Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Kokinos έγραψε:Έστω ότι επικρατεί το σενάριο των επιλαχοντων ρε παιδιά τι θα κάνει; Κάθε 15μερες θα καλεί επιλαχόντες; Μια οι Εποπ από την άλλη οι ΟΠπΙ παίζεται να πάρει και Συνοριακούς ξανά επίσης πάει να ξεμπλοκαρει και η 6κ και γενικά πολλές προσλήψεις που όλο και κάποιος εποχικός θα είναι επιτυχών τι θα γίνει; Και οι θέσεις; Τα κενά που θα δημιουργούνται με τοσα νέα εποχικά κλιμάκια; Τι θα κάνουν αν δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες θα τα κλείνουν;

Ή έχουν πληθορα κόσμου στις υπηρεσίες και θα τους παίρνουν από εκεί; Και όσο αφορά την ηλικία μιας και αναφέρεσαι φίλε μου χωρίς να γνωρίζω με σιγουρια είχα ακούσει συνδικαλιστή που μιλούσε και έλεγε για του 2020 τη σειρά μπορεί και του 2019 μαζί μέσος όρος 27ετη οι ηλικίες που σημαίνει άνετα ένα μεγάλο ποσοστό χτυπάει κ άλλες προκυρηξεις (με επιφύλαξη η ηλικία). Η ζωή πάντα συνεχίζεται και το κεφάλι ψηλά.

Υ. Γ.1 Αν πάρει επιλαχόντες ανεκπαιδευτους θα τους βγάλει στην υπηρεσία; Ρωτάω εγώ τώρα... Θα κάνει κάθε 15 μέρες εν μέσω αντιπυρικης κ άλλο σχολείο; Ή θα πάει Ιούνης Ιούλης μέχρι να τους καλέσουν για να εκπαιδευτούν και να αναλάβουν; Και τα κενά πως θα καλυφθούν όσο αυτοί θα εκπαιδεύονται;

Υ. Γ.2 Δεν είμαι εποχικός ούτε μόνιμος εθελοντής είμαι μπορεί να είμαι κάπου λάθος αλλά αυτά βλέπω εγώ !
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Πολύ λογικά τα ερωτήματα σου. Αλλά στην Ελλάδα λογική δεν υπάρχει δυστυχώς. Εθελοντής είμαι και εγώ. Πολύ μακρυά σε θέση επιλαχών.:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 18, 2021 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Άκρα του ταφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει... Χαχα. Καλημέρα. Πολυ ησυχία βλέπω. Εχει ανοίξει και ο ΔΥΚ ένα φόρουμ με επιλαχοντες εποχικούς... Για να μπαίνουμε να τα λέμε και εκεί όσοι είμαστε επιλαχοντες... Κοντά έστω και μακριά από τη λίστα. Μιας και καινούργια προκυρηξη φέτος δεν προβλέπεται. Σάμπως προβλέπεται να μας καλέσουν σαν επιλαχοντες; Δύσκολα πολυ. Παρηγορια στον άρρωστο! Θα πάει το 95% από ότι φαίνεται κανονικά για δουλειά και φέτος! Αλλά να ανταλλάσουμε πληροφορίες από κενα που θα βλέπουμε ανά περιοχή
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Θα ξαναπάρει εποχικούς γενικώς; Πώς το βλέπετε; Εγώ πιστεύω ότι θα εξαντληθεί σίγουρα η πενταετία και μετά ίσως ξαναπάρει.
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Καλημερα σας. Αν θελεις στειλε μας και τον συνδεσμο απο το φορουμ του ΔΥΚ.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Αυτο θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος δεν περνει. Οποτε να μην κουράζομαι άλλο το νήμα. Όσοι είμαστε επιλαχοντες κοντά η μακριά από τη λίστα ας μεταφερθούμε στο αντίστοιχο φόρουμ. Συμφωνείτε?
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Θα το επισυνάψω αργότερα από υπολογιστή γιατί είμαι από το κινητό. Αν πατήσετε στο Google επιλαχοντες εποχικοι forum θα σας το βγάλει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επιλαχόντες Εποχικοί Πυροσβέστες (2020)

Μπορείτε οι περσινοί επιλαχόντες να συνεχίσετε εκεί την κουβεντούλα σας αν θέλετε.

ΥΓ: Το παρόν νήμα θα παραμείνει ανοιχτό για τυπικούς λόγους μέχρι και τις 15 Μαΐου. Μετά θα κλειδωθεί.

Ntinos 35MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Ntinos 35MK »

https://www.pentapostagma.gr/politiki/7005756_proaniggeile-monimopoiisi-2500-epohikon-ypallilon-o-hardalias Γνωριζει κανεις αν σναφερεται στους 2500 εποχικους η εννοει γενικα εποχικους υπαλληλους εκτος πυροσβεστικης;D.Y.K εχει καμια ενημερωη;
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από BilD »

Ntinos 35MK έγραψε: https://www.pentapostagma.gr/politiki/7005756_proaniggeile-monimopoiisi-2500-epohikon-ypallilon-o-hardalias Γνωριζει κανεις αν σναφερεται στους 2500 εποχικους η εννοει γενικα εποχικους υπαλληλους εκτος πυροσβεστικης;D.Y.K εχει καμια ενημερωη;

Εποχικοί υπάλληλοι εκτός πυροσβεστικής. Οπως ;

-Bildakoss-
Ntinos 35MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ntinos 35MK »

BilD έγραψε:
Ntinos 35MK έγραψε: https://www.pentapostagma.gr/politiki/7005756_proaniggeile-monimopoiisi-2500-epohikon-ypallilon-o-hardalias Γνωριζει κανεις αν σναφερεται στους 2500 εποχικους η εννοει γενικα εποχικους υπαλληλους εκτος πυροσβεστικης;D.Y.K εχει καμια ενημερωη;

Εποχικοί υπάλληλοι εκτός πυροσβεστικής. Οπως ;

Δε γνωριζω, ερωτηση εκανα, και τι εννοει σταδιακη μονιμοποιηση;
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Driver52 »

JohnJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JohnJohn »

Εποχιακοί υπάλληλοι όπως αυτοί στον τομέα του τουρισμού. Πάντως η λογική λέει αφού την ανακοίνωση την έβγαλε ο Χαρδαλιάς να είναι οι θέσεις σχετικές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Αυτό το ότι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να κάνει 5ετης τους εποχικούς για αρχή από την προκυρηξη του 2019 το άκουσα από μέρες αλλά δεν έγραψα κατι γιατί δεν ήταν σίγουρο. Μάλλον αυτό θα γίνει φέτος... Εχω μια απορία όμως. Αν τελικά γίνει αυτό. Και κανει του 2019 γύρω στα 700 ατομα 5ετης. Ότι κενα εποχικών δημιουργηθούν στις υπηρεσίες θα τα καλύψει από τους πίνακες του 2020; Πχ στην υπηρεσία που έκανα χαρτιά έχει 20 εποχικούς.10 από του 2019 και 10 από του 2020. Αν γίνουν οι 10 5ετης. Θα μείνουν 10 κενες θέσεις εποχικών. Θα τους καλύψει απο τους πίνακες του 2020;
Leo_94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Leo_94 »

Λογικά έτσι θα γίνει. Υπάρχει πολύς κόσμος από τους πίνακες 😉
ΑΚ47
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΑΚ47 »

Καλησπέρα παιδιά. Εμενα εδώ κ καιρό μου λένε μέσα απ' την πυροσβεστική ότι θα πάρει νέους εποχικούς 1000 άτομα αλλά λόγο κοβιντ έχει αργήσει να βγεί κ χθες πάλι το ίδιο μου είπαν. Όταν του είπαν ότι έχω ακούσει ότι δεν θα βγεί μου είπε ότι οι 2.500 χιλ εποχικοί που είναι τώρα θα γίνουν πενταετής κ ότι 1500 άτομα βγαίνουν στη σύνταξη κ θα υπάρξουν μεγάλα κενά, λέω μακάρι κ μου λεει είναι σίγουρο αυτό που σου λέω. Τι να πω ρε παιδιά μακάρι να βγεί αν κ εγώ είμαι απ' αυτούς που πιστεύω ότι δεν θα βγει κάτι ο καθένας λέει τα δικά του.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες