Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Πέρα απο ολα αυτα που λέμε σε αυτή τη φωτιά στο αλεποχώρι δεν σταματιέται να ξέρετε... Είναι παρθένο δάσος χωρίς να έχει δρόμους και πολύ δύσβατη περιοχή. Όλοι στη πυροσβεστική ηξεραν ότι αμα πιάσει εκεί τελείωσε. Δεν θα σβήσει. Όσο δυναμικό και να είχε η πυροσβεστική σε αυτή τη φωτιά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι πολύ δύσβατο χωρίς δρόμους. Χωρίς τίποτα.
Παιδιά πέραν του θέματος μας. Εάν δεν γίνει κάποιο θαύμα να πιάσουν τα εναέρια τη φωτιά με 8 μποφόρ που δίνει το βράδυ βοριά θα τη κατεβάσει μέχρι τη θάλασσα με ότι αυτό συνεπάγεται ας ελπίσουμε να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες και όλα να πάνε καλά...
Ήμουν μέχρι πριν λίγο εκεί με το υπηρεσιακό όχημα. Σχεδόν όλες οι κρατικές υπηρεσίες. Περίπου 15 υδροφόρες συν τζιπακια συν λεωφορείο και φυσικά τον κΚολοκουρη. Σπίτια τα προλάβανε (προς το παρόν) . Νεκρούς ευτυχώς όχι. Πεσμένες κολώνες και δέντρα. Δυστυχώς όχι πολλά καναντερ στον αέρα, τουλάχιστον τις 8 ώρες που ήμουν εκεί έτσι είδα. Θα βοηθούσαν να ήταν και άλλα.4 μέτρησα εγώ. Καλή δύναμη σε όλους!
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Λέτε να έχουμε τίποτα εξελίξεις και στο θέμα μας; 🤔
https://www.protothema.gr/politics/article/1126679/mitsotakis-eureia-suskepsi-ti-deutera-stin-politiki-prostasia-gia-tis-foties-stin-attiki/
https://www.protothema.gr/politics/article/1126679/mitsotakis-eureia-suskepsi-ti-deutera-stin-politiki-prostasia-gia-tis-foties-stin-attiki/
Απο δω και περα θα καιγεται ο κωλος μας προκ θα κοιταξουν;Μετα τη ληξη της αντιπυρικης ΑΝ γινει κατι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Εγώ πλέον το ξέγραψα. Και θα συμφωνήσω μεκυνηγό .. Του χρόνου πιστεύω θα πάρει φέτος φάγαμε
φόλα
φόλα
Ακόμη και σήμερα πάντως έχει μεγάλη πυροσβεστική δύναμη στο Αλεποχώρι και από ότι είδα έχουν έρθει πεζοπόρα μέχρι και από Θεσσαλια με πούλμαν. Σήμερα είδα και εποχικούς της σειράς του 2020 που δεν υπήρχαν την πρώτη μέρα της φωτιάς. Τελικά κάποια σπίτια πολύ κρίμα, δεν την γλίτωσαν.
- Ε'ΜΚ
Του χρόνου ότι γίνει κύριοι. Δε μιλάμε για φέτος. Πάντως υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει επιλαχόντες φέτος. Ακούγεται και αυτό. Εάν γίνει πράγματι, πάμε για προκήρυξη του χρόνου λογικά.
- jioseftsavi
- Posts in topic: 118
Θα πάρει επιλαχοντες φέτος. Εως το τέλος καλοκαιριού θα έχουν καλυφθεί όλα τα κενα. Προκυρηξη μπορεί να ξανα δούμε και μετά από 2 η 3 χρόνια.
Μετά από 2,3 προκήρυξη είναι το καλύτερο σενάριο. Όταν ξεκινήσουν να κάνουν τους εποχικούς του 2019 πενταετείς τότε θα ξαναβγάλει. Κατ εμέ...
Λες δεν παίζει το σενάριο να μείνουν ως έχουν τα κενά ; Έτσι είπε εδώ μέσα κάποιος ...
- Ε'ΜΚ
Σε καποιες περιοχες ειναι πιθανο να μην καλεσουν επιλαχοντες. Εαν θελετε ρωτηστε και εποχικους και γενικα κοσμο που υπηρετει το σωμα. Παντως και για μενα το καλυτερο σεναριο θα ηταν να ξαναπαρει μετα απο 2-3 χρονια για να προλαβω να παρω κανα 2 χιλιαρικα ακομα σαν εθελοντης. Τωρα ειμαι στα 7000 μορια για οδηγος και αγχωνομαι. 

- jioseftsavi
ΕΜΚ Δεν εισαι επιλαχων στους πινακες του 2020; Τα κενα οπου προεκυψαν θα τα καλυψει 100% να ξερετε. Εως το τελος καλοκαιριου. Ακριβως οπως και περυσι. Προκυρηξη καινουργια εποχικων παλι θα παιξει μονο οταν ξεκινησει να κανει ΠΠΥ τους ηδη εποχικους. Οποτε μην περιμενετε και το δενεται κομπο οτι θα βγαλει παλι του χρονου. Αυτα ειναι λογια μεσα απο το αρχηγειο. Οι υπηρετουντες Εποχικοι εως το τελος καλοκαιριου θα ειναι 2500! ΕΜΚ και εγω μαζι σου. Με βολευει να μην βγαλει για 1-2 χρονια. Απο φετος εθελοντης.
- Ε'ΜΚ
jioseftsavi έγραψε:ΕΜΚ Δεν εισαι επιλαχων στους πινακες του 2020; Τα κενα οπου προεκυψαν θα τα καλυψει 100% να ξερετε. Εως το τελος καλοκαιριου. Ακριβως οπως και περυσι. Προκυρηξη καινουργια εποχικων παλι θα παιξει μονο οταν ξεκινησει να κανει ΠΠΥ τους ηδη εποχικους. Οποτε μην περιμενετε και το δενεται κομπο οτι θα βγαλει παλι του χρονου. Αυτα ειναι λογια μεσα απο το αρχηγειο. Οι υπηρετουντες Εποχικοι εως το τελος καλοκαιριου θα ειναι 2500! ΕΜΚ και εγω μαζι σου. Με βολευει να μην βγαλει για 1-2 χρονια. Απο φετος εθελοντης.
Οχι καλε μου φιλε, δεν τα εκανα ο χαζος το 2020. Μακαρι να γινουν συντομα τα παιδια ΠΠΥ να παρυμε και εμεις σειρα. Ρωτησα παντως και μου ειπαν οτι οι εθελοντες θα εκπαιδευτουν κανονικα φετος, λογω των εμβολιασμων. Οποτε ειμαστε κομπλε αδερφε.
- jioseftsavi
Ναι τους εχω παρει και εγω απο μερες τηλεφωνο θα γινουν τα μαθηματα φετος. Ειμαι εγω και αλλα 3 ατομα φετος για εθελοντισμο στην υπηρεσια που θα παω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες