Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Σωστά. Υπομονη ομως μέχρι τουλάχιστον το 2023...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω ... Εκεί που θα πάρει πολλά άτομα θα πάνε να κάνουν όλοι όπως πέρσι χλακιδα που πήρε σύνολο 100 άτομα... Με 5000 μόρια δεν πέρναγες μάχιμος με τίποτα αντιθέτως στην μπει γι μπήκαν μάχιμοι με 1500 μόρια που έπαιρνε 30 μάχιμους και 20 οδηγούς. Στη χαλκίδα πέρσι τουλάχιστον δεν έπιασε αυτό... Πλέον λόγω ζήτησης εκεί που θα πάρει πολλά άτομα εκεί θα γίνει χαμός από αιτήσεις
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Predator Στους μαχιμους είναι δύσκολα τα πράγματα, μεγάλος ανταγωνισμός, εγώ είμαι οδηγός στην Εύβοια, πήρα το ρίσκο γιατί στον νομό μού παίρναν πάρα πολύ λίγα άτομα
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σε συμφέρει οικονομικά ; Σκεφτόμουν κ εγώ κάνω όταν τη βγάλει σε άλλο νομο αλλά δν ξέρω ακόμα... Πως σου φαίνεται... Πχ ξέρω πολλά παιδιά από άλλες περιοχές π έκανα εδώ εύβοια κ δν μπορούν λένε ... Τι να πω προβληματίζομαι πολύ
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σε έξι μήνες βγάζεις 4.800 ευρώ μαζί με τα έξτρα αργίες φωτιές νυχτερινά υπερωρίες φτάνεις 6.000 ευρώ,1.500 σύνολο το ενοίκιο περίπου για σεζόν, Χωρίς καφεδάκια καθημερινά και φαγητά από έξω είσαι άνετα,
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Για καθίστε να βγει ρε παιδιά (που το εύχομαστε βέβαια) και βλέπετε που θα στείλετε τα χαρτιά σας 😂
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Καλημέρα. Πολυ εύκολα και ρόδινα τα λέτε. Πηγαν και σε ένα Νησί (δεν θα αναφέρω ονομα), από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη προπερσι και πέρσι Και μέσα στη σεζόν λακισαν όλοι! Άσε τα έχτρα Κτλπ. Ο βασικός μισθός αν δεν έχεις παιδιά είναι χοντρικά 650 κατοστάρικα περίπου! Στο ενοίκιο (αν βρεις για 6 μηνες), είναι και ρεύμα και νερό μέσα! Έξοδα μετακίνησης για να πηγαίνεις στην περιοχή σου όταν πηγαίνεις δεν θες; Φαγητό από έξω είναι δυνατόν να μην Πάρεις; Κάθε μέρα θα μαγειρεύεις; Η θα περνεις από το σπίτι φαγητό για κανένα μήνα; Είσαι όταν λέμε ίσα βάρκα ίσα γυαλό κυριολεκτικά όμως! Αν δεν μπαίνεις και μέσα μερικές φορές και τσονταρουν και οι γονείς! Η δουλειά του εποχικού συμφέρει μόνο κοντά σπιτι του. Πουθενα αλλού. Ολα τα άλλα είναι όνειρα θερινής νυκτός και να είχαμε να λέμε!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Θεωρώ ότι κατά το 23... Πρέπει να ελπίζουμε φέτος πολύ δύσκολο. Τι να πω.
bardi
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από bardi »

Pyr Μετά το 2023. Να τα λέμε ορθά. Τώρα 2024 είναι,2025. Πρώτα θα γίνουν πενταετείς οι του 2019. Όσο δεν γίνονται πίτσες. Δεν ξαναβγαζει προκήρυξη.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Βασικός μισθός οδηγού χωρίς παιδιά ανύπαντρος,804.60 καθαρα
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Κάποιοι γράφετε εδώ μέσα και απλά μου δίνεται αφορμή για να γελάω. Αλήθεια δεν έχετε ιδέα ούτε από πυροσβεστικη ούτε εποχικούς ούτε εθελοντές πραγματικά. Εσείς που λέτε για προκυρηξη το 24-25. Ξέρετε καθόλου από κενά; Ξέρετε πόσα άτομα είναι να φύγουν σε σύνταξη μέσα στο 22-23; Το ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας ότι εάν δεν περάσουν 5 χρόνια δεν γίνεσαι πενταετής ή δεν βγάζει αλλη προκυρηξη πρέπει να το βγάλετε αλήθεια... Εάν υπάρχουν κενά θα πάρει κόσμο είτε εποχκους είτε Π. Π. Υ. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Καλό θα ειανι εάν δεν ξέρετε κάποια πράγματα να μην γράφετε. Γιατί απλά παραπληροφηρητε κόσμο και ψάξτε πρώτα να δείτε κενά διαδικασίες καλύψεις κλπ και μετά γράψτε αυτό που θέλετε!
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Και όσο για το πού να κάνετε τα χαρτιά σας έστω ότι βγεί προκυρηξη δεν είναι μόνιμη δουλειά του 1000αρικου για να πεις θα ξενιτευτω πρέπει να τα λογαριάζει κάνεις όλα! Επίσης το ότι μπορεί σε ένα νόμο να πάρει πολλά άτομα δεν σημαίνει ότι έχετε ελπίδες πρέπει να ελέγξετε πίνακες να δείτε πόσα άτομα πήρε τις βάσεις εάν ακολουθούν πολλοί με με πολλά μόρια από πίσω εάν έχει εθελοντες με 1-2 χρόνια που σίγουρα θα του αυξηθούν όλα έχουν μια εξήγηση και μετά να πράξετε ανάλογα. Αυτα φιλικά πάντα και πρωτίστως φυσικά να βγεί η προκυρηξη όταν αν και όποτε γίνει αυτό!
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Εντάξει εσύ που έχεις ιδέα θα φανεί εν καιρό ποσο ανίδεος είσαι! Εγώ κάθε μέρα πίνω καφέ πάντως με εποχικούς και μόνιμους στη γειτονιά μου! Αν είσαι φίλος του κουλη και του χαρδαλια και ξέρεις εσύ από κενα μπράβο σου
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να έχει Κάποιος 3.500 μόρια και να κάνει στον τόπο του πού θα πάρει πιθανόν λέμε ένα σενάριο 15 άτομα ποσοστό επιτυχίας 5%
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτά που λέει κ ο κόκκινος και εγώ τα ξέρουμε από την πολιτική προστασία... Σας το λέω και δεν πιστεύεται ... Από πολιτική προστασία συνεχίζουν εμένα να μ λένε ότι θα πάρει άτομα απλά όχι σε όλους τους νομούς! Το άτομο το δικό μ από μέσα από το γραφείο του Χαρδαλιά ... Εάν πιστεύει κανεις ότι ο απλός εποχικός θα ξέρει περισσότερα από κάποιον που δουλεύει στο γραφείο του χαρδαλιά και είναι σχετικά μεγάλο κεφάλι τι να πω... Με επιφύλαξη μ είπαν ότι εάν με τον κορονοιο δεν έχουν απρόοπτα θα βγει μέσα στον απρίλη ... Είδωμεν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης