Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Όσοι περιμένουν για φρουρούς δρόμο από αυτό το νήμα. Μπείτε πρώτα στο σώμα και μετά τα ξαναλέμε. Θα δείτε σε μια πενταετία ποιοι θα είναι στο σώμα και ποιος θα γελάσει στο τέλος. Πηγαίνετε τώρα πιείτε κανένα καφέ γιατί έχετε άπειρο χρόνο με το λοκνταουν.
- Wolf93
- Posts in topic: 43
Συνοριοφυλακα93 αμα θελαμε μπαιναμε ΣΦ, αλλα δε θελαμε να εγκλωβιστουμε με την ετησια συμβαση και να χασουμε αλλες προκηρυξεις! Μη μας λετε ομως παπατζες, ο αλλος χθες λεει πηραν Συμβασιουχο ΣΦ στα ΕΚΑΜ, ελα χριστε και παναγια σε χαζους νομιζετε οτι μιλατε; Εχουμε συγγενεις αξιωματικους στο σωμα ξερουμε τι γινεται και τι οχι!
-
Και εγώ με τα αν θα δούλευα ήδη δέκα χρόνια σαν αστυφύλακας που το έπιανα τότε. Μόνο εσείς έχετε αξιωματικούς συγγενείς. Εμείς όχι ε; Χαχαχαχα
Συνοριοφύλακα93 απάντησε μου γτ στον Έβρο λέει στην 5ετια μονιμοποίηση και στους ορισμένου χρόνου όχι; Με τεκμήρια, με αποδείξεις. Μπορεις να μου απαντήσεις; Γτ δ τους πήραν κατευθείαν μόνιμους; Αυτά τα 2 πραγματακια πες μου αφού έχεις πληροφορίες.
Dolce
- Wolf93
Συμφωνα με τα αποτελεσματα που ειδαμε ο καθενας καταλαβαινει αν εμπαινε με τα μορια που εχει!Εσενα οι συγγενεις σου αξιωματικοι σου επιβεβαιωσαν οτι μπηκε Συμβασιουχος ΣΦ στα Εκαμ και στα Ματ που ειπε Λοκ200 χθες;
Μιλαμε για παραμυθια μεγαλα!
Μιλαμε για παραμυθια μεγαλα!
-
Γιατί δεν είχε τα κονδύλια το κράτος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου. Γι αυτό. Μετά από πέντε ανανεώσεις εδώ θα είμαστε και θα ξαναμιλήσουμε. Όσο αφορά τα ΕΚΑΜ δεν νομίζω να ισχύει αλλά εδώ μας είπαν ότι στα νησιά παίζει να περάσουμε εκπαίδευση οπκε.Dolce έγραψε:Συνοριοφύλακα93 απάντησε μου γτ στον Έβρο λέει στην 5ετια μονιμοποίηση και στους ορισμένου χρόνου όχι; Με τεκμήρια, με αποδείξεις. Μπορεις να μου απαντήσεις; Γτ δ τους πήραν κατευθείαν μόνιμους; Αυτά τα 2 πραγματακια πες μου αφού έχεις πληροφορίες.
- Wolf93
Αλλο να περασεις εκπαιδευση απο την οπκε σε διαφορες τακτικες και αλλο αυτο που ειπε εκεινος. Ακου λεει πηραν ανεπισημα τον Αριστουχο της σχολης στα Εκαμ χαχαχα λες και ζουμε στο βουνο και δε ξερουμε τι παιζει!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μάγκες διακρίνω ότι υπάρχει μια ζήλεια να το πω ; Δεν πειράζει. Ξυδάκι. Αφήστε όσους μπήκαν να πιστεύουν ότι θέλουν και εσείς να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν νομίζω όμως να ζήτησε κάποιος την γνώμη σας για το αν θα μονιμοποιηθούν η όχι. Περιμένετε αυτό που τόσο θέλετε και μην εκφέρετε άποψη για κάτι που στην τελική δεν σας αφορά. Στην χειρότερη άλλοι θα έχουν το πρόβλημα, όχι εσείς 😉
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
Wolf 93 Τι προκήρυξη πιστεύεις ότι θα βγει;
Γιατί να σταματήσουν; Εμένα με ενδιαφέρει πολύ να μάθω για τους συγγενείς αξιωματικούς, και τη γνώμη του καθένα να μου την εκφράζει στο τετράγωνο για να την εμπεδωσω, αντε να βγάλει άκρη οποίος θελει να ενημερωθεί. Είπατε τη γνώμη σας, ο ένας πιστεύει στο Α ο άλλος στο Β, τέλος, δε χρειάζεται ξανα.
Εγώ θα το πω και όποιος θέλει με ακούει. Αλλωστε οποίος παρακολουθει μπορεί να επαληθευσει αυτά που λέω αν βγαίνουν και αν ισχειουν. Σ θα μονιμοποιηθειτε. Απλα σε μελλοντική προκυρηξη ειδικών φρουρών θα έχετε παραπάνω μόρια για να γίνετε ειδική φρουροί λόγο προιπηρεσιας. Το ζήτημα ειναι ότι όσοι είναι πάνω από 28 ετών θα χασουν τα ατού αυτό λόγο ηλικιας σε αυτή την περίπτωση
Dolce
Οπως θα γινει και με τους οβα τωρα στους εποπ, οσοι ειναι πανω απο 27 μενουν εκτος!Συμφωνω με Dolce κατι τετοιο θα συμβει, ή σε προκηρυξη ΕΦ ή σε προκηρυξη μονιμων ΣΦ!
Παιδιά ηρεμία ξεφεύγει το νήμα χωρίς λόγο... Όπως είπε κ ο Πατρινός ξυδακι μάγκες, μην πετάτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται! Υποτίθεται ότι αγαπάτε το σώμα... Μην κάνετε σαν κομμένοι
- Wolf93
Αγαπαμε το σωμα και θελουμε να κανουμε υπηρεσια σε διας, οπκε, δραση, ματ κλπ στο κεντρο της Αθηνας διπλα στο Ελληνα πολιτη, οχι να μαζευουμε τις πεταμενες μεριδες φαγητου των λαθρομεταναστων απο το εδαφος και να κανουμε περιπολα γυρω απο τα ΚΥΤ μη βγει κανας "επενδυτης" μεταναστης!Και γω ειχα περασει σε νησι αλλα δε πηγα τελικα, διοτι μονιμοποιηση ΔΕΝ!
Ναι γτ είσαι κοντά στον πολίτη μόνο οταν εισαι στην Αθήνα και σε αυτές τς ομάδες... Τι λέτε μερικοί; Ευτυχώς που είστε εκτός με τέτοια μυαλά. Η φύλαξη τν λαθρο μάντεψε ποιον προστατεύει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες