Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Predator ακούνε για μονιμότητες και δεν το κουνάνε ρούπι κι ας έχουν πάει σε άλλο νομό μακρυά από το δικό τους γύριζουν πάλι παιδιά οι εποχές και η ανεργία θα ανέβει θα το δείτε θα δεχθούν περικοπές οι μισθοί και θα κλείσουν μαγαζιά μετά από όλα αυτά. Και γιατί τα λέω διότι όλα επιρρεαζουν την εκάστοτε προκυρηξη είτε έμμεσα είτε άμεσα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Έτσι είναι δυστυχώς. Το κακό με την πυροσβεστική ότι η μονιμότητα από εποχικός θα αργήσει παρα πολύ να έρθει... Κ εγώ θέλω να μπω γιατί γουστάρω και μακάρι να μπω
Ισχύει φίλε μου σου εύχομαι ότι καλύτερο μακάρι να πάμε για νέα προκυρηξη. Από μόρια πως είσαι δεν θυμάμαι αν έχεις πει
Άκουσε κάποιος άλλος για την άλλη εβδομάδα ότι μπορεί να βγει προκήρυξη;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Δεν διαφωνώ και σέβομαι την άποψη σου, και έχει λογική!Kokinos έγραψε:Κοίτα να δεις συμφωνώ σ αυτά που λες το θέμα είναι ότι έχει βουηξει όλη η Ελλάδα για τους εποχικούς ότι θα γίνουν Π. Π. Υ πρόσεξε δεν θέλω να σταθείς σε αυτό για το αν θα γίνει τα έχουμε πει ξανά πολλές φορές, αλλά σε κάτι άλλο και κρατά το αυτό που θα σου πω. Η προκυρηξη των εποχικών αφορά μεγάλο ποσοστό άτομα που έχουν εντοπιότητα. Και αυτοί δεν θα σηκωθούν να φύγουν να πάνε ούτε εποπ ούτε ειδικοί φρουροί σε πανεπιστήμια. Άσε που με το να ακούν μονιμότητςς δεν το κουνάνε και ας κάνουν τ χαρτιά τους θα το σκεφτούν πολύ καλά για να φύγουν και να πάνε αλλού. Όσο για τη θέση μου που λες είναι δύσκολο και κάποια στιγμή θα φύγουν οι εποχικοί θα γίνουν πενταετείς οπότε θα πάρει εκ νέου 1000% εποχκους και bye bye πίνακας μετά... ΥΓ. Απο το νομο μου ξέρω πολλά άτομα και πίστεψε με δεν κουνάνε που να τους τάζεις χρυσάφι! Όσο για το ότι μπορεί να βγεί προκυρηξη οι επαφές μου αυτό μου λένε οκ αν δεν την δούμε δεν μιλάμε για σιγουρια αλλά τόσο έξω να πέσουν δεν το πιστεύω αυτό !ETH-EP-PYR έγραψε:Θα συμφωνήσω μέχρι την τελευταία σου πρόταση!Kokinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά έτσι και έχουν καλυφθεί τα κενά που είχαν υπάρξει και από τις δύο προκηρύξεις και είναι απλά ένα μικρός αριθμός που δεν έχει καλυφθεί όπου δεν νομίζω να το γνωρίζει κανείς εδώ μέσα απλά το υπολογίζουμε χοντρικά και επικρατήσει το σενάριο των επιλαχοντων (πυο εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω) τα άτομα που θα πάρει ζήτημα να είναι 200-250 οπότε μιλάμε εκτός τών νόμων με μεγάλες θέσεις οι υπόλοιποι ζήτημα να πάρουν 2-3-4 άτομα + ότι έχουμε δυο κατηγορίες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Οπότε οι περισσότεροι θα πάρουμε το πουλο και το λέω εγώ που είμαι 7ος επιλαχον στο νομό μου έτσι για να ξέρετε...
Όσο δεν βγάζει καινούργια προκήρυξη θα ισχύει η θέση που έχεις, αυτό μπορεί να διαρκέσει 1 χρόνο μπορεί και 4 μπορεί κι 10 (δύσκολο)
Επίσης υπάρχουν κάποια κενά ήδη και θα υπάρξουν και από αυτούς (λίγοι ή πολλοί) που δεν θα έρθουν φέτος,
Επίσης οποιαδήποτε άλλη προκήρυξη σε σωμα ασφαλείας θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις γιατί θα φύγει κόσμος για την μονιμότητα (δεν είναι όλων το όνειρο το ΠΣ αλλά η μονιμότητα)
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες σαν 7ος από φέτος άντε του χρόνου!
Υγ επιλαχόντες θα πάρει σίγουρα εκτός αν βγει καινούργιο προκήρυξη που σβήνει του παλιούς πίνακες
Απλά πιστεύω πως αν βγει για ΕΠΟΠ, ΕΦ, κ λιμενικό που ξανά ακούγεται, θα φύγει κόσμος όπως έφυγαν 19ρηδες που πέρασαν ΕΦ και Συνοριοφύλακες και πήρε περίπου 250 άτομα από επιλαχόντες!
Ένας συμβασιούχος εποχικός δεν θα ρισκάρει να περιμένει το πότε (αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα γίνουν ΠΠΥ) θα γίνουν ΠΠΥ ενώ περνάει πχ σήμερα ΕΦ!
Υγ αν γίνουν οι εποχικοί ΠΠΥ τότε 100% θα βγάλει προκήρυξη διότι το σωμα χρειάζεται ΠΑΝΤΑ εποχικό προσωπικό με συνέπεια καινουργιες λίστα και Φτου από την αρχή!
Έως 10Απρολη θα την έχω δει αν όλα πάνε καλά αυτό μόνο ξέρω φίλε άκουσες κάτι εσύ?Pyr0 έγραψε: Άκουσε κάποιος άλλος για την άλλη εβδομάδα ότι μπορεί να βγει προκήρυξη;
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Kokinos, δηλαδή έμαθες ότι θα βγει προκήρυξη μέχρι τις 10 Απρίλη;
Ναι Ε ΜΚ αυτή ήταν η απάντηση που είχα και επίσης το εκτός εάν αλλάξει κάτι. Τώρα τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι δεν ξέρω... Είμαι πολύ επιφυλακτικός αν δεν δώ κάτι δεν το πιστεύω παιδιά. Αλλά σας το είπα ξανά αν με δουλευουν σας δουλεύω απλά !Ε'ΜΚ έγραψε: Kokinos, δηλαδή έμαθες ότι θα βγει προκήρυξη μέχρι τις 10 Απρίλη;
Ακούσατε από ένα φίλο που έχει τα κονε ότι ίσως βγάλει μέχρι τέλος του μήνα δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια ή όχι κρατάω μικρό καλάθι.
Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω κατι. Οι εποχικοι πυροσβεστες δουλευουν ενα 6 μηνο και μετα σταματανε. Το διαστημα που σταματανε παιρνουν καποιο επιδομα ανεργιας; Επισης αφου περασουν τα 5 χρονια μπορουν να τους ανανεωσουν και για αλλα χρονια; Μπορουν να δουλευουν μετα 12μηνο; Ρωταω γιατι εγω ηδη εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα μου αρεσει η πυροσβεστικη αλλά δεν ξερω αν αξιζει σαν κινηση. Ειδα απο περσυ οτι ειχαν προσλαβει και γυναικες
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Ολα είναι εικασιες παιδιά... Άκουσα από φίλο φιλου... Από μέσα έξω και κτλπ. Όλα είμαι θέμα λογικής. Ειχαν 1 χρόνο αν ήθελαν να προετοιμασουν καινούργια προκυρηξη. Ο μήνας τελειώνει και δεν έχει ακουστεί τιποτε. Πεταξε το πουλάκι για φέτος. Ας μαζέψουμε το νου μας! Μην εθεροτυφλουμε. Καλή επιτυχία στους επιλαχοντες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Και εγώ αυτό ξέρω για τέλος του μήνα μέσα από την πολιτική προστασία. Είσαι ο τρίτος που το λέει
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Καλησπέρα, παίρνουν 3 μήνες ΟΑΕΔmargie έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω κατι. Οι εποχικοι πυροσβεστες δουλευουν ενα 6 μηνο και μετα σταματανε. Το διαστημα που σταματανε παιρνουν καποιο επιδομα ανεργιας; Επισης αφου περασουν τα 5 χρονια μπορουν να τους ανανεωσουν και για αλλα χρονια; Μπορουν να δουλευουν μετα 12μηνο; Ρωταω γιατι εγω ηδη εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα μου αρεσει η πυροσβεστικη αλλά δεν ξερω αν αξιζει σαν κινηση. Ειδα απο περσυ οτι ειχαν προσλαβει και γυναικες
όσον αφορά την ανανεωση αυτο που υπογραφεις λέει ΕΩΣ 5 χρόνια με ότι συνεπάγεται αυτό διότι η σύμβαση σου είναι εποχικος συμβασιουχος, στην πράξη ομως τους κρατάνε παραπάνω! Κανεις δεν μπορεί να στο βεβαιώσει 100% όμως!
Μπορείς να δουλεύεις και παράλληλα απλά θα χάνεις τα ένσημα και τον ΟΑΕΔ εφόσον η δουλειά σου δεν δημιουργεί πρόβλημα στην υπηρεσία σου διότι τους 6 μήνες που δουλεύεις είσαι κανονικός πυροσβεστης!
Επίσης είναι δύσκολο να μπει γυναίκα διότι χάνει τα μόρια από ΕΔ που είναι οι περισσότεροι αλλά δεν χάνεις να το προσπαθήσεις!
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Σιγουρα δεν θα μπορω να ειμαι και στην πυροσβεστικη και σε αλλη δουλεια γιατι ποιος εργοδοτης θα δεχτει κατι τετοιο και για ενα 6 μηνο; Δεν ειναι ενας μηνας να πει ε αντε θα σε βολεψω. Παντως για φετος εαν ηταν να βγει δεν θα επρεπε ηδη να υπαρχει καποια ενημερωση; Εχει φτασει απριλης σχεδον. Επισης υπαρχει καπου εδω να ενημερωθω για τους εθελοντες; Γιατι βλεπω οτι παιρνουν μοριαETH-EP-PYR έγραψε:Καλησπέρα, παίρνουν 3 μήνες ΟΑΕΔmargie έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω κατι. Οι εποχικοι πυροσβεστες δουλευουν ενα 6 μηνο και μετα σταματανε. Το διαστημα που σταματανε παιρνουν καποιο επιδομα ανεργιας; Επισης αφου περασουν τα 5 χρονια μπορουν να τους ανανεωσουν και για αλλα χρονια; Μπορουν να δουλευουν μετα 12μηνο; Ρωταω γιατι εγω ηδη εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα μου αρεσει η πυροσβεστικη αλλά δεν ξερω αν αξιζει σαν κινηση. Ειδα απο περσυ οτι ειχαν προσλαβει και γυναικες
όσον αφορά την ανανεωση αυτο που υπογραφεις λέει ΕΩΣ 5 χρόνια με ότι συνεπάγεται αυτό διότι η σύμβαση σου είναι εποχικος συμβασιουχος, στην πράξη ομως τους κρατάνε παραπάνω! Κανεις δεν μπορεί να στο βεβαιώσει 100% όμως!
Μπορείς να δουλεύεις και παράλληλα απλά θα χάνεις τα ένσημα και τον ΟΑΕΔ εφόσον η δουλειά σου δεν δημιουργεί πρόβλημα στην υπηρεσία σου διότι τους 6 μήνες που δουλεύεις είσαι κανονικός πυροσβεστης!
Επίσης είναι δύσκολο να μπει γυναίκα διότι χάνει τα μόρια από ΕΔ που είναι οι περισσότεροι αλλά δεν χάνεις να το προσπαθήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος margie την Κυρ Μαρ 21, 2021 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνα 10 ήμερο υπομονή και κάπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο επιτέλους. Φάγαμε το κεφάλι, η ουρά έμεινε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες