Βάσεις - Μόρια για ΕΠΟΠ (2020)
D.Y.K καλησπέρα σας,
Θα ήθελα αν είναι εφικτό να με ενημερώσετε σχετικα με τα μόρια του πρώτου και του τελευταίου της ειδικότητας ΟΜΕΤ και ποιά θα ήταν η εκτίμησή σας σχετικά με τα προσόντα που διαθέτω.
Είμαι σπουδαστής ΑΕΙ σχετικό με την ειδικότητα στο 5ο έτος (4 μαθήματα απομένουν), κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και Lower σε Αγγλικά &Γερμανικά και υπηρετώ ήδη εδω και 4 σχεδόν μήνες πάνω στην ίδια ειδικότητα.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Θα ήθελα αν είναι εφικτό να με ενημερώσετε σχετικα με τα μόρια του πρώτου και του τελευταίου της ειδικότητας ΟΜΕΤ και ποιά θα ήταν η εκτίμησή σας σχετικά με τα προσόντα που διαθέτω.
Είμαι σπουδαστής ΑΕΙ σχετικό με την ειδικότητα στο 5ο έτος (4 μαθήματα απομένουν), κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και Lower σε Αγγλικά &Γερμανικά και υπηρετώ ήδη εδω και 4 σχεδόν μήνες πάνω στην ίδια ειδικότητα.
Airman_21 έγραψε:D.Y.K καλησπέρα σας,
Είμαι σπουδαστής ΑΕΙ σχετικό με την ειδικότητα στο 5ο έτος (4 μαθήματα απομένουν), απολυτήριο ΓΕΛ 17, κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και Lower σε Αγγλικά &Γερμανικά και υπηρετώ ήδη εδώ και 4 σχεδόν μήνες πάνω στην ίδια ειδικότητα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Για την ειδικότητα ας σου πει κάποιος που ξέρει κλτερα, αλλά σίγουρα έχεις καλά μόρια! Να ξέρεις όμως εφόσον έχεις proficiency στα αγγλικά, δεν θα μετρήσουν το Lower στα αγγλικά. Το ανώτερο μετράνε! 😎
Σωστά, σε ευχαριστώ!
Παιδιά ξέρω ότι έχει απαντηθεί το έχω ψάξει αλλά δεν το βρίσκω δεν θα με πειράξει αν διαγράφει το μύνημα μου, μετράει και το. Απολυτήριο και το γεγονός ότι είμαι φοιτητής η μονο το ότι είμαι φοιτητής ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων
Airman_21 έγραψε:
D.Y.K καλησπέρα σας,
400 μόρια είχε ο τελευταίος το 2009.
Τώρα, κοίτα να δεις.
Το 2009 ζήταγε μετεωρολόγους η ΠΑ με απολυτήριο λυκείου. Συνεπώς, και πτυχίο να είχε κάποιος-α δεν μετρούσε.
Φαντάζομαι ότι το 2021 θα ζητάνε τουλάχιστον σπουδαστές ή απόφοιτους για την ειδικότητα (απορώ πως δεν ζητούσαν και παλαιότερα αλλά τέλος πάντων).
ΥΓ: Εννοείται ότι ως προς τα μόρια είσαι πολύ δυνατός. Ειδικά αν πάρεις και το πτυχίο σου.
Θητεία έχεις κάνει; Και αν ναι, που υπηρέτησες;
Zznn έγραψε:
Παιδιά ξέρω ότι έχει απαντηθεί το έχω ψάξει αλλά δεν το βρίσκω δεν θα με πειράξει αν διαγράφει το μύνημα μου, μετράει και το. Απολυτήριο και το γεγονός ότι είμαι φοιτητής η μονο το ότι είμαι φοιτητής ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων
Εξαρτάται το τι ζητάει η ειδικότητα.
Ποια ειδικότητα ς'ενδιαφέρει;
Σας ευχαριστώ για την απάντηση και για τις πληροφορίες D.Y.K. Ευελπιστώ τον Φεβρουάριο να προλάβω να το πάρω και το πτυχίο, σε περίπτωση που δεν έχει βγει μέχρι τότε.
Ναι, βρίσκομαι στον 4ο μήνα της θητείας μου στην ΠΑ, ως μετεωρολόγος στην 110ΠΜ.
Ναι, βρίσκομαι στον 4ο μήνα της θητείας μου στην ΠΑ, ως μετεωρολόγος στην 110ΠΜ.
Ενδιαφέρομαι για τίς ειδικές δυνάμεις.
Εξαρτάται την ειδικότητα επαναλαμβάνω.
Έτσι γενικά κι αόριστα μπορώ να σου απαντήσω ότι στο τουλάχιστον μετράει ο ανώτερος τίτλος.
Στο απόφοιτοι μετράει μόνο ο τίτλος σπουδών που ζητάει.
Εάν πχ μια ειδικότητα γράφει "τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου", τότε εάν βάλεις πτυχίο ΑΕΙ θα πρέπει να σου μετρήσουν τα μόρια του ΑΕΙ.
Εάν πχ γράφει "απόφοιτοι γυμνασίου" τότε θα σου μετρήσουν μόνο το απολυτήριο γυμνασίου.
Έτσι γενικά κι αόριστα μπορώ να σου απαντήσω ότι στο τουλάχιστον μετράει ο ανώτερος τίτλος.
Στο απόφοιτοι μετράει μόνο ο τίτλος σπουδών που ζητάει.
Εάν πχ μια ειδικότητα γράφει "τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου", τότε εάν βάλεις πτυχίο ΑΕΙ θα πρέπει να σου μετρήσουν τα μόρια του ΑΕΙ.
Εάν πχ γράφει "απόφοιτοι γυμνασίου" τότε θα σου μετρήσουν μόνο το απολυτήριο γυμνασίου.
Είσαι φοβερός ευχαριστώ... Δηλαδή εγώ σαν σπουδαστής 350 μόρια και σαν απολυτήριο 19 δεν έχω 540 μόρια αλλά 350
350 έχεις αν τα πράγματα είναι καρμπόν όπως το 2009.
Από εκεί και πέρα θα προσμετρηθούν στα μόριά σου και τα υπόλοιπα προσόντα που έχεις (ξένες γλώσσες, θητεία, πολυτεκνία, κλπ). Τα γνωστά.
Από εκεί και πέρα θα προσμετρηθούν στα μόριά σου και τα υπόλοιπα προσόντα που έχεις (ξένες γλώσσες, θητεία, πολυτεκνία, κλπ). Τα γνωστά.
Καλησπέρα, στο forum. Ειδικότητα Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ για ΠΝ μετράει Μόνο η βεβαίωση από ΙΕΚ η απο άλλο πτυχιο. Δεν προσμετρουνται τα μόρια από πτυχιο ΕΠΑΛ η Γενικου Λυκείου με τα μόρια ανώτερου πτυχιου, αν κατάλαβα σωστα.
Η πολυτεκνεια για πόσο πιάνει; Έχω χάσει τους γονείς μου και είχα τα μόρια των πολυτέκνων και στις πανελλήνιες αλλά δεν ξέρω εδώ... Έχω όλα τα δικαιώματα των πολυτέκνων ελπίζω και εδώ...
Φίλε μου,
Με την βεβαίωση το 2009 ήσουν Ok.
Αυτό που λες "από άλλο πτυχίο" για να είμαι ειλικρινής, δεν το καταλαβαίνω.
Με την βεβαίωση το 2009 ήσουν Ok.
Αυτό που λες "από άλλο πτυχίο" για να είμαι ειλικρινής, δεν το καταλαβαίνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες