Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Εγω εχω φιλο στα 35 του που λεει οτι λαμβανει 1100. Ανυπαντρος. Τωρα εκανε και παιδι κ λιγο θα αυξηθει.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
5ετής με κατηγορία πολιτών όπως το 2011 ή να κάνει τους εποχικούς 5ετής ; Ιδού η απορία χαχαχαχα λέτε να είμαι υπερβολικά αισιόδοξος ;mikeangel έγραψε:καμια περίπτωση λένε, υπομονή 1-εως 2 χρόνια για να βγάλει πενταετοιςtsanspyr887 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βγει νέα προκήρυξη;
Τους εποχικούς θα τους κάνει ΠΠΥ με ειδική κατηγορία μέσω προκήρυξης, όπως το 2011. Θα υπάρχει και κατηγορία για πολίτες. Το πότε θα πάρει κόσμο άγνωστο. Υπάρχουν κενά πάντως σίγουρα και θα γίνουν μεγαλύτερα του χρόνου. Αναφέρομαι σε μόνιμο προσωπικό.
700 ευρω δεν νομιζω. Εποπ τελευταια φορα πηραν πριν καμια 10+ χρονια. Οι νεοι μισθοι δεν ξερω ποιοι θα ειναι. Αλλα αν προτιμανε μερικοι ακομα και 700 (που δεν νομιζω) για 6 μηνες και οχι για 12 ειναι δικαιωμα του καθενος.
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε ΔΥΚ. Όντως τα κενά είναι μεγάλα και πλέον μετριούνται σε χιλιάδεςD.Y.K έγραψε:Τους εποχικούς θα τους κάνει ΠΠΥ με ειδική κατηγορία μέσω προκήρυξης, όπως το 2011. Θα υπάρχει και κατηγορία για πολίτες. Το πότε θα πάρει κόσμο άγνωστο. Υπάρχουν κενά πάντως σίγουρα και θα γίνουν μεγαλύτερα του χρόνου. Αναφέρομαι σε μόνιμο προσωπικό.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Και όμως φίλε πρωτοδιοριστος 725,36
Δεν ξερω παιδια. Οπως νομιζει ο καθενας και οτι μπορει. Ακομα και 600χ12 ειναι παραπανω απο 800 (δεν ξερω ακριβως του επιχικου) χ6. Εγω τα βλεπω αντικειμενικα. Οχι με το που μπορω να μπω εγω.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Φέτος προκήρυξη εποχικών δεν! Το λέω καιρό!
Λυπάμαι!
Του χρόνου κάτι συζητιέται!
Λυπάμαι!
Του χρόνου κάτι συζητιέται!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
ΣυμφωνώD.Y.K έγραψε:Τους εποχικούς θα τους κάνει ΠΠΥ με ειδική κατηγορία μέσω προκήρυξης, όπως το 2011. Θα υπάρχει και κατηγορία για πολίτες. Το πότε θα πάρει κόσμο άγνωστο. Υπάρχουν κενά πάντως σίγουρα και θα γίνουν μεγαλύτερα του χρόνου. Αναφέρομαι σε μόνιμο προσωπικό.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
6/06 κάτι πήρε το αυτί μου ότι κλείδωσε για εκλογές ... Θα τι δημοσιοποιήσουν επίσημα μετά τις 15 απρίλη ... Καινούργια πληροφορία δν ξέρω εάν έχει ακουςει κανεις κάτι ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Επίσης η προκήρυξη του 19 βγήκε 6/05 ή 8/05 εάν δεν κάνω λάθος ...
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο τότε είναι που δεν βγαίνει προκήρυξη αφού απαγορεύεται προεκλογικά παγώνουν όλα. Ασε που κ γω πλέον δεν πιστεύω ότι θα βγει. Εγώ ελπίζω μόνο σαν επιλαχών που είμαι
Gg
Μήπως πάει για μετά τις εκλογές αν βέβαια γίνουν;
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Για τις εκλογές δεν αμφιβάλω καθόλου ότι μπορεί να γίνουν. Εδώ στην γειτονια μου πήρε το μάτι να ρίχνουν άσφαλτο σε κάτι δρόμους. Χαχαχσχ. Αλλά όχι δεν πιστεύω αν ήταν να βγει προκήρυξη θα είχε ανακοινωθεί έστω κ το ΦΕΚ όπως στους οππι. Η θα είχε βγει όπως στους εποπ. Συν ότι αν έβγαζε κάτι προεκλογικά για πυροσβεστικη πιο πιθανό θα ήταν προκήρυξη για να κανείς πενταετής τους ήδη υπάρχοντες παρά εποχικούς. Έτσι λέω εγώ.
Gg
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες