Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Ναι από οσω ξέρω υπάρχει η πιθανότητα αυτών των προσλήψεων. Αλλά κανείς δεν εγγυατε ότι θα γίνουν μόνιμοι ξέρω άτομα που είναι πάνω από 10 χρόνια εποχικοι και ακόμα δυστυχώς δεν έχουν μονιμοποιηθει
Καλη χρονια σε ολους.
μπορει να μου πει καποιος σας παρακαλω η περσυνη προκυρηξη ποτε ακριβως ειχε δημοσιευθει και ποσο ηταν η διαρκεια της (εννοω ποσες μερες ειχε περιθωριο ο ενδιαφερομενος να δηλωσει συμμετοχη).
ευχαριστω.
μπορει να μου πει καποιος σας παρακαλω η περσυνη προκυρηξη ποτε ακριβως ειχε δημοσιευθει και ποσο ηταν η διαρκεια της (εννοω ποσες μερες ειχε περιθωριο ο ενδιαφερομενος να δηλωσει συμμετοχη).
ευχαριστω.
Πέρυσι η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στις 30/03/20 και η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ξεκινούσε από 02/04/20 έως και 10/04/20.
Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο
Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο
Και φέτος πάντως εποχικοι πυροσβέστες που έχουμε επικοινωνήσει μου είπαν ότι θα ξανά βγάλει απλά ίσως να καθυστερήσει λίγο
Ε, άμα στο είπαν εποχικοί πυροσβέστες εντάξει τότε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Ρε φίλε δηλαδή η πηγή σου είναι οι εποχικοί πυροσβέστες;
Εγώ είμαι εθελοντής με αυτούς που έχω επικοινωνια είτε εποχικοι είτε μόνιμοι προς το παρόν λένε οτι θα ξανά πάρει. Τώρα κατά πόσω αυτό ισχύει θα δείξει ανάγκες πάντως υπάρχουν κάθε καλοκαίρι
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Παιδιά το Σεπτέμβριο μίλησα με Δυο πολύ υψηλά υφιστάμενους σε υπουργεία. Η προκυρηξη θα βγει του χρόνου κατά 50% σκεφτείτε η προκυρηξη η περσινή ήταν να μην βγει !
Επίσης τώρα που έμαθα ζήτησαν από εθελοντές τα χαρτιά τους (πτυχία κλπ) σκέφτονται να πάρουν εθελοντές εποχικούς για εξοικονόμηση εξοπλισμού κ χρόνου επειδή ήδη είναι εκπαιδευμένοι και ικανοί (για εμένα ειναι συνετό γιατί δυστυχώς εποχικοί μπήκαν ακυροι με το αντικείμενο και ήταν αδικία για τους εθελοντές).
Υπομονή κανα μήνα θα τα δούμε όλα στην πορεία. Καλή χρονιά
Επίσης τώρα που έμαθα ζήτησαν από εθελοντές τα χαρτιά τους (πτυχία κλπ) σκέφτονται να πάρουν εθελοντές εποχικούς για εξοικονόμηση εξοπλισμού κ χρόνου επειδή ήδη είναι εκπαιδευμένοι και ικανοί (για εμένα ειναι συνετό γιατί δυστυχώς εποχικοί μπήκαν ακυροι με το αντικείμενο και ήταν αδικία για τους εθελοντές).
Υπομονή κανα μήνα θα τα δούμε όλα στην πορεία. Καλή χρονιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιαν 07, 2021 4:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σας σε όλους και καλή χρονιά! Το μεγαλύτερο ποσοστό που έχω ρωτήσει όχι εποχικούς έχουνε μάθει από τα κεντρικά ότι θα βγει ξανά προκήρυξη και ειδικά στην εμακ στα γραφεία της διοίκησης που έχω γνωστούς μου. Επίσης και άλλοι που έχουνε άκρες το ίδιο μου είπανε μένει να δούμε τι θα γίνει θέλω να σκέφτομαι θετικά και να πάνε όλα πολύ καλά.
Επίσης αν μια στο δις δεν βγει μου είπανε έφυγαν αρκετοί από βόρεια Ελλάδα με τους συνοριοφυλακες που είχε βγάλει εποχικοί οπότε είδη υπάρχει έλλειψη. Αν φύγει το 20% δηλαδή από τους 2500 που λένε που δεν είναι τόσο είναι 2628 τέλος πάντων λεπτομέρεια δηλαδή φύγουν οι 500 θα βγάλει συμπληρωματική προκήρυξη αν φύγουν αρκετοί με τους εποπ τώρα και αστυνομίες και τέτοια και δεν βγει κανονική είναι σίγουρα ότι θα πάρουν όσα τους λείπουν αυτό θα το μάθουμε όταν πάνε για να υπογράψουν. Όσοι δεν υπογράψουν ανοίγει και καινούργια θέση επίσης δεν θα τους πάρουν μου είπανε από της προκήρυξη σαν επολαχοντες αλλά καινούργιους αυτά ξέρω μέχρι ώρας μένει να δούμε.
Επίσης αν μια στο δις δεν βγει μου είπανε έφυγαν αρκετοί από βόρεια Ελλάδα με τους συνοριοφυλακες που είχε βγάλει εποχικοί οπότε είδη υπάρχει έλλειψη. Αν φύγει το 20% δηλαδή από τους 2500 που λένε που δεν είναι τόσο είναι 2628 τέλος πάντων λεπτομέρεια δηλαδή φύγουν οι 500 θα βγάλει συμπληρωματική προκήρυξη αν φύγουν αρκετοί με τους εποπ τώρα και αστυνομίες και τέτοια και δεν βγει κανονική είναι σίγουρα ότι θα πάρουν όσα τους λείπουν αυτό θα το μάθουμε όταν πάνε για να υπογράψουν. Όσοι δεν υπογράψουν ανοίγει και καινούργια θέση επίσης δεν θα τους πάρουν μου είπανε από της προκήρυξη σαν επολαχοντες αλλά καινούργιους αυτά ξέρω μέχρι ώρας μένει να δούμε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Μακάρι να βγει μέχρι πότε θα ξέρουμε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Εδώ έχουμε νέα δεδομένα... Ένα σχόλιο θέλω απόPyr και DYK για όλα αυτά.
Δεν υπάρχουν νέα δεδομένα παιδιά. Αυτά είναι ήδη γνωστά.
Υπάρχουν αρκετές φωνές μέσα στο σώμα που ισχυρίζονται ότι θα πάρει και νέους εποχικούς, αλλά όλα αυτά προς το παρόν είναι μόνο ευχολόγια.
Κάντε λίγο υπομονή.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Η αντιπυρική δεν είναι μακριά.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
Εάν είναι να πάρει νέο κόσμο, θα έχουμε ΦΕΚ το πολύ μέχρι Μάρτιο και καπάκια προκήρυξη όπως και πέρυσι.
Απλά τα πράγματα.
Υπάρχουν αρκετές φωνές μέσα στο σώμα που ισχυρίζονται ότι θα πάρει και νέους εποχικούς, αλλά όλα αυτά προς το παρόν είναι μόνο ευχολόγια.
Κάντε λίγο υπομονή.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Η αντιπυρική δεν είναι μακριά.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
Εάν είναι να πάρει νέο κόσμο, θα έχουμε ΦΕΚ το πολύ μέχρι Μάρτιο και καπάκια προκήρυξη όπως και πέρυσι.
Απλά τα πράγματα.
Σύνολο αδερφε είναι 2000. Σκέψου ότι από την σειρά του 2019 έχουν μεινει γύρω στα 650 άτομα. Και ακόμα δεν έχουν φανεί τα κενά από συνοριοφυλακες. Ακούγεται πολύ πως θα πάει σε εκλογές Μάιο η Σεπτεμβρίο οπότε είναι πολύ πιθανό Να βγάλει! Μακάρι για όλους όσους το θέλουν!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μαθαίνω πολύ έντονα ότι προκήρυξη θα βγει έχουν πολλά κενά
Θέλω ν πιστεύω ότι θα βγει παιδιά πραγματικά θεωρώ πως έχουνε όντως κενά... Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες