπορείτε να μας πείτε ποτέ θα τελειώσει το ΣΒΕΝ και θα ορκιστείτε;

Επίσης καλή δύναμη σε όλους τους 366, μην μασάτε δεν είναι δύσκολο ο στρατός, παρέες καλές κάντε και δεν θα καταλάβετε για πότε θα περάσουν οι μέρες. Όταν πετύχετε κομπλεξικα άτομα μην τα αφήνετε να σας μειώνουν , γραμμή στον ανώτερο αξιωματικό στην ιεραρχία.

Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Strkd »

26 ιουνιου ορκιζεται η 366 φιλε!
Άβαταρ μέλους
Βασιλης47
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βασιλης47 »

Μα δε μου δόθηκε καν η ευκαιρεια να κανω αθληματα απο τη μονάδα μου φυγανε δευτερα πρωι και εγω εφτασα δευτερα μεσημερι και ειχα δηλωσει κ ολας στο κεντρο στη Θηβα!
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Βασιλης47 έγραψε:Μα δε μου δόθηκε καν η ευκαιρεια να κανω αθληματα απο τη μονάδα μου φυγανε δευτερα πρωι και εγω εφτασα δευτερα μεσημερι και ειχα δηλωσει κ ολας στο κεντρο στη Θηβα!
Άλλοι χάσανε τα αθλήματα λόγω υπηρεσίας ή επειδή δεν άφησαν τις πρόβες για την παρέλαση , δεν σου φταίει κανείς που μπήκες μεσημέρι , δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Β ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Β ΕΣΣΟ »

Για 365 βυσματικες τι ξερουμε; Ποτε να αναμένουμε;
Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Μαγκες αν σου εχει πει το βυσμα σου οτι εχει στειλει τα χαρτια σου στο υπουργειο ειναι σιγουρο οτι θα βγει μεταθεση ή μπορει και να μην βγει;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ακούγεται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει σταλεί σήμα σε πολλές μονάδες για τις μεταθέσεις της 365. Είχε κανεις καμία ίδια ενημέρωση;
Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Οταν λες ακουγεται φιλε τι εννοεις; γινε πιο συγκεκριμενος
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Έτσι είπε το βύσμα του σε έναν φιλο μου
Στρατός και θητεία