Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

ΒΜΚΚ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Φέτος δεν θα βγάλει και θα παίρνει επιλαχών. Και αν ξέρεις είδη τα κενά που είχαν απο αυτούς που έφυγαν σεπτεμβριο νομίζω για συνοριοφύλακες έχουν είδη καλυφθεί απο επιλαχόντες του 20.(νομίζω έχουν κάνει και εκπαίδευση τον Οκτώβριο αλλά σε αυτό δεν είμαι σίγουρος) επειδή εκεί που είμαι εγώ στο πεζοπόρο Αττικής και επειδή έφυγαν πολλοί και όπως λες ολόσωστα τους αναπλήρωσαν με τη σειρα στη κατάταξη του 20... Οσο για τα κενά που θα προκύψουν από προκηρύξεις Αν μεχρι το Σεπτέμβριο καλυφθούν απο τη κατάταξη τότε ούτε του χρόνου θα βγάλει. Αν όμως όχι τότε του χρόνου λογικά θα πάει για προκήρυξη
Γιώργο θα συμφωνήσω και με σένα. Και θα σου πώ για πιο λόγο μπορεί να φύγουν λίγοι και όχι πολλοι όπως πίστευα πριν λίγους μήνες. Ακούγετε πολύ για 5ετία. Υπερβολικά πάρα πολύ όμως. Γιατί έχει ανάγκες κλπ. Επίσης 8 υπηρεσίες το μήνα τ ωράριο δεν υπάρχει σε καμία αλλη δουλειά. Οπως ακουτε και δεν θα φύγει ο κόσμος για επ. Οπ. Ουτε 50 ατομα δν θα φύγουν και θα το δεις. Για ειδικούς φρουρούς εκεί το συζητάω. Γιατί ναι θέλουν πολύ αστυνομία... Οπως σου είπα επειδή ακούγετε πολύ για 5ετια θα φύγουν πολύ λίγοι.(ακούγεται όχι ότι θα γίνει) όπως είπα αν δεν δείς το φεκ μην πιστεύεις τίποτα και κανέναν... Και επίσης γιατί πολλά λέτε για κενα στη πυροσβεστική. Κενά από μόνιμους έχει όχι απο εποχικούς. Τέσπα μακάρι ν βγάλει και ν κηνυγήσετε πολλοί να μπείτε στο σώμα. Αλλα αυτή τι στιγμή κενά έχει μόνο σε δωδεκάνησα απο εποχικό προσωπικό
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikos521 »

Έχω φίλο επιλαχών σε πολύ καλή σειρά στα Δωδεκάνησα, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κενά από εποχικούς ;
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Νίκος δεν το εννοούσα έτσι. Απλά εννοούσα ότι αμα βγει καμιά προκήρυξη θα βγει για εκεί. Συγνώμη Που το έθεσα λάθος χωρίς να το διευκρινήσω
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:

Νίκος δεν το εννοούσα έτσι. Απλά εννοούσα ότι αμα βγει καμιά προκήρυξη θα βγει για εκεί. Συγνώμη Που το έθεσα λάθος χωρίς να το διευκρινήσω

Για φέτος ή για του χρόνου λες;

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά η συνάντηση που έγινε σήμερα δεν ήταν για να δουν εάν θα πάρουν εποχικούς δεν ήταν το θέμα τους αυτό. Εγώ εξακολουθώ να έχω πληροφορίες και πολύ σοβαρές ότι ετοιμάζουν προκήρυξη ! Επίσης υπεύθυνοι γι'αυτο είναι η Πολιτική Προστασία και ο Χαρδαλιάς ο αρχηγός δν έχει τόσο λόγο σε αυτό είναι συμβολικός ο ρόλος του... Ανα πάσα στιγμή βγάζουν προκήρυξη εάν χρειαστεί ! Θα βγάλει να ξέρετε !
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από KYNHGOS »

1) το οτι το κονδυλι ειναι για 2500 εποχικους δεν σημαινει απαραιτητα οτι αν φυγουν καποιοι θα πρεπει αναγκαστικα να καλυψει αυτα τα κενα. Εαν διαβασετε την προκ θα δειτε οτι λεει οτι "δινεται η δυνατοτητα στον αρχηγο για το εαν καλεσει επιλαχοντες" δεν ειναι υποχρεωτικο.

2) η ιδια προκ του 2020 δλδ, το λεει κ αυτο ξεκαθαρα. Οτι σε βαθος 5ετιας εαν χρειαστει κ αποφασιστει οτι υπαρχει αναγκη να καλουν επιλαχοντες. Που σημαινει δεν υπαρχει λογος να βγαλει αλλη προκ. Εχει πληθωρα ατομων στις λιστες επιλαχοντων να καλεσει, εχει κοσμο.

3) το να βγαλει θεσεις για εποχικους σε ολες τις υπολοιπες υπηρεσιας της επικρατειας απ οτι αυτες που καλυφθηκαν το 19 και το 20 ναι το βλεπω να χει καποια λογικη. Αλλα και παλι απ οτι φαινεται δυσκολο να γινει κ αυτο.

4) δεν υφισταται κενα εποχικων. Η πυροσβεστικη εχεις τους μονιμους και τους ππυ. Βαση του σωματειου των μονιμων πυροσβεστων υπαρχουν 3000 κενα οργανικων θεσεων με προθεση τους να απορροφησει αυτο τον αριθμο απο την "δεξαμενη" των εποχικων πυροσβεστων (και δικαιως).

5) εαν δεν απορροφησει καποιους απ τους εποχικους του 19-20 μην περιμενετε να παρει αλλους εποχικους. Κοινως οσοι θελουν να μπουνε εστω εποχικοι να παρακαλανε να παρει ως ππυ τους 19αρηδες η΄τους 20αρηδες και το κυριοτερο να αρχισουν να μαζευουν μορια για καθε ενδεχομενο, παρ ολα αυτα ακομα κ αυτο αν γινει η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πριν την ληξη της 5ετιας των εποχικων δλδ το 2023-24, δεν πιστευω να βγαλει αλλη προκ εποχικων μεχρι τοτε τουλαχιστον. Μακαρι να διαψευστω.

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Ποιο πιθανο ειναι να γινει πολεμος με την τουρκια και να παρουμε την πολη παρα Να βγαλει προκυρηξη φετος! Ασχετα με το ΑΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ για τους 2500 το αναφεραν! Του 19 και του 20! Ειπε ο μηχανισμος ειναι ετοιμος και οι εποχικοι με εμπειρια απο περυσι και προπερσι! Το κρατουν μυστικο δηλαδη και θα τρεχουν τελευταια στιγμη; Μπαινει Απριλιος! Για ποιο λογο η καθυστερηση; Ειχαν ολο το χρονο και θα ειχαν ηδη βγαλει το ΦΕΚ! Οπως ολοι ξερουμε ακολουθουν διαδικασιες μετα απο νεα προκυρηξη. Προσωρινα-ενστασεις-οριστικα-καρτελες υγειας-αθληματα-εκπαιδευση. Θελουν καιρο ολα αυτα! Εγω παντως μονο απο εποχικους του 2019 ακουω για νεα προκυρηξη μπας και τους κανουν ΠΠΥ! Απο κανεναν αλλο! Απο γενικο γραμματεα του ΠΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ (ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ), που μιλησα πριν 2 εβδομαδες ελεγε μπορει και ναι μπορει και οχι! Ουτε αυτος δεν ξερει κατι! Μαλλον θα ειναι προκυρηξη του χαρδαλια σε 2 εβδομαδες. Με 2 Εβδομαδες παραταση οπως το LOCKDOWN!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:2) η ιδια προκ του 2020 δλδ, το λεει κ αυτο ξεκαθαρα. Οτι σε βαθος 5ετιας εαν χρειαστει κ αποφασιστει οτι υπαρχει αναγκη να καλουν επιλαχοντες. Που σημαινει δεν υπαρχει λογος να βγαλει αλλη προκ. Εχει πληθωρα ατομων στις λιστες επιλαχοντων να καλεσει, εχει κοσμο.

Αυτό το πράγμα εγώ πρώτη φορά το ακούω, κάθε προκήρυξη έχει συγκεκριμένο αριθμό από επιλαχώντες, στην οποία μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο της όλης διαδικασίας βλέπουν τα κενά που προκύπτουν απορροφούν όσους χρειάζονται και τέλος, οι υπόλοιποι δεν είναι πλέον καν επιλαχώντες.

Με αυτή τη λογική που αναφέρεις, είναι σαν να λέμε κάνε τα χαρτιά σου, και σε 3 - 4 χρόνια θα σε φωνάξουν. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Κυνηγε, αλλά σε αυτή καθεαυτή τη προκήρυξη.

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:1) το οτι το κονδυλι ειναι για 2500 εποχικους δεν σημαινει απαραιτητα οτι αν φυγουν καποιοι θα πρεπει αναγκαστικα να καλυψει αυτα τα κενα. Εαν διαβασετε την προκ θα δειτε οτι λεει οτι "δινεται η δυνατοτητα στον αρχηγο για το εαν καλεσει επιλαχοντες" δεν ειναι υποχρεωτικο.

2) η ιδια προκ του 2020 δλδ, το λεει κ αυτο ξεκαθαρα. Οτι σε βαθος 5ετιας εαν χρειαστει κ αποφασιστει οτι υπαρχει αναγκη να καλουν επιλαχοντες. Που σημαινει δεν υπαρχει λογος να βγαλει αλλη προκ. Εχει πληθωρα ατομων στις λιστες επιλαχοντων να καλεσει, εχει κοσμο.

3) το να βγαλει θεσεις για εποχικους σε ολες τις υπολοιπες υπηρεσιας της επικρατειας απ οτι αυτες που καλυφθηκαν το 19 και το 20 ναι το βλεπω να χει καποια λογικη. Αλλα και παλι απ οτι φαινεται δυσκολο να γινει κ αυτο.

4) δεν υφισταται κενα εποχικων. Η πυροσβεστικη εχεις τους μονιμους και τους ππυ. Βαση του σωματειου των μονιμων πυροσβεστων υπαρχουν 3000 κενα οργανικων θεσεων με προθεση τους να απορροφησει αυτο τον αριθμο απο την "δεξαμενη" των εποχικων πυροσβεστων (και δικαιως).

5) εαν δεν απορροφησει καποιους απ τους εποχικους του 19-20 μην περιμενετε να παρει αλλους εποχικους. Κοινως οσοι θελουν να μπουνε εστω εποχικοι να παρακαλανε να παρει ως ππυ τους 19αρηδες η΄τους 20αρηδες και το κυριοτερο να αρχισουν να μαζευουν μορια για καθε ενδεχομενο, παρ ολα αυτα ακομα κ αυτο αν γινει η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πριν την ληξη της 5ετιας των εποχικων δλδ το 2023-24, δεν πιστευω να βγαλει αλλη προκ εποχικων μεχρι τοτε τουλαχιστον. Μακαρι να διαψευστω.

Συμφωνώ λίγο πολύ σε ότι λες εκτός από το πρώτο!

Διότι έχει βγει το χρηματικό κονδύλι και όλοι ξέρουμε όταν βγαίνει ένα κονδύλι στο δημόσιο πρέπει να ξοδευτεί, δεν υπάρχει κουμπαράς ή να επιστραφούν χρήματα ή να χρησιμοποιηθούν άλλου!

Θα πάρει επιλαχόντες 1.000.000%

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά,με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.

εγω μεταφερω απλως τι γραφει η τελευταια προκ του 20. Τωρα απο εκει και περα τι μπορει να κανει η εκαστοτε ηγεσια ειναι αλλο καπελο και δεν μπορω να το γνωριζω.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Μακαρι να ηταν ετσι... Δεν ειναι ομως...

μ αυτη τη λογικη και το κονδυλι που κοβεται για τις υπερωριες-νυχτερινα κλπα θα επρεπε να δινονται ολα υποχρεωτικα...

πραγμα που προφανως και δεν συμβαινει. Ξανα λεω, δεν ειπα οτι δν θα παρει επιλαχοντες αλλα δν ειναι κ απαραιτητο-υποχρεωτικο.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Ναι Κυνηγε δεν αμφισβητώ όσα έγραψες, απλά μου φαίνεται περίεργο αυτό, δηλαδή αν κάποιος νεαρός αυτά τα χρόνια αποφασίσει να γίνει εποχικος και έχει όλα τα μόρια, θα περιμένει να μπούνε όλοι οι επιλαχώντες μέχρι την πενταετια; Έγινε το ίδιο στην προκήρυξη του 20 με του 19; Η το 19 δεν είχε τόσους επιλαχώντες;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Το 19 ειχε πολυ λιγοτερους επιλαχοντες και οταν βγηκε δεν αναφεροταν για 5ετια. Με την αναδιοργανωση της πολιτικης προστασιας και πολλων θεματων του Π. Σ που εγινε το χειμωνα του 2019 τροποποιηθηκε κ το αρθρο που αφορουσε την προσληψη των 19αρηδων. Μετα βγηκε η προκ του 20 και για 5χρονια αναφερεται οτι θα περνει απο αυτες τις λιστες οταν χρειαζεται.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Rad φίλε μου η προκήρυξη του 20 δεν βγήκε επειδή είχε πολλά κενά από την 19 αλλά αυξήθηκαν οι οργανικές θέσεις κατά 1300! Είναι άλλο να έχεις 1000 άτομα και να φύγουν κάποιοι που θα καλυφθούν από επιλαχόντες και άλλο πράγμα φέτος να χρειάζεται 1000 και του χρόνου 3000 βγαίνει συμπληρωματική για τα 2000 άτομα!

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Ευχαριστώ για την ενημέρωση μιας και δε γνωρίζω την διαδικασία που ακολουθεί το ΠΣ.

Θεωρώ ατοπο το να πάρεις επιλαχώντες για δεύτερη, τριτη, τέταρτη φορά.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες