Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Σε ευχαριστώ πολύ. Ξεκινάω 17 του μήνα με τα ΣΠΕΝ οπότε λ, όπως μου τα λες θεωρώ πως το σκ 7-8 Μαρτίου θα έχω τελειώσει με αυτό και θα έχω την αδεια. Και ξέρεις μήπως πόσες μέρες είναι αυτή η τιμητική άδεια; Προσπαθώ να υπολογίσω από τώρα κάτι και θα ήθελα όσο το δυνατόν να είμαι πιο ακριβής
Σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις να ξέρετε!! Οι περισσότεροι φεύγουν 10 Μαρτίου για τις νέες μονάδες τους !!
Γεια σας! Πήρα μετάθεση για ΚΕΤΕΣ. δεν ακούω και τα καλύτερα λόγια. Είναι κανένας εκεί να μου πει τι παίζει εκεί;
Και εμένα βγήκε ΜΕΤΑΘΕΣΗ, για Τ/ΓΕΣ 10 Μαρτίου, ενώ βρίσκομαι Σαμοθράκη και είχα δηλώσει αμεταθετο. Απορώ γτ μας δίνουν το δικαίωμα της επιλογής αφού στο τέλος κανουν ότι θέλουν. Όπως και να έχει όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Σφο θέμα μας τώρα, ξέρει κανείς τι παίζει στο ταγμα του ΓΕΣ; Για να προλάβω μερικά σχόλια, δεν αναφέρομαι στην εμφάνιση, και στην τυπικότητα που πρέπει να έχουμε, αλλά το πως είναι τα οραγνατα εκεί, γτ πολλά έχω ακούσει. Βέβαια πολλά είχα ακούσει και για το 289 ΤΠ αλλά είναι πολύ καλά εδώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Όχι όχι μεταθέσεις της 363 είναι τώρα για το 5μηνο μετά την παραμεθόριο.
- PanaitIstrati
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Κανένας της 363 (Δ' ΕΣΣΟ 2019) για 652 ΠΑΥΠ Μενεμένη - Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή που να ξέρει τι παίζει εκεί από άποψη υπηρεσιών, στελεχών, αγγαρειων και πόσο προβλεπόμενο είναι το στρατόπεδο;
ΑΡΧΗ ΗΜΙΣΥ ΠΑΝΤΟΣ
Καλησπέρα σε όλους.
Πότε θα ξεκινήσουν να βγαίνουν οι πρώτες μεταθέσεις για την Α' ΕΣΣΟ (Βυσματικές και μη) ;
Πότε θα ξεκινήσουν να βγαίνουν οι πρώτες μεταθέσεις για την Α' ΕΣΣΟ (Βυσματικές και μη) ;
mariosma έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Ήθελα να ρωτήσω 3 πραγματα 1) πόσο καιρό διαρκούν τα ΣΠΕΝ;
2) μετά τα ΣΠΕΝ δικαιούμαστε άδεια; Έστω 1-2 ημέρες;
3) βυσματικες μεταθέσεις έρχονται μετά τα ΣΠΕΝ;
Οι πληροφορίες μου είναι ότι ξεκινάνε από 6 Μαρτίου δηλαδή με το τέλος των ΣΠΕΝ
363 εγώ και πήρα μετάθεση για νιμτσ Αθήνα ακριβώς μετά τα σπεν με 3 μέρες τιμητική μετά την λήξη των σπεν. Είναι πολύ καλά εδώ. Αν μπορέσετε, καλοδεχούμενοι.
Μετά τα ΣΠΕΝ μάθατε όμως την μετάθεση ή το ξέρατε νωρίτερα ότι θα μετατεθειτε έτσι κι αλλιώς;
Aπο τόσο νωρίς το εμαθες;
Εγώ σήμερα τελείωσα τα σπεν ως άοπλος, ενώ η σειρά μου τελειώνει κανονικά σε μια εβδομάδα. Από όσο ξέρω τις βυσματικες μεταθέσεις τις μαθαίνεις μετά τα ΣΠΕΝ.
Κι ενώ έχω μέσο και καλό, δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα για μετάθεση και έχω αρχίσει να αγχώνομαι...
Εγώ σήμερα τελείωσα τα σπεν ως άοπλος, ενώ η σειρά μου τελειώνει κανονικά σε μια εβδομάδα. Από όσο ξέρω τις βυσματικες μεταθέσεις τις μαθαίνεις μετά τα ΣΠΕΝ.
Κι ενώ έχω μέσο και καλό, δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα για μετάθεση και έχω αρχίσει να αγχώνομαι...
Μάγκες καλησπέρα έχω βάλει κι εγώ βύσμα σειρά 364 για να φύγω όταν τελειώσουν τα σπεν είμαι άοπλος και έχω βύσμα για Αθήνα.. στον Έβρο γίνεται χαμός λέτε να παγώσουν οι μεταθέσεις και να κάτσουμε παραμεθόριο;
Babylous21 αναρωτιέμαι κι εγώ το ίδιο...
Εσύ έχεις/είχες κάποια ενημέρωση σχετικά με το ποια ημερομηνια θα επαιρνες μετάθεση;
Εσύ έχεις/είχες κάποια ενημέρωση σχετικά με το ποια ημερομηνια θα επαιρνες μετάθεση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης