Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Stan20 »

Σίγουρα το 40 που λες για τους εποχικούς θα προσαυξανεται με κάθε αντιπυρικη περίοδο που έχουν κανει
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Pyr »

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:pyr ψαξτο καλύτερα. Ευρωπαικά κονδύλια είναι όπως και η προκήρυξη που ακούγετε και θα βγει πάλι απο ευρωπαικά κονδύλια θα είναι... Γιατί δεν γίνεσαι μόνομις αλλά συμβασιούχος 12μηνος Για 7 η 5 ετη με ανανέωση σύμβασης η απορρόφηση μονιμότητας...
ναι εποχικός είμαι. Τέλη ιουλίου η αύγουστο να είστε σίγουροι ότι θα ξέρουμε τα πάντα. Το τι ακούγετε; Ναι ακούγετε για όρια ηλικίας στους εποχικούς όμως απο 32 μέχρι 40. Και για ιδιώτες 28 (που είναι το πιθανο) μέχρι 30... Και γενικά ή μόνη διαφορά από τους 5ετήςμε τους ειδικούς πυροσβέστες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ότι θα μπορούν να σε πάνε όπου θέλουν με μεταθέσεις.(οι πενταετείς όποιον νομό διάλεγαν πήγαιναν και δεν κουνιόντουσαν απο τον νομό που δήλωσαν) ενώ τώρα θέλουν αεροδρόμια παντού (κυρίως Αθήνα) πάνω απο τους μισούς θα είναι Αθήνα... Θα προηγηθούν 100% οι εποχικοί με μόρια που δεν θα φτάνονται απο την αντιπυρική που έχουν. Αυτά ξέρω και ε΄χω ακούσει και γενικά σε πολλά που έχω πει δυστυχώς η ευτυχώς έχουν βγει... Μακάρι φίλοι μου να μπουμε και να μπείτε όλοι όσοι είστε εδω μέσα. Σας τ ευχομαι

Μα γι'αυτό δε σε ακυρώνω ... Διότι δε το είδα απλά μου το είπανε κ μπορει να έχουν λάθος.

Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Μάγκες μόλις έμαθα από βάσιμη πηγή ότι το φεκ είναι έτοιμο για αρχές Σεπτεμβρίου και τα όρια ηλικίας είναι 29 για πολίτες και 35 για εποχικούς και θα πάρει σύνολο 3500 άτομα οι οποίοι θα είναι μόνιμοι κατευθειαν. Δυστυχως μένουν απ έξω 1100εποχικοι οι οποίοι δεν έχουν το όριο ηλικίας αλλά αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας πει.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από EcoMike »

Οταν ελεγα εγω οτι το οριο για εποχικους θα ειναι 35 και θα μεινουν απεξω τουλαχιστον 1000 εποχικοι με βριζατε.Τωρα εμφανιστηκε ανθρωπος που με επιβεβαιωνει!

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Καλησπέρα Stan μακάρι να είναι αλήθεια φίλε μου. Δυστηχως αφήνει αρκετούς εκτός και αν βγει το φεκ σεμπτεμβριο λογικά Οκτώβριο θα βγει η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Stan20 έγραψε:Μάγκες μόλις έμαθα από βάσιμη πηγή ότι το φεκ είναι έτοιμο για αρχές Σεπτεμβρίου και τα όρια ηλικίας είναι 29 για πολίτες και 35 για εποχικούς και θα πάρει σύνολο 3500 άτομα οι οποίοι θα είναι μόνιμοι κατευθειαν. Δυστυχως μένουν απ έξω 1100εποχικοι οι οποίοι δεν έχουν το όριο ηλικίας αλλά αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας πει.

Η βάσιμη πηγή πια είναι ; Αφού το λες δημόσια πες κ τη πηγή ...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Stan20 έγραψε:Σίγουρα το 40 που λες για τους εποχικούς θα προσαυξανεται με κάθε αντιπυρικη περίοδο που έχουν κανει

Πριν 7 ώρες έλεγες με σιγουριά αυτό πως γίνεται ; Παίζεις ;

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από EcoMike »

Οταν λετε οτι θελετε και τη πηγη, δηλαδη θελετε ονοματεπωνυμο του ανθρωπου που το ειπε;Σας το ειπα πριν ενα μηνα οτι οριο ηλικιας για εποχικους 35 και θα μεινουν απεξω τουλαχιστον 1000 ατομα και με λεγατε κομπλεξικο. Περαστικα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Τετ Ιούλ 07, 2021 9:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Stan20 έγραψε:Μάγκες μόλις έμαθα από βάσιμη πηγή ότι το φεκ είναι έτοιμο για αρχές Σεπτεμβρίου και τα όρια ηλικίας είναι 29 για πολίτες και 35 για εποχικούς και θα πάρει σύνολο 3500 άτομα οι οποίοι θα είναι μόνιμοι κατευθειαν. Δυστυχως μένουν απ έξω 1100εποχικοι οι οποίοι δεν έχουν το όριο ηλικίας αλλά αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας πει.
και Εγώ πριν λίγες ώρες έμαθα για το φεκ. Τώρα στο θέμα ηλικίας πιστεύω ότι για κάθε μία αντυπιρικη θα κερδίζουν ενα επιπλέον έτος
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Pyr δεν παίζει κάνεις φίλε με αυτά τα πράγματα, ότι σου λέω είναι δια στόματος ανθρώπου ο όποιος σχετίζεται άμεσα με την προκυρηξη (πιο άμεσα δεν γίνεται) εαν μπείτε στο σαι των εποχικών σωματείων θα καταλάβεις καλά τι σου λέω. Δεν πίστευε κάνεις μέχρι τώρα ότι το όριο των εποχικών θα κατεβαίνε 10 χρόνια από αυτό που προσλήφθηκαν.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Τι ακριβώς μάθατε για το φεκ παιδιά; Για πότε λένε να βγει;
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Και λένε να την βγάλουν πριν Δεκέμβριο την προκήρυξη σωστά;
Ntaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ntaras »

Παιδιά αν δε δείτε κάτι γραμμένο η δημοσιευμένο μην θεωρείται σίγουρο και δεδομένο. Η προκυρηξη που συζητάτε είναι σε θεωρητικό πλαίσιο πολλά αλλάζουν... Μια αναδιάρθρωση να γίνει όλα ξεκινάνε από την αρχή πάλι. Το πιο πιθανό να βγει κάτι είναι πριν τις εκλογές.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Είμαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα αλλάξει τα όρια ηλικίας ο υπουργός, δεν πρόκειται να αφήσει τόσους ψήφους να πάνε χαμένοι ούτε χάσμα μεταξύ εποχικών λόγω ηλικίας. Θα αναλάβουν τα σώματεια και να δείτε ότι όλα θα αλλάξουν
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Stan20 έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα αλλάξει τα όρια ηλικίας ο υπουργός, δεν πρόκειται να αφήσει τόσους ψήφους να πάνε χαμένοι ούτε χάσμα μεταξύ εποχικών λόγω ηλικίας. Θα αναλάβουν τα σώματεια και να δείτε ότι όλα θα αλλάξουν
από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες