Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Πρεβεζα
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Κατάλαβα φιλαράκι τι να πω πολλά ακούγονται πάντως τέλος του μήνα θα ξέρουμε!
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Καλημερα. Κοιτάξτε με την κυβέρνηση ποτε δεν ξέρεις... Μπορεί να κοπανησουν και 3η και τελευταία φέτος και μετά να μην ξανα βγάλει για χρόνια. Αν και προσωπική μου γνώμη κατά τα φαινόμενα Αυτό θα συμβεί σε ποσοστό 20%. Αλλα δεν είναι και απίθανο. Πάντως θα έπρεπε να είχε ήδη ακουστεί Κάτι αν προετοίμαζαν καινούργια προκυρηξη.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Και πέρυσι τελευταίας στιγμή βγήκε όπως θυμάμαι δεν είχε ακουστεί κάτι... Τι να πω μακάρι εγώ ελπίζω για το καλύτερο
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Το ΦΕΚ βγήκε τέλη Μάρτη. Ότι θα βγεί το ξέραμε από Δεκεμβρη. Στο σταθμό στη Πειραιώς απευθύνθηκα εγώ το Δεκέμβριο του 2019 και μου είχε πει τότε ο αντίστοιχος υπεύθυνος για τους εποχικούς να έχω το νου μου την άνοιξη! Καλημέρα !
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά κ όμως όταν είχα μιλήσει με ένα παιδι π συνεργάζονται με το σωματείο στα μέγαρα του είχαν πει από εκεί και από το αρχηγείο ότι του 19' το 22 θα τους έκαναν πενταετείς ! Όποτε νομίζω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ... Είδωμεν
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Παιδιά σε επαφή που ήρθα με 2 εαξιωματικούς διαφορετικών περιοχών (ο ένας είχε και μεγάλο βαθμό) μου είπαν ότι θα πάρει ξανά φέτος εποχικούς... Και ναι ακούστηκε πάλι το νούμερο 2.500 οκ τους επέμεινα ότι θα είναι του 19-20 και όμως ήταν σαφείς ότι περιμένουν νέα προκυρηξη. Όσο μπορείς να βασιστείς στην εκάστοτε κυβέρνηση φυσικά ... Η πληροφορία είναι αυτή. Όσο για το πίνακα του 20 με τους επιλαχόντες μου είπαν ότι θα κλείσει και ότι δεν θα πάρει από εκεί διότι θέλει πολλά άτομα... Παιδιά εγω προσωπικα πιστεύω ότι αν υπάρχουν μικρά κενά θα καλυφθούν από επιλαχόντες εάν όμως είναι μεγαλύτερο το νούμερο θα πάει ξεκάθαρα σε νέα προκυρηξη. Αυτά από εμένα μακάρι να πάνε όλα καλά ... ΥΓ. Δεν θέλω να δώσω ούτε ψεύτικες ελπίδες περιμένω και γω πως και πως να βγεί... Αν και επιλαχον του 20 ελπίζω σε νέα έχοντας τώρα 8.000 μόρια...
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Επιβεβαιώνω και εγώ τα τελευταία μηνύματα του predator και του pkato
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Ωραία τα νέα σου ευχαριστούμε σε ποια περιοχή είσαι φίλε επιλαχόν
Gg
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

ETH-EP-PYR έγραψε:

Επιβεβαιώνω και εγώ τα τελευταία μηνύματα του predator και του pkato

Δηλαδη; Υπαρχει περιπτωση να βγει προκηρυξη και φετος;

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Μίλησα και εγώ παλι πριν λίγη ώρα με γραμματεα στα κεντρικά της πυροσβεστικής υπηρεσίας, και μου είπε ακριβώς αυτά. Τιποτε δεν είναι σίγουρο. Μπορει να βγάλει Προκυρηξη καινούργια μπαμ μπαμ είπε χωρίς προειδοποίηση τελευταία στιγμή. Να έχουμε το νου μας. Πολλα μου είπε ακούγονται ακόμη και για το ότι θα κάνει 5ετης τους εποχικούς του 2019. Το έχω ακούσει από διάφορες πηγές αυτό... Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά συνήθως. Το κόβω μέσα Απρίλη για έκδοση νέας προκυρηξης.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Θεωρώ ότι κάτι θα γίνει φέτος και εγώ παιδιά για να δούμε πάντως δεν είναι τυχαίο ότι όλοι ακούμε τα ίδια σε διαφορετικά μέρη ότι κάτι θα βγει... Εγώ είμαι από τα άτομα που περιμένω να βγει ξανά προκήρυξη η αλήθεια είναι για να δούμε.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Κρήτη είμαι επιλαχον δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους ! Και όσο για ημερομηνία μιας και ξέχασα να αναφερθώ, μου είπαν ότι μέσα Μάρτη έως τέλη θα έχει γίνει σαφές το τι θα ακολουθήσει... Επίσης είπαν ακριβώς τα ίδια για το ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν πενταετής από κάποια φουρνιά δεν μου ξεκαθαρισαν ποια όμως... Όπως και να έχει αυτά είναι σενάρια... Σιγουρα όμως υπάρχουν κενά, έλειψεις μεγάλες, έχουν ιδρυθεί παρά πολλά νέα φυλάκια και δασικά περιπολικά οπότε ο θεσμός έχει "αναζωπυρώσει" για τα καλά και αυτό είναι θετικό για όσους θέλουν να μπούν ή είναι ήδη μέσα αυτά από εμένα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Εννοείται γενικά ρώτησα φίλε. Μακάρι να είναι έτσι κ να βγει καινουρια. Γτ δεν έχω καλή σειρά σεν επιλαχών. Υπομονή Λοιπον κανα μήνα
Gg
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Οι δικές μου ενημερώσεις λένε πως δεν θα βγει φέτος και τα κενά θα καλυφθούν από επιλαχόντες, για τους ήδη εποχικούς 99% δεν προβλέπεται κάτι για φέτος!Λυπάμαι και μακάρι να κανω λάθος και να γίνει ότι καλύτερο για όλους!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες