Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Μετάθεση σε άλλο στρατόπεδο και άλλη μονάδα στην ίδια πόλη γίνεται;
Στους πόσους μήνες δικαιουμαι μετάθεση; Άδειες πόσες δικαιούμαστε;
Στους πόσους μήνες δικαιουμαι μετάθεση; Άδειες πόσες δικαιούμαστε;
Γνωριζει κανείς ποτέ ξεκινούν οι (βυσματικες) μεταθέσεις; και το πότε θα ξεκινήσουν οι άδειες και αν;
Σκρρρρτ έγραψε:Γνωριζει κανείς ποτέ ξεκινούν οι (βυσματικες) μεταθέσεις; Και το πότε θα ξεκινήσουν οι άδειες και αν;
Το 80% δεν έχει βύσμα, όσοι έχουν καλό βύσμα δεν κάθονται να ρωτάνε στα φόρουμ, για τις άδειες ο, τι πούνε από την κυβέρνηση.
Μας έδωσαν άδεια 7 ημερών και οι 7 είναι γραμμένες! Στις απέναντι μονάδες του στρατοπέδου είναι ειδικού σκοπού. Όσο για τις μεταθέσεις, πιστεύω θα πάρει άλλες 2 εβδομάδες παράταση.
^περιοχες σε εσάς που σας έδωσαν άδειες; Και από ποτέ μπορείτε να τις πάρετε; Μετά τις 18?
- John1980
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Άδειες πότε θα δώσουν;
- John1980
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κομοτηνη
Μήπως βγήκε μετάθεση την Πέμπτη που μας πέρασε; Γιατί οι πληροφορίες μου λένε πως έγινε το συμβούλιο της επιτροπής για τις κατ εξαίρεση καθώς περιμένω και εγώ νέα για την δίκη μου.
Παίδες εδώ στον Έβρο δεν έχει βγει καμία άδεια ακόμα! Ξέρει κανείς απο πότε δικαιούμαστε ;
Παιδιά, οι βυσματικές θα φύγουν από 1η Ιουνίου. Οι κατ'εξαίρεση νωρίτερα. Φάγαμε μεγάλη ήττα, δυστυχώς... Έχει βγει και άρθρο που εξηγεί για το πώς ακριβώς θα κινηθούν οι μεταθέσεις. Προσωπικά, έχω ξενερώσει με το όλο θέμα και έχει κουράσει. Αν με πάει μέχρι τέλη Ιουνίου θα δηλώσω αμετάθετο και θα πάρω το βύσμα μου για μπινελίκια για να μου φύγουν και τα νεύρα!
Αυτό θα είναι για τις μεταθέσεις του 5μηνου μην τρελενεσαι κάτι θα γίνει από βδομάδα !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης