Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Απο οτι βλεπω μαγκες, αυτη την εβδομαδα θα μετακινηθουν καποιοι. Οποτε, βλεπουμε αυτη την εβδομαδα. Παιζει και προς τελος μηνα;
V365

Δημοσίευση από V365 »

Ξέρει κανείς με το κεπυες τι γίνεται; Ποτέ θα δεχτεί κόσμο;
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Υπήρχαν 1-2 επιβεβαιωμένοι βυσματιες σε αυτούς που πήραν αλλά δεν γνωρίζω παραπανω. Ρόδο είμαι. και το ανέφερα επειδή κι εγώ μέχρι ένα σημείο θεωρούσα ότι έχουν παγωσει. Ελπίζω όσοι αναμένετε να πάρετε

Στο μεταξύ ρε μάγκες, θέλω μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει με σιγουριά. Θα δικαιούμαι μετάθεση 5μηνου απο Ρόδο για Αθήνα; Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τ την Ρόδο, αν πιάνει. Και πρέπει να συμπληρωσεις καποια αίτηση για μετάθεση 5μηνου ή βγαίνει έτσι κι αλλιώς εφόσον είσαι μακριά;

Αν πρέπει να κάνω κάτι πείτε το μου, να το κινήσω ήδη μην την πατήσω

Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

V365 έγραψε:Ξέρει κανείς με το κεπυες τι γίνεται; Ποτέ θα δεχτεί κόσμο;

Σωστη ερωτηση. Ποια σειρα ειναι που μπηκε με μεταθεση; Μπηκε κανεις 365; Αν οχι, ξερουμε ποτε μπαινουν ΚΕΠΥΕΣ γενικα οι μεταθεσεις?

Άβαταρ μέλους
EvanStath
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από EvanStath »

Spyrous έγραψε:Υπήρχαν 1-2 επιβεβαιωμένοι βυσματιες σε αυτούς που πήραν αλλά δεν γνωρίζω παραπανω. Ρόδο είμαι. και το ανέφερα επειδή κι εγώ μέχρι ένα σημείο θεωρούσα ότι έχουν παγωσει. Ελπίζω όσοι αναμένετε να πάρετε

Στο μεταξύ ρε μάγκες, θέλω μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει με σιγουριά. Θα δικαιούμαι μετάθεση 5μηνου απο Ρόδο για Αθήνα; Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τ την Ρόδο, αν πιάνει. Και πρέπει να συμπληρωσεις καποια αίτηση για μετάθεση 5μηνου ή βγαίνει έτσι κι αλλιώς εφόσον είσαι μακριά;

Αν πρέπει να κάνω κάτι πείτε το μου, να το κινήσω ήδη μην την πατήσω

Και γω θέλω να μάθω το ίδιο, ειμαι επίσης Ρόδο.

PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Με ενημέρωσαν θα τραβήξει πολύ για βυσματικες 364 (ως και 2 μήνες πάγωμα στο τάγμα) άρα πάει για 5μηνο. Εμας τα στελέχη λένε έχει βγει τύπου κρυφή διάταξη όπου τραβάει την καραντίνα μας έως και 15 Ιουνίου. Με αργοπορημένη επόμενη ΕΣΣΟ φοβάμαι λίγα βύσματα θα φύγουν, εάν φύγουν, και επίσης θα έχει καθυστερημένη 5μηνη μετάθεση. Δηλαδή η 364 μπορεί να αγγίξει το 6μηνο+ παραμεθόριο όπως η 363. Καλή συνέχεια σε όλους. Εγώ αναμένω 5μηνη πλέον.
Αγανακτηση

Δημοσίευση από Αγανακτηση »

Κάτσε ρε φίλε τ εννοείς μέχρι 15 Ιουνίου κρυφή διάταξη τν καραντίνα του κορονοιου
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Γραφω κατι για τελευταια φορα και δεν ξανα ασχολουμαι! μεταθεσεις γινονται, εμεις ειμαστε σειρα 364 200 ατομα στο γεεθα αλλα τοσα στο γες σιγουρα ισως και παραπανω! μακαρι ολοι να παρετε μεταθεσεις να ερθετε κοντα στα σπιτια σας! μην ακουτε τα βυσματα σας τι σας λενε! ολοι πρωτοι στην λιστα σας εχουν και ειστε οι πρωτοι που θα περνατε μεταθεση αν αν αν αν... στο 5μηνο ναι πανω κατω φευγουν ολοι ναι για να ερθουν κοντα στον τοπο διαμονης τους! και εσεις απο την ροδο μην αγχωνεστε δεν χρειαζεται να κανετε κατι! Καλη συνεχεια με υγεια να εχουμε ! εχουμε σπασει και 200αρα εμεις η 364, κουραγιο
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Άρα Greg δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάποιο χαρτί η κάτι για την μετάθεση στο 5μηνο;

NewJohn

Δημοσίευση από NewJohn »

GREG13333 έγραψε:Γραφω κατι για τελευταια φορα και δεν ξανα ασχολουμαι! μεταθεσεις γινονται, εμεις ειμαστε σειρα 364 200 ατομα στο γεεθα αλλα τοσα στο γες σιγουρα ισως και παραπανω! μακαρι ολοι να παρετε μεταθεσεις να ερθετε κοντα στα σπιτια σας! μην ακουτε τα βυσματα σας τι σας λενε! ολοι πρωτοι στην λιστα σας εχουν και ειστε οι πρωτοι που θα περνατε μεταθεση αν αν αν αν... στο 5μηνο ναι πανω κατω φευγουν ολοι ναι για να ερθουν κοντα στον τοπο διαμονης τους! και εσεις απο την ροδο μην αγχωνεστε δεν χρειαζεται να κανετε κατι! Καλη συνεχεια με υγεια να εχουμε ! εχουμε σπασει και 200αρα εμεις η 364, κουραγιο

Αγορινα, ειχες αναφερει οτι περιμενετε 365 μετα απο σπεν. Ξερετε ποτε περιπου θα γινει αυτο?

GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Οχι, γι'αυτο εχουν 'σφιξει''τα βυσματα γιατι ειναι υποχρεωτικο να ερχομαστε κοντα στον τοπο διαμονης μας πλεον οι φανταροι
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Χμ, οκ. Άντε να δούμε

Επίσης, κι εγώ δεν κατάλαβα αυτό για την κρυφή διαταγή μέχρι 15 Ιούνη;

1998

Δημοσίευση από 1998 »

Καμία κρυφή διαταγή μην ακούμε χαζομάρες η ότι σας λένε τα βύσματα σας για να σας ηρεμήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Πάμε μέχρι τς 27 και βλέπουμε.29 λένε ανοίγουν μαγαζιά και στις 10 Μαΐου τα σχόλια. Το πολύ να τραβήξει μέχρι μέσα Μαΐου. Δεν αντέχει και η οικονομία άλλο. Άλλωστε τα κρούσματα ελλατωθηκαν είναι και 0 σε κάποιες περιοχές. Κάντε υπομονή μέχρι τς 27. Αυτό με τον Ιούνιο δεν παίζει. Επίσης στο 5 μηνο πάσα θυσία την 5μηνη θα την πάρεις και θα φύγεις όπως έφυγαν και τώρα. Σιγά μην κάτσουμε 7 μήνες παραμεθόριο
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

1998 έγραψε: Καμία κρυφή διαταγή μην ακούμε χαζομάρες η ότι σας λένε τα βύσματα σας για να σας ηρεμήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Πάμε μέχρι τς 27 και βλέπουμε.29 λένε ανοίγουν μαγαζιά και στις 10 Μαΐου τα σχόλια. Το πολύ να τραβήξει μέχρι μέσα Μαΐου. Δεν αντέχει και η οικονομία άλλο. Άλλωστε τα κρούσματα ελλατωθηκαν είναι και 0 σε κάποιες περιοχές. Κάντε υπομονή μέχρι τς 27. Αυτό με τον Ιούνιο δεν παίζει. Επίσης στο 5 μηνο πάσα θυσία την 5μηνη θα την πάρεις και θα φύγεις όπως έφυγαν και τώρα. Σιγά μην κάτσουμε 7 μήνες παραμεθόριο
Έτσι μας ενημέρωσαν τα στελέχη. Κανένα βύσμα δεν είπε κάτι τέτοιο. Υπάρχει εσωτερικό διάγγελμα η τι σκατα είναι που λέει ότι θα τραβήξει ως 15 Ιουνίου η κατάσταση. Αν υπάρξει παράταση πάντως ως 10 Μαΐου που συζητιέται τότε είναι επίφοβο να συνεχιστεί ως Ιούνιο, οπως μας είπαν. Επίσης η Δ ΕΣΣΟ μας έφυγε κοντά στο 7μηνο από παραμεθόριο λόγο ιου και Έβρου όποτε μην είσαι τόσο σίγουρος ότι και εμείς θα την πάρουμε στο 5μηνο. Ειδικά τώρα που η επόμενη ΕΣΣΟ θα μπει καθυστερημένα. Πολλά στρατόπεδα δε θα βγαίνουν υπηρεσιακά να διώξουν την Α ΕΣΣΟ με 5μηνη και να μην έχει μπει καν η Γ.
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

Υπάρχει κάποιος που περιμένει μετάθεση και έχει καλές πιθανότητες κατ εξαίρεση; Η έστω έχει κάποιο βύσμα που του λέει πως θα φύγει αυτές τις μερες ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης