Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Εξαρταται ποτε θα διακοψεις την αναβολη σου! Αν την διακοψεις 2 μηνες πριν μπει η επομενη σειρα (φεβρουαριο, μαιο, αυγουστο, νοεμβρη ειναι οι 4 σειρες που μπαινουν καθε χρονο) λογικα και θα μπεις μαζι με την επομενη!

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Απο 'κει και περα δε σου εγγυωμαι τιποτα! Ειναι ολα θεμα στρατολογιας και αν τα χαρτια σου θα Φτιαχτουν γρηγορα!
eru777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eru777 »

Ειχα παρει αναβολη μερικους μηνες για να τελειωσω τη σχολη. Τωρα λογικα τον Αυγουστο πηγαινουν; Που μπορω να μαθω αυτα και τετοιες πληροφοριες γενικα; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισης, η μητερα μου εχει τρια παιδια (μαζι με μενα) μπορει να γινει κατι για μειωση θητειας;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Γιατο δεύτερο ερώτημα υπάρχει σχετική συζήτηση και άρθρο για την μειωμένη θητεία .
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Χαιρετε! Μια ερωτηση!
αν εχω καταλαβει καλα αν κοψω την αναβολη μου ως κ τις 31 Ιουλιου μπαινω με την σειρα του νοεμβριου σωστα;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

thanassis2 έγραψε:Χαιρετε! Μια ερωτηση!
αν εχω καταλαβει καλα αν κοψω την αναβολη μου ως κ τις 31 Ιουλιου μπαινω με την σειρα του νοεμβριου σωστα;
Ναι...
Anonymous

Έχω την εντύπωση ότι πάντα η κατάταξη ξεκινάει ημέρα Δευτέρα. Αν γνωρίζει κάποιος ας το επιβεβαιώσει. Οπότε για τη Γ εσσό του Αυγούστου οι πιθανές ημερομηνίες είναι 3 ή 10 Αυγούστου. Όσο το νωρίτερο τόσο το καλύτερο.
vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από vaggos__86 »

Αθηναίος έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι πάντα η κατάταξη ξεκινάει ημέρα Δευτέρα. Αν γνωρίζει κάποιος ας το επιβεβαιώσει. Οπότε για τη Γ εσσό του Αυγούστου οι πιθανές ημερομηνίες είναι 3 ή 10 Αυγούστου. Όσο το νωρίτερο τόσο το καλύτερο.

17 με 19 θα μπούμε φίλε...
Anonymous

vaggos_86

Eίναι βέβαιο ότι μπαίνουμε μετά τις 15; Έχεις ρωτήσει στη στρατολογία κλπ; Όχι τίποτε άλλο αλλά αν μπαίνουμε μετά τις 15 να κανονίσω να πάω πουθενά

vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από vaggos__86 »

Αθηναίος έγραψε:vaggos_86

Eίναι βέβαιο ότι μπαίνουμε μετά τις 15; Έχεις ρωτήσει στη στρατολογία κλπ; Όχι τίποτε άλλο αλλά αν μπαίνουμε μετά τις 15 να κανονίσω να πάω πουθενά

Εγώ πάντως έχω κανονίσει διακοπούλες...
θα μου κάνει εντύπωση εαν δω κάτι νωρίτερα απο 17/8
είναι απο άτομο που δουλεύει στο Ρουφ...
Άβαταρ μέλους
-erased-
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από -erased- »

Η 2009 Γ' ΕΣΣΟ μπαίνει 18-20 Αυγούστου, τηλεφώνησα σήμερα στη στρατολογία.
Και για όσους θέλουν να μπουν το Νοέμβριο με την 2009 Δ' ΕΣΣΟ (καλή ώρα όπως εγώ.) πρέπει να κόψουν την αναβολή τους μέχρι 31 Ιουλίου.
Καλή θητεία Εικόνα
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Anonymous

Ρώτησα και εγώ σήμερα στη στρατολογία για το πότε μπαίνει η Γ εσσο 2009 στρατού ξηράς και μου είπαν ότι ξεκινά από 17 Αυγούστου μέχρι και τις 20 Αυγούστου.

Καλή μας θητεία!

alekaras
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από alekaras »

Παλικαρια, για να λυθουν οι αποριες σας, ιδου το link από τον ιστοτοπο της Στρατολογιας με την Προσκληση των στρατευσιμων της Γ' ΕΣΣΟ:

[URL=http://www.stratologia.gr/ANAK_ESSO_SX.HTM
/URL]

καλη μας θητεια.Εικόνα
frog
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από frog »

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις και αν γνωρίζετε και βοηθήσετε θα το εκτιμήσω πολύ!
Λοιπόν τέλειωσα το λύκειο πέρασα στης πανελλαδικές αλλά δεν θέλω να πάω στην σχολή θέλω πρώτα να τελειώσω με την στρατιωτική μου θητεία!
Για να καταλήξω, αυτό που με απασχολεί είναι ποτέ θα με πάρουν; Είμαι γεννημένος 10- 9 - 1991. Τι θα κάνω θα πάρω αναβολή από την σχολή; Θα μπορώ να πάω στρατό το Νοέμβριο αφού είμαι γεννημένος Σεπτέμβρη;

Σας ευχαριστώ,
Αντώνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Αντώνιος »

Frog Κατ αρχάς, εαν θέλεις να υπηρετήσεις πριν πας στη σχολή σου το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην καταθέσεις τα δικαιολογητικά για αναβολή στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Οι περισσότεροι φοιτητές που παίρνουν αναβολή, καταθέτουν στη στρατολογία μια βεβαιωση σπουδών απο την γραμματεία της σχολής ειδικά για την αναβολή τους.

Άρα περιμένεις το χαρτί.

Τώρα αφού δεν θέλεις αναβολή έχεις 2 επιλογές.

1. Ξεκινάς ταυτόχρονα θητεία και σχολή (παίρνοντας και φοιτητικές άδειες σε περιόδους εξεταστικής, ή μετάθεση κοντα στο Παν/μιό σου)

ή

2. Διακόπτεις για 9 μήνες τις σπουδές σου για να μην χάσεις χρόνο και με το που τελειώνεις το στρατό αρχίζεις φρέσκος τη σχολή.

Όσο για την ημερομηνία τον Αύγουστο καλούνται για κατάταξη---> "στρατευσίμους κλάσης 2011 (έτος γέννησης 1990) " πηγή www.stratologia.gr

οπότε καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στο αρμόδιο σταρτολογικό γραφείο και να τους ρωτήσεις

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες