Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω. Διαρκώς ακούγονται πολλά και διάφορα. Από την ελάχιστη έως μηδενική εμπειρία που έχω στο σώμα θα πω οτι όλα αλλάζουν μέσα σε 1 λεπτό. Στην κυριολεξία ! Θεωρώ πως όσα λέγονται (ότι θα βγάλει του χρόνου, ότι θα βγάλει για ΠΠΥ, ότι θα μονιμοποιηθηουμε) είναι ανυπόστατα. Χωρίς να θέλω να θίξω τον οποιονδήποτε απλά βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να πουλάνε ελπίδα. Όπως έχω ξαναπεί έμπαινα στο φόρουμ αυτό από το 2019 τουλάχιστον 8-9 φορές την ημέρα να δω πότε θα βγει προκήρυξη οπότε ειλικρινά σας καταλαβαίνω. Δεδομένης της ηλικίας σας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου εκτίμηση είναι πως ο, τι είναι να γίνει θα γίνει σε ενδεχόμενες εκλογές. Σε αυτό το διάστημα γίνονται πολλά...
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Δεν μασάμε αν βγάλει ΠΠΥ με όριο ηλικίας τα 35 έτη. Και πτυχίο 20 έχουμε. Και πολύτεκνο. Και όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων. Και τα αθλήματα τα έχουμε για την πλάκα. Χρόνια αθλητής. Μακάρι να έβγαζε. Αλλα με όριο τα 35 το θεωρό αδυνατον. Οπότε ότι γίνει στους εποχικούς που μας περνει το όριο ηλικίας...
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Για τους ιδιώτες βαριά να πάει στα 33 το όριο ηλικίας όπως και οι των πανελληνίων υποψήφιοι εθελοντές.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Εκτός νομίζω και αν είσαι εθελοντης.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι υποψήφιοι εθελοντές που δίνουν πανελλήνιες, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 έτη ευδόκιμης εθελοντικής υπηρεσίας στο σώμα για να μπορούν να συμμετάσχουν ως ειδική κατηγορία.

Πέρυσι οι υποψήφιοι εθελοντές των πανελληνίων έπρεπε να έχουν γεννηθεί από 01-01-1988 και μεταγενέστερα, ενώ φέτος θα ορίζει η προκήρυξη να είναι από 01-01-1989 και μεταγενέστερα και πάει λέγοντας.

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Selby23 »

Εποχικός με πήρε τηλ τώρα πριν λίγο και είπε κλείδωσε προκήρυξη σε ένα μήνα τι προκήρυξη δεν ξέρω 😂😂😂
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Ε, αμα στο ειπε εποχικος τοτε ειναι 100% εγκυρο Εικόνα
Ntinos 35MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Ntinos 35MK »

jioseftsavi έγραψε: Δεν μασάμε αν βγάλει ΠΠΥ με όριο ηλικίας τα 35 έτη. Και πτυχίο 20 έχουμε. Και πολύτεκνο. Και όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων. Και τα αθλήματα τα έχουμε για την πλάκα. Χρόνια αθλητής. Μακάρι να έβγαζε. Αλλα με όριο τα 35 το θεωρό αδυνατον. Οπότε ότι γίνει στους εποχικούς που μας περνει το όριο ηλικίας...
Σιγα γιαννακη ραμπο εσυ χαλαρωσε
Ntinos 35MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Ntinos 35MK »

Selby23 έγραψε: Εποχικός με πήρε τηλ τώρα πριν λίγο και είπε κλείδωσε προκήρυξη σε ένα μήνα τι προκήρυξη δεν ξέρω 😂😂😂
Την κλειδωσε με κλειδαρα η μονος του;
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Φιλαράκι μου αν θες κάνω μαθήματα personal training Έλα να σε αναλάβω...Ntinos. Χωρις να ξέρεις τον άλλον πετάς την κοτσάνα σου.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Rad. »

Jioseftsavi. Λίγες σελίδες πιο πίσω (97) έγραψες για τον Ntino 35ΜΚ που είπε ότι πίνουμε μπαφιδια και καταντήσαμε κουραστικοί.(Ντίνος θεος χαχα ωραίος) Τωρα σε πείραξε που αναφέρθηκε σε σένα ενώ δε σε γνωρίζει το τρολ και θίχτηκες, ούτε εμάς μας γνώριζε, αλλά του έδωσες τον αέρα. "Αλτρουισμος" στο έπακρο.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Νόμισα ότι τα λέει για πλάκα. Δεν ειχε αναφερθεί σε ένα πρόσωπο. Αλλα μάλλον Τελικά πρόκειται για βλήμα ασκαστο. Τελος πάντων δεν πάει να γραφει οτι θέλει. Δεν έχω να του αποδείξω τιποτε.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Selby23 έγραψε:Εποχικός με πήρε τηλ τώρα πριν λίγο και είπε κλείδωσε προκήρυξη σε ένα μήνα τι προκήρυξη δεν ξέρω 😂😂😂
Σε πήρε εποχικός και σου είπε ότι θα βγει προκήρυξη σε έναν μήνα αλλά δεν ξέρει αν θα είναι για εποχικούς ή ΠΠΥ;

Οέο

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Rad. »

jioseftsavi έγραψε:Νόμισα ότι τα λέει για πλάκα. Δεν ειχε αναφερθεί σε ένα πρόσωπο. Αλλα μάλλον Τελικά πρόκειται για βλήμα ασκαστο. Τελος πάντων δεν πάει να γραφει οτι θέλει. Δεν έχω να του αποδείξω τιποτε.

Συμφωνώ απόλυτα.

Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι δε θα βγει προκήρυξη, στον ελεύθερο τύπου επιμένουν ότι δεν πρόκειται για λάθος.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Rad. Εχεις μιλησει με τον ΕΤ; Υποστηριζει μια τοσο σοβαρη εφημεριδα ακομη και σημερα που η αντιπυρικη εχει ξεκινησει και τα παιδια εχουν αναλαβει βαρδιες οτι δεν προκειται για λαθος; Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες