Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Και εγώ πέρσι για δυτική αττική έκανα με 5000 μόρια από ειδικές δυνάμεις και πάλι έξω έμεινα. Θα δείξει φέτος...
307 αθενς

Δημοσίευση από 307 αθενς »

Φίλε μου πέρυσι μην ξεχνας πως μπήκαν οι εθελοντές με τα πολλα μόρια , φέτος δεν θα είναι... Επίσης είναι πιο πολλα άτομα και πιστεύω ακράδαντα πως δυτική Αττική την απόρριψαν αρκετοί κάτοικοι Αθηνών( ίσως Αιγαλεωτες-χαιδαριωτες μόνο κάνανε δυτ Αττική ) Επίσης άτομα με Γ, Δ κατηγορία θα τα καναν για οδηγοί ... Ακόμα και ας ανέβηκαν οι αιτήσεις σε αριθμό , στατιστικά , λόγω της χαλια εργασιακής κατάστασης, κάνανε αίτηση άτομα χωρίς ειδ δυνάμεις - δεα κλπ... έχοντας ελπίδα στο όνειρο και αυτοί ( ακλαυτοι θα πανε δυστυχώς ) Γνώμη μου όλα αυτά ξανατονιζω... έχοντας σκεφτεί σχεδόν όλα τα σενάρια στο κεφάλι μ... Ευελπιστώ να μαστε μέσα συνυποψήφιε με 5000 μόρια μάχιμοι !!!
Λατόμος

Δημοσίευση από Λατόμος »

Παιδιά με 5000 μόρια λίγο χλωμό τ βλέπω. Ίσως καλές θέσεις επιλαχόντες.
Blade

Δημοσίευση από Blade »

Παιδιά καλή η πλάκα, αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Εδώ εμείς με 7500 μόρια και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, όχι αυτοί με τα 5αρια. Με 5000 μόρια το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο στους hot νομούς, εκτός και αν μιλάμε για νησία ή Έβρο κλπ. Καλή επιτυχία σε όλους.
307 αθενς

Οκ όπως λες είναι χλωμό για μας... Αλλα ας κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα. Εγώ είπα πως με 5000 μόρια έκανα για δυτική Αττική . Εσυ που έχεις περισσότερα μήπως έκανες για οδηγός ; Θέλω να δω έστω και από με μια μικρή στατιστική αυτοί που έχετε πάνω από 5000 μόρια με δίπλωμα Γ και Δ αν δε κάνατε για οδηγοί ... &τα κάνατε ως μάχιμοι... Οποίος θέλει απαντάει ! Εννοείται κάνουμε συζήτηση και δε τσακωνόμαστε , το λεω να προλάβω κάποιους.
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Εγώ πάντως αν είχα ΕΔ και δίπλωμα Γ θα έκανα για μάχιμος Διότι άλλο 130 θέσεις και άλλο 30! Οι θέσεις είναι πολύ λίγες, μπορεί κάποιος εθελοντής πέρσι να είχε καλή δουλειά και φέτος να μην είχε, ακόμη και κάποιος πολύτεκνος με ΕΔ να είχε καλή δουλειά και τώρα να είναι άνεργος ή κάποιος να πίστευε ότι θα μπει ΕΦ αφού γνώριζε ότι θα βγει η προκήρυξη και να μην συμμετείχε στους εποχικούς! Είναι πολύ εύθραυστα όλα επειδή οι θέσεις είναι Πολύ λίγες! Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα πριν από τα αποτελέσματα. Υγ. Δεν έχω διάθεση διαφωνίας απλά Συμμετέχω στον εποικοδομητικό διάλογο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Blade έγραψε:Παιδιά καλή η πλάκα, αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Εδώ εμείς με 7500 μόρια και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, όχι αυτοί με τα 5αρια. Με 5000 μόρια το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο στους hot νομούς, εκτός και αν μιλάμε για νησία ή Έβρο κλπ. Καλή επιτυχία σε όλους.

Φίλε αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο νομό που εσυ έχεις υποβάλει αίτηση, σε καμία περίπτωση δε θα ειναι το ίδιο σε όλους όμως τους νομούς, δεν ειναι ενιαία προκήρυξη ειναι ΚΑΤΑ νομό και παίζουν διαφορετικές βάσεις ανα νομό με μεγάλες διαφορές πολλές φορές... Οπότε θεωρώ άδικα τρομοκρατείς τους υποψήφιους φίλους.

Κατα το μέσο ΌΡΟ μπορούμε να πούμε πώς θα υπάρχει μία αύξηση σε σχέση με πέρυσι, κάπου όμως θα ειναι 2000 μόρια κάπου 500 μόρια και κάπου 0.

Δεν γνωρίζουμε που ακριβώς έχει κάνει το κάθε παιδί τα χαρτιά του που μπαίνει εδώ μέσα, και δεν ειναι μονο που παίζει ρόλο ο νομός αλλά και η κατηγορία φέτος δεδομένο οτι επιλέγεις 1 απο τις 2 κατηγορίες.

Πρακτικά θέλω να πώ δεν ειναι προκήρυξη ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ πυροσβεστων και ο τελευταίος πέρασε με 2200 μόρια άρα και η βάση ειναι 2200 ...

στην Ζάκυνθο π. Χ. Θα ειναι 3,500 η βάση των μαχίμων και στην θεσσαλονίκη 7000,(τα νούμερα προσωπική εκτίμηση για να γίνει πιο ζωντανό το παράδειγμα μου) θα δούμε τρελές διαφορές.

...

Δημοσίευση από ... »

Τα διπλώματα θέλουν και ΠΕΙ ή δεν παίζει ρόλο; Έχω το Γ' αλλά όταν το έβγαλα το 2009 δεν υπήρχε το ΠΕΙ ακόμη.
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Δεν χρειάζεται ΠΕΙ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

... έγραψε:Τα διπλώματα θέλουν και ΠΕΙ ή δεν παίζει ρόλο; Έχω το Γ' αλλά όταν το έβγαλα το 2009 δεν υπήρχε το ΠΕΙ ακόμη.

Αρκεί να ειναι ενεργή η άδεια οδήγησης της Γ κατηγορίας.

...

Δημοσίευση από ... »

Pyr έγραψε:
... έγραψε:Τα διπλώματα θέλουν και ΠΕΙ ή δεν παίζει ρόλο; Έχω το Γ' αλλά όταν το έβγαλα το 2009 δεν υπήρχε το ΠΕΙ ακόμη.

Αρκεί να ειναι ενεργή η άδεια οδήγησης της Γ κατηγορίας.

Σε ευχαριστώ. Και άλλη μία ερώτηση και συγγνώμη που κουράζω. Εάν έχεις και το Γ' και το Δ' μοριοδοτούνται και τα δύο ή μόνο το μεγαλύτερο (πχ το Δ').

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

... έγραψε:Σε ευχαριστώ. Και άλλη μία ερώτηση και συγγνώμη που κουράζω. Εάν έχεις και το Γ' και το Δ' μοριοδοτούνται και τα δύο ή μόνο το μεγαλύτερο (πχ το Δ').
Το γράφει ξεκάθαρα μόρια δίνει μονο το Δ συγκεκριμένα +2000 αν επιλέξει κάποιος να υποβάλει αίτηση με ειδικότητα ΟΔΗΓΟΣ.

307 αθενς

Όλες οι απόψεις δεκτές. Εγώ έχω αισιοδοξία πάντως και τα σενάρια που ανέπτυξα στα μηνύματα μου προηγουμένως τα θεωρώ πολύ ρεαλιστικά . Η ζωή είναι μαθηματικά , συνεπώς και η στατιστική που ανέφερα παίζει το ρόλο της.(δε μπορεί όλοι να είναι πολύτεκνοι - να έχουν τελειώσει ειδ. δυναμεις... )οποτε και ας τριπλασιάστηκαν οι αιτήσεις για μένα δε παίζει κανένα ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

307 αθενς έγραψε:Όλες οι απόψεις δεκτές. Εγώ έχω αισιοδοξία πάντως και τα σενάρια που ανέπτυξα στα μηνύματα μου προηγουμένως τα θεωρώ πολύ ρεαλιστικά. Η ζωή είναι μαθηματικά, συνεπώς και η στατιστική που ανέφερα παίζει το ρόλο της.(δε μπορεί όλοι να είναι πολύτεκνοι - να έχουν τελειώσει ειδ. Δυναμεις... ) οποτε και ας τριπλασιάστηκαν οι αιτήσεις για μένα δε παίζει κανένα ρόλο.

Δεκτές όλες οι απόψεις (αυτό εννοείται)

Αλλά αν κάπου πέρυσι κάνανε 100 αιτήσεις κ φέτος 300 δε μπορεί μέσα στους +200 να μην υπάρχει κανένας με ειδικ. Δυνάμεις + τρίτεκνος ή πολύτεκνος όμως... Άρα κατα την δική μου άποψη κάποιο ρόλο αρνητικό ώς προς όλους θα παίξει ο τριπλασιασμός αιτήσεων...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

307 αθενς έγραψε:Οκ όπως λες είναι χλωμό για μας... Αλλα ας κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα. Εγώ είπα πως με 5000 μόρια έκανα για δυτική Αττική. Εσυ που έχεις περισσότερα μήπως έκανες για οδηγός ; Θέλω να δω έστω και από με μια μικρή στατιστική αυτοί που έχετε πάνω από 5000 μόρια με δίπλωμα Γ και Δ αν δε κάνατε για οδηγοί ... &Τα κάνατε ως μάχιμοι... Οποίος θέλει απαντάει ! Εννοείται κάνουμε συζήτηση και δε τσακωνόμαστε, το λεω να προλάβω κάποιους.

Καταρχήν όποιος έχει Γ + Δ εννοείτε πώς πρέπει να κάνει ώς οδηγός, εκτός αν θέλει να κάνει ώς μάχιμος κ να χάσει 2000 μόρια που δίνει το Δ σε περίπτωση που έκανε αίτηση για οδηγός.

όμως τα περυσινά στατιστικά δείχνουν οτι ένα μικρό ποσοστό κατέχει Γ+Δ, το 80-90% των νομών είχε σκέτο Γ.

Σκέτο Γ όποιος έχει, επαναλαμβάνω έχει τα ίδια μόρια είτε βάλει ως μάχιμος (διπλάσιες θέσεις) είτε βάλει ώς οδηγός (μισές θέσεις)

και τα παραπάνω χρήματα είναι 80 ευρώ ώς οδηγός απο μάχιμο και οχι 100.

Αν ρισκάρει κάποιος να βάλει στις μισές θέσεις (και έχει μονο το Γ) Για να παίρνει το 80ρι παραπάνω ρισκάρει υπερβολικά διότι αν αιτηθεί ώς μάχιμος έχει διπλάσιες πιθανότητες να προσληφθεί και να έχει δουλεια και 714 το μήνα αντι για μία αποτυχία ώς υποψήφιος οδηγός στις μισές θέσεις και 0 ευρώ.

*προσωπικές διαπιστώσεις ειναι όποιος (το τονίζω αυτό) έτσι όπως εγώ τα βλέπω.

εννοείτε πώς δεν έχουν πλέον καμία αξία ολα αυτά, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες