Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Φιλαράκι μ φυσικά αν έμπαινα θα ήθελα να γινω κάποια στιγμή κ είναι αυτό π λες βγαίνει προκήρυξη πρώτα... Εσυ να υποθέσω είναι πιο πολλά χρόνια εθελοντής ... Εγώ μίλησα για εποχικούς που μπήκαν περσυ (κ λογικό εσυ αν είσαι από πιο παλιά εποχικός να έχεις εμπειρία δν ειπα ότι κανένας εποχικός έχει εμπειρία μίλησα ειδικά) αλλά δν μπορεί αυτός του 20 να ζητάει να μπει μόνιμος μετά από 2 αντιπυρικές ! Επίσης το ξέρες ότι αυτοί του 19 λέγανε στα σωματεία ν μην δεχτούν τους εποχικούς του 20 ; Γα να γίνουν λέει πιο γρήγορα μόνιμοι ... Αντί λοιπόν να κράζετε εμένα κράζετε αυτους που πρέπει φίλε μου ... Και να σας πω ξ κάτι άλλο 6 χρόνια είμαι εθελόοντης στην πολιτική προστασία και 4 στο ΠΣ όποτε δν μπορεί να με κοντραριστεί εποχικός του 19 και του 20 που δν είχε επαφή με τ αντικείμενο. Από αυτή την άποψη το λέω ... Και ξαναλέω φιλαράκι μ μακάρι να

μπείτε το συντομότερο δυνατό ειτε 5ετεις ειτε μόνιμοι. Σας το εύχομαι σε όλους και σε μένα το ίδιο ... Δεν τα λέω από κακιά αλλά από αγανάκτηση γιατί θεωρώ πολλοί σαν εμένα αδικούνται από το σώμα

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μια διόρθωση ***πιο πολλά χρόνια εποχικός για να έχεις τέτοια εμπειρία
Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Λοιπόν. Βάση νόμων αν κάνει εμας τους τωρινούς εποχικούς 5ετής θα μας κάνει με προκήρυξη. Τι σημαίνει αυτό. Πχ βγάζει προκήρυξη 3000...2500 εποχικους και 500 πολίτες... Που απο τους 500 πολίτες θα μπούν εννοείτε όσοι είναι εθελοντές γιατί παίρνουν έξτρα μοριοδότηση. Πάμε στο άλλο παράδειγμα. Πχ.2500 χιλιαδες ατομα. Που από αυτά τα 2000 εποχικοί και 500 πολίτες. Αυτό συνεπάγετε ότι εποχικοί μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους και σαν πολίτες με πιο έξτρα μοριοδότηση... Δηλαδή πάλι θα μπούν οι εποχικοί, πάντα μιλάμε για όταν βγάλει... Αλλά όσοι δεν είστε μέσα και περιμένετε απο προκήρυξη πενταετών να μην ελπίζετε. Για δύο λόγους όπως προανέφερα. Προτεραιότητα θα ΄χουν οι εποχικοί και μετά οι εθελοντές. Γιατί παίρνουν έξτρα μόρια που δεν πιάνονται απο πολίτες απλούς... Γι αυτό αμα θέλετε πυροσβεστική και το κηνυγάτε που καλά κάνετε να πάτε εθελοντές να κηνυγήσετε μόρια ώστε να κοντραριστείτε με άλλους εθελοντές. Όσο για εποχικούς που λέτε κηνυγάμε 5ετία και είμαστε άπειροι Συγνώμη αλλά να μείνουμε μόνιμοι θέλουμε. Δηλαδή εσύ θα μπείς εποχικός και θα λες κάντε με όποτε θέλετε; Κι εσύ δεν ε΄χεις οικογενεια λέμε οι άλλοι που έχουν παιδιά κλπ πως θα αντέξουν 6 μηνες 720 ευρω και απο τους αλλους 6 μήνες θα πληρώνονται 399 τους 3 μήνες και τους αλλους 3 τίποτα; Θα κηνυγάμε και θα ελπίζουμε μονιμότητα γιατί έχουμε και ζωή και θέλουμε να τη φτιάξουμε κάπως οικονομικά. Όσο για τη εμπειρία εποχικοί έχουν απεγκλωβίσει ανρώπους σε τροχαία εχουν πάει σε σεισμούς εχουν πάει σε πυρκαγιές έχουν μπει με αστυνομία συνοδεία μέσα σε καταυλισμούς για να σβήσουν φωτιές με ενα όχημα με πλήρωμα μόνο εποχικών. Εγώ έχω πάει σε 6 μέρη της Ελλάδος το καλοκαίρι και γενικώς τ πεζοπόρα. Ναι θέλουμε καλύτερη εκπαίδευση θέλουμε καλύτερα ατομικά μέσα κλπ... Τέσπα. Αμα κάπιος μπαίνει στη πυροσβεστική για να μπει θα είναι σίγουρα ότι θα φύγει γρήγορα. Καλή συνέχεια και εύχομαι σε αυτούς που το γουστάρουν να μπουν σύντομα. Και ειδικά όσοι είναι επιλαχόντες σε περιοχές της δυτικής αττικής που φεύγουν γενικά πολλοι. Καλή συνέχεια
Αδερφέ με συγχωρείς αλλά ότι και να πεις δεν πτοουμαστε... Ήρθες εδώ και έχεις γράψει εν ολίγοις ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν έχουμε ελπίδες απέναντί σας... Σε προκαλώ να δεις τις μοριοδοτησεις των τελευταίων ετών 2011 2012 σε αντίστοιχη προκήρυξη. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες ότι προτιμούνται οι εποχικοί ή οι εθελοντές, είναι μοριοδοτηση και μετράνε όλα... Απολυτήριο κλπ. Και αλήθεια στο λέω σας εύχομαι ότι καλύτερο, με το καλό να γίνετε μόνιμοι...

Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Δεν είπα ότι δεν έχετε ελπίδες. Ανέφερα ακριβώς ότι όποιοι το γουστάρουν να πάνε εθελοντές ώστε να πάρουν μόρια ώστε να έχετε περισσότερες ελπίδες... Αλλοι όπως λες predator είσαι εθελοντής... Για μένα όπως και οι εποχικοί έχουν το πρώτο λόγο να μπουν 5ετής... Οι εθελοντές γιατί κάνουν κάτι που γουστάρουν δωρεάν. Και οι εποχικοί γιατί είναι είδη μέσα... Είπα πως πάνε τα μόρια. Και να σου πω και κάτι. Όταν κηνυγάς κάτι όπως όλοι μας κηνυγάμε κηνυγήσαμε κλπ κηνυγάμε τα περισσότερα μόρια... Πάλια στις παλιές προκηρύξεις δεν μπαίναν εποχικοί για έναν λόγο. Δεν είχαν τελειώσει καν δημοτικό οι πιο πολλοί. Του 19 και του 20 μπήκαν διαφορετικά. Το 90 τις 100 έχει ειδικές δυνάμεις... Επίσης έχουν όλοι λύκειο κλπ. Αμα κάτι θέλετε να παλέψετε κηνυγήστε μόρια. Για οπουδήποτε... Και μακάρι να βγάλει κι αλλους εποχικούς (το βλέπω δύσκολο) γιατί εγώ είμαι τις άποψεις όσο πιο πολλοί τόσο θα πιέζουμε και τους απο πάνω.
Kwnstantinos k

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Δεν είπα ότι δεν έχετε ελπίδες. Ανέφερα ακριβώς ότι όποιοι το γουστάρουν να πάνε εθελοντές ώστε να πάρουν μόρια ώστε να έχετε περισσότερες ελπίδες... Αλλοι όπως λες predator είσαι εθελοντής... Για μένα όπως και οι εποχικοί έχουν το πρώτο λόγο να μπουν 5ετής... Οι εθελοντές γιατί κάνουν κάτι που γουστάρουν δωρεάν. Και οι εποχικοί γιατί είναι είδη μέσα... Είπα πως πάνε τα μόρια. Και να σου πω και κάτι. Όταν κηνυγάς κάτι όπως όλοι μας κηνυγάμε κηνυγήσαμε κλπ κηνυγάμε τα περισσότερα μόρια... Πάλια στις παλιές προκηρύξεις δεν μπαίναν εποχικοί για έναν λόγο. Δεν είχαν τελειώσει καν δημοτικό οι πιο πολλοί. Του 19 και του 20 μπήκαν διαφορετικά. Το 90 τις 100 έχει ειδικές δυνάμεις... Επίσης έχουν όλοι λύκειο κλπ. Αμα κάτι θέλετε να παλέψετε κηνυγήστε μόρια. Για οπουδήποτε... Και μακάρι να βγάλει κι αλλους εποχικούς (το βλέπω δύσκολο) γιατί εγώ είμαι τις άποψεις όσο πιο πολλοί τόσο θα πιέζουμε και τους απο πάνω.
Νομίζω είσαι νοήμων άνθρωπος. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι εντύπωση έχει δώσει εδώ στο φόρουμ με τα λεγόμενα σου, τότε τι να πω. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές. Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή.

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Είδα της συνομιλίες παιδιά σέβομαι όλες της απόψεις απλώς θεωρώ ότι το φόρουμ κάθε αυτού είναι μήπως βγει κάποια καινούργια προκήρυξη τα παραμεσα τα ξέρουμε όλοι πάνω κάτω αυτό μας καίει τους περισσότερους εδώ μέσα... Και αν έχετε κάποιο καινούργιο νέο για Σύρο πείτε το... Σας εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους και να είστε όλοι καλά.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Κάποιο νέο πείτε το μας ******λάθος το Σύρο ***
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Μεχρι ποτε θα ξερουμε αν θα παρει σιγουρα φετος; Επισης ρε παιδια, ξερει καποιος σε ποια περιπτωση παιρνουμε τα 20 μορια σαν μακροχρονια ανεργοι; Εγω πχ που ειμαι 1 χρονο στα μητρωα του ΟΑΕΔ δικαιουμαι τα μορια;

Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Αν όταν βγει προκήρυξη που θα στειλεις τα χαρτιά σου κ έχεις 12 συνεχόμενους μήνες κ πάνω ναι τα παίρνεις κανονικά.
Gg
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΕΜΚ πρέπει να έχεις τουλάχιστον 12 μήνεςανεργίας ...

επίσης ναι εγώ έμαθα μέσα από το γραφείο του χαρδαλιά ότι σχεδιάζουν για τέλος Μαρτίου περίπου 1000 άτομα νέα

προκήρυξη εποχικών

Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Pretador καμία άλλη λεπτομέρεια γνωρίζεις φίλε ; Μήπως περιοχές κ τέτοια η οτιδήποτε άλλο που να μπορείς να μας πεις
Gg
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Predator φιλαράκι μου τρέλανε μας πραγματικά... Λες όντως να γίνει τίποτα η θα χαλαστουμε ψυχολογικά;
Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Predator αμα βγει όντως και μπούμε ετοιμάσου για δυνατή έξοδο με πυρο... Μακάρι αλάνια...
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Predator, φτιαξε μας ρε φιλαρακι. Μακαρι να ισχυει. Ξερεις αλλες πληροφοριες; Με 9000 μορια υπαρχουν ελπιδες για οδηγος ρε παιδια;

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλησπερα. Γενικα ανατραπηκε αυτο που ακουγοταν πριν ενα μηνα οτι δεν θα ξανα βγαλει φετος. Κατα τα λεγομενα πολλων εδω μεσα και οχι μονο αλλα και εγκυρων πηγων απο διαφορους εντος φορουμ και εκτος ολα δειχνουν οτι θα ξανα βγαλει. Ακουγεται για 1000 ατομα. Σε δυο εβδομαδες θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο παιδια υπομονη. Παντως οτι δεν τα διαχειριζονται σωστα οι της κυβερνησης ειναι σιγουρο. Γιατι το λεω αυτο. Αν βγαλει πχ 1000 θεσεις σβηνονται οι περσινοι πινακες επιλαχοντων της παλιας προκυρηξης αυτοματος κατευθειαν! Και πες οτι στην περιοχη πχ παξους που ειχε βγαλει 15 θεσεις το 2019 και 2020 φετος δεν βγαζει καμια. Και εχουν δημιουργηθει 4 κενα. Απο που θα τα καλυψει εφοσον δεν εβγαλε φετος θεσεις Στους παξους και οι πινακες επιλαχοντων του 2020 σβηστηκαν; Μην μου πει αλλος οτι Θα στειλει ατομα απο αλλη περιοχη απο τους πινακες του 2021 γιατι δεν εχει γινει ποτε! Θα επρεπε να κρατα τους πινακες να καλυπτει τα τυχον κενα που προκυπτουν σε περιοχες που δεν εβγαλε στην τελευταια προκυρηξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες