Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Παιδιά Καλησπέρα για εποχικους ακούτε ενδεχόμενη προκήρυξη ή για πενταετούς υποχρέωσης εγώ το δεύτερο έχω ακούσει λόγω ελλείψεων
Παιδιά εμενα μου είπαν από Γ. Γ. Π. Π δεν είπαν όνοματα απλός έδειξαν μια σιγουριά... Τώρα το τι θα ακολουθήσει μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε και να ελπίζουμε.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Αν ισχυουν αυτα που λετε προκειται για πολυ σοβαρες πληροφοριες. Τι να πω. Μακαρι να ειναι αληθεια.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Ntaras έγραψε:
Παιδιά Καλησπέρα για εποχικους ακούτε ενδεχόμενη προκήρυξη ή για πενταετούς υποχρέωσης εγώ το δεύτερο έχω ακούσει λόγω ελλείψεων
Εδω το νημα ειναι για εποχικους. Για εποχικους λεμε.
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Άντε ωραία παιδιά μου φτιάξατε το κέφι. Πείτε καμία λεπτομέρεια δεν σας είπαν κάτι άλλο;
Gg
Τώρα θα φτιαχτεί και το δικό μου κέφι με αυτά που ακούω μακάρι ρε παιδιά αν τυχόν όμως αυτό που ρώτησα και τον Predator δεν θα είχαμε ακούσει τίποτα; Η περιμένουν τελευταία στιγμή;
Άντε υπομονή 2 εβδομάδες ακόμη μήπως και βγάλει παιδιά. Μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!
Πάμε ρε ομαδαρα... Θα προσπαθήσω να μάθω κ γω αύριο... Μακάρι αδέρφια.
Για εποχικούς παιδιά είναι η πληροφορία και μόνο... Επίσης ότι έχουμε πει και πιο πάνω ότι κοιτάει για Π. Π. Υ τώρα αν θα πάρει Π. ΠΥ ή αν θα κάνει τους εποχικούς που μου φαίνεται λίγο δύσκολο θεωρώ πως δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι απλά το επεξεργάζονται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Αν βγάλει και κάτι για ΠΠΥ να ξέρετε επειδή πάντα στις προκηρύξεις πρέπει να κάνουν και οι πολίτες το πιο πιθανό στην περίπτωση που κάποια στιγμή βγάλει για 5ετεις είναι να πάρει πχ ένα 40% από εποχικούς και το υπόλοιπο ποσοστό από πολίτες ... Δεν γίνεται να πάρει μόνο εποχικούς για 5ετεις
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο ότι πρέπει να συμμετέχουν και οι πολίτες με κάποιο ποσοστό Αλλά αυτό που λες δεν στέκει 60% το λιγότερο για εποχικούς και 40 για πολίτες δες προκήρυξη 2012 να καταλάβεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Και γιατί να μην πάρει 80% ; Δείτε την προκήρυξη πήρε 5000 ΠΠΥ οι 4400 ήταν εποχικοί 600 πολίτες βγάλτε τα κομπιουτεράκια και δείτε το ποσοστό!
Υγ με αγάπη θα το πω, επειδή διαβάζει κόσμος καλό θα είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση!
Υγ με αγάπη θα το πω, επειδή διαβάζει κόσμος καλό θα είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Προφανώς και μίλησα με τυχαία νούμερα... Το ξέρω το ποσοστό ... Πιο πολύ το ειπα γιατί πιστεύουν σχεδόν όλοι ότι μαγικά μετα την 5ετια τους οι εποχικοί αυτομάτως θα μπουν 5ετεις... Γ αυτό το έγραψα πιο πολύ να καταλάβουν πως πάει
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Αυτήν την στιγμή μας ενδιαφέρει το θέμα εποχικών. Κανα νέο παιδιά σήμερα ; Υπάρχει ;
Gg
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν θα βγει!Δεν προκύπτει από πουθενά!
Μακάρι να είναι λάθος!
Μακάρι να είναι λάθος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες