Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Δεν ξέρω με αυτους δεν είναι τίποτα σίγουρο... Εδώ μέσα σε μια νύχτα αλλάζουν ότι γουστάρουν και βγάζουν ότι γουστάρουν ... Εγώ το πιστεύω ότι θα βγάλουν μετά από αυτό κ προετοιμάζομαι ...
Το πιστεύεις πολύ ότι κάτι θα βγάλουν πάντως ε; Θέλω και εγώ να το πιστέψω αλλά όλοι λένε ότι δεν θα γίνει τίποτα οπότε τον έβγαλα από το μυαλό μου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το πιστεύω γιατί έχει τρέλα κενά ! Επίσης να μου το πει ο συγκεκριμένος το πιστεύω πολύ όσες φορές μ έχει πει πράγματα έχουν γίνει ... Εκτός κ αν γα****ει τελείως ο Δίας
Μακάρι ρε αδερφέ αλήθεια... Έφτασε 12 ο μήνας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ειτε τέλος μαρτη ειτε μέσα απρίλη για νέα... Το εύχομαι
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει σιγουρα. Μπορω να κανω τα χαρτια μου για καποιο νησι πχ αλλα να καταθεσω τα χαρτια μου στην πυροσβεστικη υπηρεσια της περιοχης μου; Η πρεπει να παω στο νησι να τα καταθεσω εκει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φίλε μου τα στέλνεις ταχυδρομικά συστημένη επιστολή ;)
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Εκεί που πάω να το βγάλω κ γω από το μυαλό μου όλο κάτι μας λες φίλε pretador κ ξανά κολλάω χαχαχαζα. Μακάρι φίλε να βγει αυτό που λες
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
Γενικά έχω συγκεκριμένα άτομα που μου λένε ότι μαθαίνουν ... Και σας λέω γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα... Τα τελευταία νέα είναι αυτά που σας ειπα... Και ο Θεός μαζί μας
- Ε'ΜΚ
Μακαρι να ισχυουν αυτα που μαθαινεις φιλαρακι και οι δικες μου πληροφοριες να βγουν λανθασμενες.
Από τόν ίδιο κύκλο ατόμων είχανε και μένα οι δικοι μου τη πληροφορία. Δεν θέλω να λέω πολλά καθώς υπάρχει μια αμφισβήτηση σχετικά με το νούμερο γιατί τελικά άλλος λέει 2.500αλλος 1.500 και τώρα εσύ 1.000 είναι περίεργο, το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει η σπίθα για νέα προκυρηξη και το σημαντικότερο τεράστια τα κενά... Μακάρι να πάνε όλα καλά!Predator έγραψε: Γενικά έχω συγκεκριμένα άτομα που μου λένε ότι μαθαίνουν ... Και σας λέω γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα... Τα τελευταία νέα είναι αυτά που σας ειπα... Και ο Θεός μαζί μας
-
- Αντισυνταγματάρχης
Άρα κόκκινε ισχύει ... Παιδιά χαίρομαι, πολύ χαίρομαι ! Άντε με το καλό να πάνε όλα καλά ! Κόκκινε μου έφτιαξες περισσότερο το κέφι αδερφέ
Και μένα μου έφτιαξε η διάθεση μ αυτό που είδα όλοι γράφουν ρωτήστε σωματεία και άλλα άτομα δεν θα πάρει και δεν θα πάρει οκ όλα είναι πιθανά αλλά δεν είναι τυχαία αυτά που έχω ακούσει ούτε από αναρμόδια άτομα. Μακάρι να πάνε όλα καλά.Predator έγραψε: Άρα κόκκινε ισχύει ... Παιδιά χαίρομαι, πολύ χαίρομαι ! Άντε με το καλό να πάνε όλα καλά ! Κόκκινε μου έφτιαξες περισσότερο το κέφι αδερφέ
- Ε'ΜΚ
Απο που προερχονται οι πληροφοριες σας παιδια; Παντως ειναι μια καλη ευκαιρια να βγαλει νεα προκηρυξη και για προεκλογικους λογους καθως ισως παμε σε εκλογες συντομα. Ακουγεται ολο και πιο συχνα παντως.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ μέσα από το γραφείο του Χαρδαλιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες