Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επιλαχων

Δημοσίευση από Επιλαχων »

Οριστικά οι πίνακες επιλαχόντων του 2019 έχουν διαγραφεί. Όλες οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες του 2020. Αρχικά θα καλυφθούν μέσα στο μήνα οι θέσεις από την προκήρυξη των 1300 φέτος. Σε βάθος 4ετιας και ανάλογα τις ανάγκες θα καλυφθούν και οι κενές θέσεις του 19 μαζί με ότι άλλο προκύψει.
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Δηλαδή όταν λες μςς στο μήνα τη εννοείς... πεζει κι να μην τους πάρει αυτό το μηνα
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Αλεκο σου λέει μέσα στον μήνα γιατί δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημέρα! Και οι δικές μου πληροφορίες λένε από αυτήν την εβδομάδα που έρχεται
Επιλαχων

Φίλε Αλέκο από όταν προσκληθούν οι επιλαχόντες για να πάρουν την κάρτα υγείας, θα μεσολαβήσει ένα διάστημα 15-20 ημερών για να υπογράψουν τη σύμβαση. Ο μήνας έχει 10 σημερα. Αν καλέσει αύριο, οριακά έρχεται η 1η Αυγούστου για να υπογραφεί η σύμβαση. Μακάρι να τρέξει λίγο το θέμα αν και δύσκολο το βλέπω!
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Ευχαριστώ πολυ αδερφε. δηλαδή είναι σίγουρο ότι αυτή την βδομάδα θα μας πάρουν; γιατί μας έχουν σε αναμμένα κάρβουνα
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Το θέμα αδερφε είναι να μας πάρουν τώρα. ετσι και αλλιώς από του χρόνου θα μπούμε κανονικά
Firefighter

Από που πηγάζει η σιγουριά ότι του χρόνου θα σας πάρουν σίγουρα; Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις την σειρά σου για τα επόμενα 4 έτη ή μέχρι να ξαναβγάλει άλλη προκήρυξη.
Επιλαχων

Λογικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μας έχουν ειδοποιήσει. Εγώ προσωπικά θα έχω άγχος μέχρι να κάνω την πρώτη μου υπηρεσία. Οι επόμενοι επιλαχόντες που θα προκύψουν νομίζω πως θα έχουν πρόβλημα πάντως. Αν προχωράνε έτσι τα πράγματα με εμάς που είμαστε πρώτη φουρνιά, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τους επόμενους. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να γίνει!
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Μην ανχωνεσαι αδερφε θα σου τα δείξουν συγκεντρωμένος να είσαι και να ακούς τι σου λενε
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Μου το έχει πει ένα πιο παλιός που είναι μόνιμος τώρα τη να σου πω εκτός και μου λέει *****
Firefighter

Καλησπέρα, Κανενας επιλαχοντας να μας πει αν χτύπησε το τηλεφωνο του;
Στέλιος

Δημοσίευση από Στέλιος »

Ακόμα τίποτα περιμένουμε.. αυτή την εβδομάδα λέει ο άλλος. ο άλλος την άλλη θα δουμεε
Επιλαχων

Έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες ότι θα μας καλέσουν σήμερα ή αύριο.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ξέρουμε πότε θα πληρωθούν οι εποχικοί για τον μήνα Ιούνιο;
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Μακάρι αδερφέ Πάντος σήμερα δν έγινε τιποταα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS, Unknowner και 6 επισκέπτες