Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
ΕΤΗ ΕΡ ΡΥR τους πρόσθεσα ναι έβγαλα άκρη φίλε ευχαριστώ πολύ.12 άτομα πήρε στην 2 εμακ το 2019 κ 6 άτομα το 2020 στην υπηρεσία θεσσαλονικη (σε εργάτες αναφέρομαι). Κ προφανώς αυτοί οι 6 που λέει πιο κάτω ο βμκκ πήγαν Χαλκιδική Ολυμπιάδα Γτ πέρσι δημιουργήθηκε εκεί κλιμάκιο κ ανήκει στην θεσσακονικη. Μου κάνει εντύπωση να έχει μόνο τόσους εποχικούς ολόκληρος νομος;
Gg
- georgios03geor
Βμκκ είσαι θεσσαλονικη Εσυ είπες Καλα κατάλαβα; Είσαι εποχικός αν επιτρέπεται ;
Gg
margie έγραψε:
Επισης υπαρχει καπου εδω να ενημερωθω για τους εθελοντες; Γιατι βλεπω οτι παιρνουν μορια
Σχετικά με τους εθελοντές πυροσβέστες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Μαρ 21, 2021 7:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ έχω κάνει Χαλκιδική. Το 19 ήμουν 1ος επιλαχών κ δε με κάλεσαν. Ξανά έκανα το 20 δε πρόλαβα το Δ για 2 μέρες λόγω vovid τώρα είμαι λίγο πίσω... Από τν εμακ παραιτήθηκαν άτομαα και δε καλύφθηκαν τ κενά. Οπότε υπολόγισε λιγότερα.
- georgios03geor
Πωωωω για 2 μέρες Ε; Γκαντεμιά δηλ. Εσυ οδηγός έκανες. Άντε μακάρι φίλε στο εύχομαι για φέτος. Να σαι ρωτήσω αν ξέρεις κ κάτι άλλο. Πέρα από το κλιμάκιο της Ολυμπιάδας υπάρχουν κ αλλά κλιμάκια στην Χαλκιδική τα οποία ανήκουν σε πυροσβεστικό σταθμό της θεσσακονικης; Όσο για την εμακ ελπίζω να ζητήσουν άτομα φέτος τι να πω
Gg
Ναι αδερφε τώρα έχω 7000. Νομίζω έχει αλλά 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τ θέμα είναι ότι η εμακ δεν έχει που χρειάζεται άτομα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Κ εγώ πέρσι λόγο του λοκνταουν δεν έδωσα για το δίπλωμα και θα περνουσα πέρσι ... Αφησετα μας γαμησε το γαμηδι
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Μάγκες αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία της αντιπυρικής ότι και να σημαίνει αυτό! Μπορεί και τίποτα ή και κάτι, τουλάχιστον σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα βγάλει προκήρυξη!
Εγώ οπως έχω πει για την ώρα δεν προκύπτει από κάπου (μακάρι να κάνω λάθος) !
Εγώ οπως έχω πει για την ώρα δεν προκύπτει από κάπου (μακάρι να κάνω λάθος) !
Δε ξέρω τ θα γίνει αδερφε πάντως σήμερα βγήκαν 2 προκηρύξεις για αλλά σώματα. Τα κενά θα αυξηθούν κ θα είναι πολλά...
Βμκκ ποιες προκηρύξεις βγήκαν σήμερα που ανέφερες;
Βγήκε η προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην ΠΑ
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/335827/afti-einai-i-prokiryksi-tou-asep-gia-tis-proslipseis-epop-sto-epop-haf-gr-oi-aitiseis
Και ανέβηκε και το ΦΕΚ για τον διαγωνισμό ΓΙΑ ΤΗΝ πρόσληψη ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων της ΤτΕ καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής.
https://diavgeia.gov.gr/doc/91%CE%A7346%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%947%CE%96?inline=true
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/335827/afti-einai-i-prokiryksi-tou-asep-gia-tis-proslipseis-epop-sto-epop-haf-gr-oi-aitiseis
Και ανέβηκε και το ΦΕΚ για τον διαγωνισμό ΓΙΑ ΤΗΝ πρόσληψη ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων της ΤτΕ καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής.
https://diavgeia.gov.gr/doc/91%CE%A7346%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%947%CE%96?inline=true
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Άντε να βγουνε και ΕΦ και ΕΠΟΠ! Η λογική λέει λοιπόν του χρόνου έχει πολλές πιθανότητες να βγει για εποχικούς!
- georgios03geor
Κ γω πιστεύω αύριο στην σύσκεψη της πολιτικής προστασίας για την αντιπυρική θα δώσουν μια εικόνα για το αν πρόκειται να βγει κάτι. Όπως κ να έχει κάτι θα αναφέρουν είτε θετικό είτε αρνητικό.
Gg
Λοιπόν μάγκες μέχρι Μάιο βγαίνει προκήρυξη κ καθυστέρει λόγω covid. Σήμερα αυτά μ είπαν και οι πηγές μ είναι αξιόπιστες. Αναμένουμε σε 10 μερες θα ξέρω κ άλλα. Ως τώρα δεν εγραφα γτ η ίδια πηγή μ έλεγε πως δεν υπάρχει κάτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες