Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Pyr μολις αυτο διαβαζα κ εγω.

εχεις δικαιο.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Pyr μολις αυτο διαβαζα κ εγω.

εχεις δικαιο.

όχι τίποτα άλλο αλλά να μη πέσει πάλι ο σερβερ, αυτή τη φορά απο τα πολλά REFRESH χαχα... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

https://www.facebook.com/groups/epoxikoipurosvestes/?ref=share

Παιδιά επειδή βλέπω πολύ παπατζα και αρβύλα εδώ μέσα θα σας προτεινα να μπείτε εδώ.. Υπάρχει ομάδα στο Facebook με την περσινή σειρά και τα παιδιά που θα μπουν φετος.. Αν κρίνω από πέρσυ είναι η πιο έγκυρη, γρήγορη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.. όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος..
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police7 »

Z'MAK_304 έγραψε:https://www.facebook.com/groups/epoxikoipurosvestes/?ref=share

Παιδιά επειδή βλέπω πολύ παπατζα και αρβύλα εδώ μέσα θα σας προτεινα να μπείτε εδώ.. Υπάρχει ομάδα στο Facebook με την περσινή σειρά και τα παιδιά που θα μπουν φετος.. Αν κρίνω από πέρσυ είναι η πιο έγκυρη, γρήγορη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.. όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος..
έχεις κολλήσει σε 10 μηνύματα τ ίδιο και το ίδιο, το ανέφερες 1_2 φορες φτάνει τώρα, θα κρίνει ο καθένας αν θεωρεί πως είναι παπατζα εδώ μέσα όπως επίσης αν θέλει να ακολουθήσει στο φβ!!!
Panos

Δημοσίευση από Panos »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Pyr μολις αυτο διαβαζα κ εγω.

εχεις δικαιο.

Σε πιο κεφάλαιο της προκήρυξης λέει την ημερομηνία έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Παιδιά επειδή βλέπω πολύ παπατζα και αρβύλα εδώ μέσα θα σας προτεινα να μπείτε εδώ. Υπάρχει ομάδα στο Facebook με την περσινή σειρά και τα παιδιά που θα μπουν φετος. Αν κρίνω από πέρσυ είναι η πιο έγκυρη, γρήγορη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος.

παρέθεσε 1 Παπάτζα και μία αρβύλα που βρήκες εδώ μέσα απο εμάς τους περυσινούς τα 3 άτομα που γράφουμε εδώ μέσα... Θα περιμένω...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά επειδή βλέπω πολύ παπατζα και αρβύλα εδώ μέσα θα σας προτεινα να μπείτε εδώ. Υπάρχει ομάδα στο Facebook με την περσινή σειρά και τα παιδιά που θα μπουν φετος. Αν κρίνω από πέρσυ είναι η πιο έγκυρη, γρήγορη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος.

Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Καλή σου νύχτα και μην ξανά πατήσεις στο φόρουμ.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Ρε φιλε Z'MAK_304 μας εχεις πρηξει... Με τη σελιδα [σου;] προφανως στο facebook, εχεις κερδος απο αυτο;Tι φαση; Κανε καμια βολτα εξω στελνωντας sms --->6 γιατι σε χτυπησε η καραντινα κολλησε η βελονα... !

Οσοι ειναι θα μπουν στο facebook μην αγχωνεσαι.

Που θα πεις εσυ "πολύ παπατζα και αρβύλα εδώ μέσα" σιγα ρε μεγαλε! Βλεπω παντως μια χαρα το ειχες το προφιλ σου "εδω μεσα" Αλλα τωρα πηρες ποδι Εικόνα

Α.Α

Δημοσίευση από Α.Α »

Γίνεται να υπάρχουν άτομα ακόμα που να έχουν μόρια από εποχικές αντιπυρικές περιόδους ; Αυτοί λογικά δεν έχουν μπει όλοι ; Δεν αναφέρομαι στους περσινούς... που φέτος αν θέλουν να αλλάξουν υπηρεσία ξανακάνουν χαρτιά ... κ θα έχουν ήδη μια αντιπυρική ...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Α. Α έγραψε:Γίνεται να υπάρχουν άτομα ακόμα που να έχουν μόρια από εποχικές αντιπυρικές περιόδους ; Αυτοί λογικά δεν έχουν μπει όλοι ; Δεν αναφέρομαι στους περσινούς... Που φέτος αν θέλουν να αλλάξουν υπηρεσία ξανακάνουν χαρτιά ... Κ θα έχουν ήδη μια αντιπυρική ...

ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος κάποτε απασχολήθηκε για κάποια/ες αντιπυρικές δεν έγινε ποτέ μόνιμος επειδή τα είχε παρατήσει κ φέτος ή πέρυσι επειδή οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ξανα έκανε τα χαρτιά του, πέρυσι το είδα με τα μάτια μου κάποιος είχε 2 αντιπυρικές απο το 2004-2005 αν θυμάμαι καλά αντιπυρικές.

Α.Α

Δημοσίευση από Α.Α »

Καλά εγώ στους πίνακες εργάτες δυτική Αττική είδα άτομο γεννημένο το 1987 να έχει 1 αντιπυρική. Οποίος θέλει μπορεί να παει και να το δει.. Επίσης ένας γεννημένος 1983 έχει 7 αντιπυρικές. Ρωτάω γιατί δε με κολλάνε τα νούμερα φίλε.. Ποτε πήρε τελευταία φορά εποχικούς ; ΥΓ: ας κάνουν τπτ ίδιο φέτος γιατί κουτόχορτο δε τρώμε όλοι...
A.A

Δημοσίευση από A.A »

Δε ξέρω ρε παιδιά , δε μ αρέσει αυτό που κάνω... Αλλά αυτή η χώρα πόση αδικία ποια... Σίγουρα ο περσινός εποχικός 1987 γεννηθείς , δε θα είχε καμία αντιπυρική ως εποχικός... Μας κοροϊδεύουν μες στα μάτια μας... Τώρα δε ξερω και ο άλλος 1983 ,-αφού πήγε και φαντάρος πρέπει να μπήκε πρώτη φορά Το 2003( έτσι βγάζω τα νούμερα εγώ)όντως ήταν στο σώμα κανονικά ... Πήρε όμως νέους εποχικούς το 2003 κ έπειτα ή πήγαιναν μόνο οι πιο παλιοί από προηγούμενα έτη.. Εμένα προσωπικά με βρωμάει πολύ αυτό . Μακαρι να κάνω λάθος...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

A.A έγραψε:Δε ξέρω ρε παιδιά, δε μ αρέσει αυτό που κάνω... Αλλά αυτή η χώρα πόση αδικία ποια... Σίγουρα ο περσινός εποχικός 1987 γεννηθείς, δε θα είχε καμία αντιπυρική ως εποχικός... Μας κοροϊδεύουν μες στα μάτια μας... Τώρα δε ξερω και ο άλλος 1983,-αφού πήγε και φαντάρος πρέπει να μπήκε πρώτη φορά Το 2003 (έτσι βγάζω τα νούμερα εγώ) όντως ήταν στο σώμα κανονικά ... Πήρε όμως νέους εποχικούς το 2003 κ έπειτα ή πήγαιναν μόνο οι πιο παλιοί από προηγούμενα έτη. Εμένα προσωπικά με βρωμάει πολύ αυτό. Μακαρι να κάνω λάθος...

Απο όσο γνωρίζω ναί υπήρχε σειρά το 2003.

A.A

Δημοσίευση από A.A »

Οκ άντε ο ένας ,0 1893 είναι σωστός... ( αν θελουμε το πιστεύουμε και αυτό )... Ο άλλος 1987... μπήκες να το δεις ;/ πίνακες δυτικής αττικης 2019--εργάτες Τι φάση ρε πυρ; για να μην ισοβαθμήσει με άλλον στα 5000 μόρια... πήρε έξτρα 1000 μόρια για να μπει σίγουρα.. Αυτός είναι αιτία να πάω κατευθείαν στο αρχηγείο για εξηγήσεις...
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Α. Α μήπως τις αντιπυρικές τις είχαν από εθελοντές; ( δεν σου κρύβω πως αυτό νομίζω ότι έχει συμβεί)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες