Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πυρονομος

Δημοσίευση από Πυρονομος »

Ακόμη δε μπήκες στο σώμα και η αντισυναδελφικη άποψη σου ξεχειλίζει. Για πες μου λίγο που πρόκειται να υπηρετήσεις "συνάδελφε"; Οι επιλαχόντες του 2019 θα δικαιωθουν γιατι θα καλύψουν τις θέσεις του 2019. Όχι από άλλη προκήρυξη για αλλες θέσεις και άλλους νομούς. Που το έχεις μάθει εσύ αυτό ; Νομικός σύμβουλος του κράτους είσαι ; Ακους εκεί , εδώ μέσα το μακρύ κ το κοντό του ο καθένας.
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Ειμαι κ γω φιλε κ ηδη εχω κανει καποιεσ κινήσεις; Πωσ θα επικοινωνήσουμε;
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Εγώ πραγματικά έχω μια τεράστια απορία, οι επιλαχόντες του 19 δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση στην σειρά του 20; Και αν ναι γιατί δεν κάνατε;
Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Γιωργος15 »

Πυρονομος έγραψε: Ακόμη δε μπήκες στο σώμα και η αντισυναδελφικη άποψη σου ξεχειλίζει. Για πες μου λίγο που πρόκειται να υπηρετήσεις "συνάδελφε"; Οι επιλαχόντες του 2019 θα δικαιωθουν γιατι θα καλύψουν τις θέσεις του 2019. Όχι από άλλη προκήρυξη για αλλες θέσεις και άλλους νομούς. Που το έχεις μάθει εσύ αυτό ; Νομικός σύμβουλος του κράτους είσαι ; Ακους εκεί , εδώ μέσα το μακρύ κ το κοντό του ο καθένας.
Δε το ηθελα αλλα προκαλεις με τα λεγομενα σου και τη ζητας την ταπα σου... Λοιπον μεγαλε οπως λες εγω καλως η κακως (για σενα) ΜΠΗΚΑ στο σωμα... Εσυ επειδη ακομα δε μπηκες και με τον τροπο που παλευεις να μπεις δεν εχεις ελπιδα δεν χαλαω ουτε ενα δευτερολεπτο απ τη ζωη μου για να σου εξηγησω.. Παρ ολα αυτα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα σου ευχηθω καλη τυχη..
Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Γιωργος15 έγραψε:
Πυρονομος έγραψε: Ακόμη δε μπήκες στο σώμα και η αντισυναδελφικη άποψη σου ξεχειλίζει. Για πες μου λίγο που πρόκειται να υπηρετήσεις "συνάδελφε"; Οι επιλαχόντες του 2019 θα δικαιωθουν γιατι θα καλύψουν τις θέσεις του 2019. Όχι από άλλη προκήρυξη για αλλες θέσεις και άλλους νομούς. Που το έχεις μάθει εσύ αυτό ; Νομικός σύμβουλος του κράτους είσαι ; Ακους εκεί , εδώ μέσα το μακρύ κ το κοντό του ο καθένας.
Δε το ηθελα αλλα προκαλεις με τα λεγομενα σου και τη ζητας την ταπα σου... Λοιπον μεγαλε οπως λες εγω καλως η κακως (για σενα) ΜΠΗΚΑ στο σωμα... Εσυ επειδη ακομα δε μπηκες και με τον τροπο που παλευεις να μπεις δεν εχεις ελπιδα δεν χαλαω ουτε ενα δευτερολεπτο απ τη ζωη μου για να σου εξηγησω.. Παρ ολα αυτα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα σου ευχηθω καλη τυχη..
Αντισυναδελφικη αποψη επειδη υποστηριζω οτι τα κενα καλυπτονται απο επιλαχοντες του 20; 😂😂😂 Δηλαδη τα παιδια απ τους πινακες του 20 που υποστηριζω δεν ειναι συναδελφοι; 😂😂(σκεφτειτε λιγο πριν μιλησετε γιατι εκτιθεστε)
Πυρονομος

Δημοσίευση από Πυρονομος »

Θα μου πεις εσύ που μετράς μια μέρα στο σώμα πιο είναι το σωστό και πιο δεν είναι ΕικόναΕικόναΚύριε ελέησον

Λοιπόν ακουσε με καλά κληρωτε συμβασιούχε , γνωρίζω καλά πως είσαι επιλαχών του 2020 και θέλεις θεσουλες από το 2019 . Αυτό ξέχασε το , οι πίνακες έχουν ισχύ άλλο που κατέβηκαν από το fireservice. Οι θέσεις θα καλυφθούν από τους πίνακες του 2019 όπως είναι συνταγματικα δικαιο. Τώρα τι σου λέει το βισμα σου , χτυπησου όσο θες το ρουσφέτι δεν περνάει πλέον κύριοι! Ξεχαστε τα παλιά τερτιπια και παιχνίδια στις πλάτες του δυσμοιρου ελληνικού λαού. Όταν θα σου έρθει η ώρα για κάλυψη κενού από τα φετινά κενά , να απορροφηθεις εκεί . ΕικόναΕικόνα

Firefighter

Πυρονομε φιλικά πάντα θα μιλήσω, οι επιλαχόντες του 19 ας έκαναν και στου 20 τους επέτρεπε αν δεν κάνουμε λάθος σωστά;2ον από την στιγμή που τους επέτρεπε και εφόσον μιλάμε για τον ίδιο θεσμό δεν θα υπάρχουν 2 ή 3 ή 5 λίστες αλλά μόνο μια η τελευταία κάθε φορά( είναι και το λογικό)πχ στους πίνακες τον αναπληρωτών καθηγητών τι ισχύει γνωρίζεις; Το παλαιό καθεστώς ήταν λάθος και για αυτό αλλάζει είτε αρέσει είτε όχι! Φιλικά πάντα Υγ ο καθένας ας κυνηγήσει αυτό που θέλει με τον τρόπο που πιστεύει.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Υπάρχει περίπτωση να μονιμοποιηθούν οι εποχικοί του 19 και του 2020 παιδια ;
Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Πυρονομος έγραψε: Θα μου πεις εσύ που μετράς μια μέρα στο σώμα πιο είναι το σωστό και πιο δεν είναι ΕικόναΕικόναΚύριε ελέησον

Λοιπόν ακουσε με καλά κληρωτε συμβασιούχε , γνωρίζω καλά πως είσαι επιλαχών του 2020 και θέλεις θεσουλες από το 2019 . Αυτό ξέχασε το , οι πίνακες έχουν ισχύ άλλο που κατέβηκαν από το fireservice. Οι θέσεις θα καλυφθούν από τους πίνακες του 2019 όπως είναι συνταγματικα δικαιο. Τώρα τι σου λέει το βισμα σου , χτυπησου όσο θες το ρουσφέτι δεν περνάει πλέον κύριοι! Ξεχαστε τα παλιά τερτιπια και παιχνίδια στις πλάτες του δυσμοιρου ελληνικού λαού. Όταν θα σου έρθει η ώρα για κάλυψη κενού από τα φετινά κενά , να απορροφηθεις εκεί . ΕικόναΕικόνα

Ειμαι επιτυχον του 2020 και χτυπα τον ποπο σου απο κατω... επιλαχοντα του 2019.. ουτε καν υπαρχουν οι πινακες σας, σβηστηκαν... κανε χαρτια για το βοηθεια στο σπιτι, να φτιαχνεις τραχανα στις γριες..😂😂😂 για αλλου μ αυτο το μυαλο δε μπαινεις... και να μπεις απο σποντα θα σε σχολασοθν γρηγορα..
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Αδερφέ κ εσύ αν εβγαινεσ πέρυσι 14οσ σε περιοχή που έπαιρνε 14 οδηγούς κ εμενεσ εξω αππ κλήρωση και φετοσ δε προλαβαινεσ να βγάλει το διπλώμα δ κατηγορίασ για 2 μερεσ λόγω κοροναϊού το ιδιο ακριβώς θα έκανες.. Και ναι. Φετοσ εκανα και επαιρνε 24 οδηγουσ κ ειμαι 50 θεση με 5000.. εγω δν μπορω να κτλβω γιατί τοση κοντρα σε παιδιά που κυνηγάνε το δικαιο.. Να εισαι καλά...
Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Βμκ έγραψε: Αδερφέ κ εσύ αν εβγαινεσ πέρυσι 14οσ σε περιοχή που έπαιρνε 14 οδηγούς κ εμενεσ εξω αππ κλήρωση και φετοσ δε προλαβαινεσ να βγάλει το διπλώμα δ κατηγορίασ για 2 μερεσ λόγω κοροναϊού το ιδιο ακριβώς θα έκανες.. Και ναι. Φετοσ εκανα και επαιρνε 24 οδηγουσ κ ειμαι 50 θεση με 5000.. εγω δν μπορω να κτλβω γιατί τοση κοντρα σε παιδιά που κυνηγάνε το δικαιο.. Να εισαι καλά...
Ναι ρε φιλε αλλα μου λεει ο αλλος οτι μιλαω αντισυναδελφικα, ενω το ιδιο ειναι για μενα οι επιλαχοντες του 19 με τους επιλαχοντες του 20, για μενα μακαρι να γινοταν να μπουνε ολοι, απλα λεω τη γνωμη βαση της δικης μου λογικης και τιποτα παραπερα, εγω ουτε επιλαχοντας τπυ 20 ειμαι ουτε καν εχω γνωστο μου επιλαχοντα, απλα ειπα τη γνωμη μου
Firefighter

ΒΜΚ το δικαιο ποιο είναι; Να κρατήσεις την περσινή σου θέση επειδή ήταν καλύτερη; Φιλικά πάντα!
Stelios27
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stelios27 »

Γιωργος15 έγραψε:
Βμκ έγραψε: Αδερφέ κ εσύ αν εβγαινεσ πέρυσι 14οσ σε περιοχή που έπαιρνε 14 οδηγούς κ εμενεσ εξω αππ κλήρωση και φετοσ δε προλαβαινεσ να βγάλει το διπλώμα δ κατηγορίασ για 2 μερεσ λόγω κοροναϊού το ιδιο ακριβώς θα έκανες.. Και ναι. Φετοσ εκανα και επαιρνε 24 οδηγουσ κ ειμαι 50 θεση με 5000.. εγω δν μπορω να κτλβω γιατί τοση κοντρα σε παιδιά που κυνηγάνε το δικαιο.. Να εισαι καλά...
Ναι ρε φιλε αλλα μου λεει ο αλλος οτι μιλαω αντισυναδελφικα, ενω το ιδιο ειναι για μενα οι επιλαχοντες του 19 με τους επιλαχοντες του 20, για μενα μακαρι να γινοταν να μπουνε ολοι, απλα λεω τη γνωμη βαση της δικης μου λογικης και τιποτα παραπερα, εγω ουτε επιλαχοντας τπυ 20 ειμαι ουτε καν εχω γνωστο μου επιλαχοντα, απλα ειπα τη γνωμη μου
Μην ασχολεισαι φιλε, χανεις το χρονο σου
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Επιλαχών εποχ.019 έγραψε:Καλησπέρα σας, όποιος είναι στην ίδια δύσκολη θέση με εμένα παρακαλώ να απαντήσει στο μνμ μου διότι αυτή τη στιγμή το ΑΠΣ έχουν εντολές απο άνωθεν καταστρατηγεί κάθε αξία και ανθρώπινο δικαίωμα στην εργασία καθώς ενδέχεται να καλύψει τα κενά της προκήρυξης του 2019 με επιλαχοντες της προκήρυξης του 2020. Αντισυνταγματικη αναγγελία της κυβέρνησης, δεν θα είναι η πρώτη άλλωστε, παρακαλω πολύ ενημερωστε τους κατά τόπους κυβερνητικους βουλευτες σας διοτι ετοιμάζεται ερώτηση για την βουλή των Ελλήνων.

Θα αφορά εμάς τους επιλαχοντες εποχικους του 2019 που πρέπει να καλύψουμε τα κενά που αφησανε πολλοί και πήγανε ειδικοί φρουροί κλπ. Ο αρχηγός δύναται με συμπληρωματικη προκήρυξη να μας καλέσει. Αυτό δεν θα το κάνει αλλά θα προσπαθήσουν να βάλουν ε επιλαχοντες εποχικουςαπο διάφορους άλλους νομούς. Ενημερώστε τους βουλευτές της ΝΔ για την επερχόμενη ερώτηση και αφήστε μνμ εδώ έτσι ώστε να επικοινωνούμε, διότι είναι παράφορα άδικο αυτό που ενδεχομένως να θέλουν να κάνουν.

Αν δεν βγάλουμε άκρη με την ερώτηση θα πάμε δικαστικα. Πρέπει όμως να πάρει δύναμη η ερωτηση συνυπογράφοντας την αρκετοί βουλευτές ταυτόχρονα. Αφήστε τα ονόματα των βουλευτών που εενμερωσατε σε μνμ εδώ για να τους ειδοποιήσει το γραφείο του βουλευτή μου την Δευτέρα το πρωί. Καλή δύναμη σε όλους.

Είμαστε γύρω στα 100 άτομα από πέρσυ και άλλα 100 από τα νέα κενά που θα δημιουργηθούν λόγω της νέας προκήρυξης του 2020. Να στε καλά Εικόνα
Γνωρίζεται ποτέ θα γνωρίζουν τις κενές θέσεις, και πότε θα καλυφθούν;
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Υπάρχει κάποιο νέο για τις κενές θέσεις και τους επιλαχόντες;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες