Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλημέρα. Τα πράγματα όντων δεν βαινουν καλά και το σενάριο για εκλογές ακούγεται έντονα καθημερινά... Οπότε σιγά μην ασχοληθούν με νέα προκυρηξη όταν κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και υπάρχει φόβος εκθρονισμου καρέκλας! Το ποιο πιθανό και επικρατεστερο Σενάριο είναι να μην κάνει τίποτε και να καλέσει επιλαχοντες.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Κάποιος ρώτησε για τα μόρια του εθελοντή αν κατάλαβα καλά ; Ότι δλδ αν για λίγες μέρες δεν έχεις κλείσει χρόνο πχ; Αν ρωτήσατε αυτό θα σας πω. Πέρσι τη μέρα που πήγα να στείλω τα χαρτιά μου είχα ζητήσει να μ στείλουν από την υπηρεσία μου το χαρτί που λέει ακριβώς τις μέρες υπηρεσίας μου, εγώ εκείνη τη μέρα είχα 2 χρόνια 11 μήνες και 28 μέρες επειδή πονηρεύτηκα πήρα τηλ και ρώτησα εάν θα πιαστούν 3 ή 2 χρόνια και μ είπε η κοπέλα εκεί ότι ναι το ειδε αυτό ότι θα έκλεινα χρόνο σ 3 μέρες κ ήθελε να μου το πει όποτε έπρεπε να περιμένω αυτές τις 3 μέρες και να μ ξαναστείλει το χαρτί. Ευτυχώς ήταν μέσα στην προθεσμία. Πρέπει να έχουν περάσει ακριβώς η μέρες για να πιαστούν τα μόρια να έχεις δλδ ακριβώς πχ 12 μήνες χωρίς να λείπει ούτε μια μέρα
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Ναι εγω ρωτησα. Σας ευχαριστω πολυ.Predator, μπορεις να μαθεις σε ποιες περιοχες θα παρει κοσμο αν οντως παρει 1000 ατομα οπως μας λες;
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτό δεν παίζει να το μάθω διότι λογικά ούτε οι ίδιοι θα ξέρουν. Πολύ δύσκολο να το μάθω ... Θα κάνω μια προσπάθεια βέβαια μήπως μας πουν από εκεί που το έμαθα...0
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Καλημέρα παιδιά υπάρχει ένα νέο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό ... Σε επαφή που είχα με άτομο που έχει να κάνει με συνδυκαλιστικα κ. Α. Η απάντηση που πήρα δεν ήταν αρνητική αλλά ότι δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα επίσης δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι μπορεί να ξαναβγάλει καθώς μάλλον το πάνε σε εκλογές και είναι θετικό αυτό... Το αρνητικό για μένα είναι οτι περίμενα να γνωρίζει κατι παραπάνω αυτό το άτομο για το τι θα ακολουθήσει καθώς γνώριζε και στις προηγούμενες ... Εν αναμονή λοιπόν και ότι είναι να γίνει θα γίνει...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγώ μιλάω με άτομα πλέον από την πολιτική προστασία γιατί αυτοί είναι που αποφασίζουν όποτε μην πολύ ακούτε σωματεία κ τέτοια γιατί δν ξέρουν ακόμα τι γίνεται
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Φίλε Predator και γω αυτό έχω κάνει ήθελα να ακούσω μια γνώμη και από εκεί όμως έχεις δει νομίζω όλα μου τα σχόλια και από πού έχω πληροφορίες και σου γράφω και πιο είναι το κακό δλδ που ήθελα να ακούσω εγώ αλλά δεν άκουσα. Οι μόνοι που ξέρουν είναι αυτοί και που αποφασίζουν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Predator έγραψε:

Εγώ μιλάω με άτομα πλέον από την πολιτική προστασία γιατί αυτοί είναι που αποφασίζουν όποτε μην πολύ ακούτε σωματεία κ τέτοια γιατί δν ξέρουν ακόμα τι γίνεται

Φιλε, αυτοι που σου μεταφερουν τις πληροφοριες ειναι εμπιστα ατομα; Η ειναι αεριτζιδες; Τι εντυπωση σου εχουν δωσει; Διοτι οπως καταλαβαινεις μας εχεις βαλει σε αναμμενα καρβουνα και αυτο ειναι πολυ σοβαρο. Εμενα οι πληροφοριες μου λενε αλλα γι'αυτο σε ρωταω. Φιλικα,

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Είναι έμπιστος διότι όσες φορές μου είχε πει πράγματα είχαν γίνει. Εγώ τν ξέρω πολύ λίγο απλά είναι πολύ καλός φιλος ενός δικού μου καλου φίλου π είναι στηβ ΕΜΑΚ και τν ρώτησε τι θα γίνει με όλα αυτά τα κενά και του είπε μην αγχώνεσαι σχεδιάζουν προκήρυξη για τέλος μαρτη περίπου 1000 άτομα... Και ακόμα που τον ρωτάω επιμένει σε αυτό επίσης του ειπα προχθές να ξανά ρωτήσει και μ είπε σε καμία βδομάδα. Τώρα ελπίζω να πει τα ίδια γιατί αν μ ξανά πει τα ίδια να ξέρετε θα βγει ... Αν μ λένε αερολογίες τότε σας λέω και εγώ αερολογίες. Εγώ τον εμπιστεύομαι. Σε περίπτωση που δεν βγει να με συγχωρήσετε ότι μαθαίνω σας λέω :)
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και επίσης τους συνδικαλιστές δν τους εμπιστεύομαι διότι του 19 δν ήθελαν να μπουν αυτοί του 20 γιατί δεν τους συμφέρει όταν βγει άλλη προκήρυξη να μπουν άτομα λόγο του ότι θα περιμένουν πιο πολύ να γίνουν 5ετεεις ... Μου το είπαν πολλά ατομα αυτό ότι πίεζαν να μην βγει προκήρυξη... Γ αυτό σ λέω μην εμπιστεύεσαι συνδικαλιστές που είναι ήδη ε εποχικοί γιατί προκειμένου να μπουν όσο πιο γρήγορα γίνεται 5ετεις δν θέλουν υο ΠΣ να πάρει αλλά άτομα... Χωρίς παρεξήγηση παιδιά αλλά έτσι είναι
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Αν και απαντήθηκε από άλλους θα πω και εγώ διότι το γνωρίζω για να πάρεις τα 1000 μόρια του εθελοντή θέλει κλεισμένα 365 μέρες από όταν περασες στο σύστημα και όχι το πότε εδωσες εξετάσεις ή πήρες τα αποτελέσματα ότι πέρασες! Η βεβαίωση βγαίνει από το engage! Πχ τα παιδιά του 19 έδωσαν εξετάσεις 15/02/20 στο σύστημα πέρασαν 10/04 περίπου!

Προκήρυξη δεν προκύπτει από πουθενά!

Επίσης για να βγει προκήρυξη σημαίνει ότι υπάρχει προετοιμασία αυτήν την στιγμή πχ η αποθήκη δεν έχει ρούχα για 1000 άτομα!

Τα κενά τα περσινά δεν είναι τόσα πολλά που λέτε διότι πριν την λήξη της αντιπυρικής κάλεσε 51 επιλαχόντες που δεν πρόλαβαν ούτε να εκπαιδευτούν! Αν είχε παραπάνω κενά θα είχε καλέσει παραπάνω επιλαχόντες

Επίσης ασφαλώς είναι πιο εύκολο να καλέσει ακόμη και 1000 επιλαχόντες παρά να κάνει προκήρυξη μέσα στην αντιπυρική και να δεσμεύσει τόσο προσωπικό!

Του 20 γνώριζαν από Δεκέμβρη του 19 οτι θα βγάλει προκήρυξη, δεν περίμεναν να αποφασιστεί τον Απρίλιο αν θα βγει!

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Josef δεν πάει έτσι φίλε μ... Βγαίνει συμπληρωματικη με αμέσως επόμενο στ λίστα. Δε θέλει; Μένει κενό μέχρι τν επόμενη συμπληρωματικη.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο δύο λόγοι θα μπορούσαν να εκδώσουν προκήρυξη (αν και δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο τον ορίζοντα) -Εκλογές.

-Απορρόφηση εποχικών σε νέες περιοχές στις οποίες δεν πήρε το '19 και το '20.

Κατά τα άλλα, τρεις προκηρύξεις για εποχικούς στη σειρά, είναι πολύ δύσκολο. Μην ξεχνάμε ότι είχε να πάρει εποχικούς από το 2003.16 και 17 χρόνια ολόκληρα δηλαδή. Η διατακτική είναι για 2500 άτομα. Η όποια απορρόφηση θα γίνει από τη λίστα των επιλαχόντων του 2020.

ΥΓ: Εύχομαι στους ήδη υπηρετούντες εποχικούς να γίνουν όσο το δυνατόν το συντομότερο Π. Π. Υ, μέσω προκήρυξης. Δικαιωματικά το αξίζουν άλλωστε.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγώ ποντάρω πολύ και στις εκλογές θεωρώ ότι αν όχι ιούλιο σεπτέμβρη θα έχουμε ... Αν πούνε για εκλογές το πιο λογικό είναι να βγάλει
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Κ πείτε ότι γίνονται εκλογές σεμπτεμβριο-Οκτώβριο τι θα βγάλει πχ νέα προκήρυξη Αύγουστο σεμπτεμβριο πριν τις εκλογές; Ποτέ θα προλάβει να τόυς πάρει κ ποτέ θέμα προλάβουν να δουλέψουν αφού Οκτωβρίου τελειώνει η σύμβαση των εποχικών. Γίνεται λέτε κάτι τέτοιο να βγάλει προκήρυξη τόσο αργά ;
Gg
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες