Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Θα βγάλει και εδω προκήρυξη φέτος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Με συγχωρείς φίλε μου αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί αυτό!Βμκκ έγραψε:Εε και γω σ λέω το κενό που είχε δε το κάλυψε από 20 και μάλιστα πήρε και το 20 στ συγκεκριμένη περιοχή.
Κάτι θα σου ξέφυγε, ολα τα κενά καλυφθηκαν τον Ιούλιο και σε δεύτερο χρόνο τον Σεπτέμβριο!
-
- Ανθυπασπιστής
Αυτό φίλε μου έγινε στην εκπαίδευση!mikeangel έγραψε:Και νομό Αττικής πιστεύω θα έχουμε αποχωρήσεις κάτι πήρε το αυτί μου από άτομο σε υπηρεσία βρήκαν και άτομα με πλαστά χαρτιά
Τότε γίνεται ο έλεγχος, τα παιδιά υπογράφουν ότι δέχονται να ελεγχθούν τα χαρτιά τους και γίνεται ταυτόχρονα με την περίπου 20ημερη εκπαίδευση!
Αναρτήθηκαν οι πίνακες κενών-υπεράριθμων θέσεων ανά νομών. Αττική 192 θέσεις κενές.
Δεν εχουνε καμια σχεση αυτα με τους εποχικους.
Λάθος μου.
Eth pyr κ ομως έγινε. Μν επιμένεις ρε φίλε αστο σ λέω δε μιλάς σε κανενα τυχαίο.
-
- Ανθυπασπιστής
Δλδ στην περιοχή που αναφέρεσαι πήρε κόσμο το 19 πήρε κόσμο και το 20 και δεν τράβηξε επιλαχόντες από το 20 για να καλύψει τα κενά του 19;Βμκκ έγραψε:Eth pyr κ ομως έγινε. Μν επιμένεις ρε φίλε αστο σ λέω δε μιλάς σε κανενα τυχαίο.
Πολύ περίεργο μου φαίνεται διότι αν δεν είσαι τυχαίος (δεν σε αμφισβητώ) θα γνωρίζεις ότι αυτό που λέω έγινε !
Ανεβάστε αν μπορείτε το λινκ με τα οργανικά κενά Των νομών γτ δεν το βρίσκω
Ναι δεν έγινε ρε φίλε. Κ μιλάω για Χαλκιδική. Όπως τ ίδιο έγινε και Θεσσαλονίκη... Κ ξέρω κ άλλες περιοχές ... Αυτή τ στιγμή είναι 1980κατι άτομα. Κ ούτε πέρυσι ήταν 2500 δεν έφτασε ποτέ αυτό τ νούμερο.
-
- Ανθυπασπιστής
Οι δικές μου πληροφορίες δεν λενε αυτά!Βμκκ έγραψε:Ναι δεν έγινε ρε φίλε. Κ μιλάω για Χαλκιδική. Όπως τ ίδιο έγινε και Θεσσαλονίκη... Κ ξέρω κ άλλες περιοχές ... Αυτή τ στιγμή είναι 1980κατι άτομα. Κ ούτε πέρυσι ήταν 2500 δεν έφτασε ποτέ αυτό τ νούμερο.
Αλλά οκ πάω πάσο (δεν έχω λόγο να αμφισβητώ)
Ο πινακας που αναρτηθηκε σημερα αφορα μονο το μονιμο προσωπικο και δεν εχει να κανει με τα οργανικα κενα της Πυροσβεστικης. Αφορα τις μεταθεσεις. Αν κανετε την προσθεση θα σας βγαλει 282 κενες και 282 υπεραριθμες θεσεις.
Παιδια μολις μπηκα στο φορουμ. Τελικα γνωρίζει κάποιος αν θα παρει παλι εποχικους φετος;
Όχι φέτος φίλε ίσως του χρόνου.
Όχι φίλε φέτος. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες