Αθλήματα για ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Κάνω γύρω στις 40-50 κάμψεις,10 έλξεις και το τρέξιμο πιστεύω το έχω. Με αυτές τις επιδόσεις και αν δεν υπάρχουν πολλοί βυσματίες μπαίνω αλεξίπτωτα;
PAR!S
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PAR!S »

Γεια σας

Μπορεί κάποιος να αναρτήσει τα αγωνίσματα για τις ειδικές δυνάμεις [καταδρομείς (όχι αλεξιπτωτιστές) ];

Όσο κι αν έψαξα . βρήκα μόνο γενικούρες τύπου τρέξιμο και κάψεις.

Και κάτι ακόμα αν έχεις τατουάζ σε όλη την πλάτη θα σε κόψουν ;
Anonymous

Το μονο που ξερω να σου πω ειναι για 100αρι, καμψεις, ελξεις,1000αρι
Anonymous

Ευχαριστώ!
σχετικά με χρόνους;
Άβαταρ μέλους
-erased-
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από -erased- »

Στα αθλήματα, όταν κάνεις έλξεις μπορείς να κινείς τα πόδια σου για να βοηθηθείς ή πρέπει να είναι κατακόρυφα ακίνητα;
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
eldund
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από eldund »

Σε ότι αφορά το θέμα των κάμψεων μην αγχώνεσαι 1 μήνα έχουμε μέχρι να μπούμε, σε τόσο καιρό μπορείς να κάνεις θαύματα αν όντως χωλαίνεις εκεί. Κάνε κάθε μέρα με το που ξυπνάς η όποτε εχεις χρόνο 1 σετ μαξιμουμ επαναλήψεων μεχρι να "καείς". Την πρώτη μέρα θα βγάλεις 25 σου λέω γω πχ. Τη 2ρη 26-27 κ. Οκ. Αν το κάνεις αυτό σταθερά μέχρι να μπούμε δε θα "νιώθεις" μετά. Επίσης αν δεν έχεις μονόζυγο σπίτι σου ώστε να ακολουθήσεις παρόμοια τακτική με αυτή των κάμψεων, λιώσε περισσότερο σε κάμψεις και κανε και βυθίσεις τρικεφάλων στην άκρη του κρεβατιού σου. Δλδ με πλατη στο κρεβάτι ακουμπάς τις παλάμες σου στο πλαινο ξύλο του κρεβατιού. Τα χέρια σου στο άνοιγμα των ώμων περίπου, τα πόδια τεντωμένα μπροστά (αν θες για πιο δύσκολο ακούμπα τα πανω σε μια καρέκλα απέναντι απο το κρεβάτι σου). Ξεκινάς με τεντωμένα χέρια και βυθίζεις το σώμα σου χαμηλά μέχρι οι αγκώνες να έρθουν λίγο πιο κάτω απο τους ώμους στο ύψος. Ετσι με αυτά μπορεις να γυμνάσεις έμμεσα και την πλάτη σου και να δυναμώσεις πολύ τα χέρια σου ώστε να μπορεις να κάνεις μονόζυγο χωρίς να έρθεις σε δύσκολη θέση. Φιλικά μια σειρά Εικόνα
Anonymous

Μην αγχώνεσε περνάνε από παντού. Οι αθλητικές δοκιμασίες που θα κάνεις είναι γελοίες. Είναι 20 κάμψεις,5 έλξεις και 1 μίλι σε 5 λεπτά
Anonymous

1 μιλι = 1600 μετρα;

καμψεις και τρεξιμο το εχω 1000%, ελξεις ομως ειμαι πολυ χαλια. Δεν εχω και καποιο μονοζυγο για να προσπαθησω. Να κανω μπαρα δικεφαλο με φουλ κιλα 3χ 10 επαναληψεις;

Anonymous

Ναι.1600 μέτρα... Άμα έχεις Σταθερό ρυθμό. Δεν θα κουραστείς. Γιατί μετά στα καπάκια πρέπει να κάνεις τις κάμψεις και τις έλξεις.

3χ10 πιστεύω είναι καλά. Βασικά γυμνάσου όσο μπορείς μέχρι να μπείς. Για να μπορέσεις να βγάζεις άνετα την πρωινή γυμναστική.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

ΘΜΑΚ έγραψε:Μην αγχώνεσε περνάνε από παντού. Οι αθλητικές δοκιμασίες που θα κάνεις είναι γελοίες. Είναι 20 κάμψεις,5 έλξεις και 1 μίλι σε 5 λεπτά

Οχι 1 μίλι σε 5 λεπτα εννοειταιΕικόνα...
1000 μέτρα σε 5 λεπτά...
Και έλξεις 4...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Ευχαριστω για τις πληροφοριες

αυτες οι ελξεις να μην υπηρχαν. Στο λαιμο μου καθονται!
Anonymous

Φιλε new, και εγω σαν εσενα μπηκα λοκ, τρεξιμο τερματισα κανονικα, καμψεις ανετα 20, αλλα ελξεις εκανα μονο μια! Τωρα αν ετυχε σε εμενα μονο και με πηραν χωρις να κανω 4, δε το γνωριζω. Ισως ομως και αλλου να μην δινουν τοση βαση στις ελξεις. Αν ξερει καποιος ας σου πει τι παιζει,
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

χρηστος έγραψε:Φιλε new, και εγω σαν εσενα μπηκα λοκ, τρεξιμο τερματισα κανονικα, καμψεις ανετα 20, αλλα ελξεις εκανα μονο μια! Τωρα αν ετυχε σε εμενα μονο και με πηραν χωρις να κανω 4, δε το γνωριζω. Ισως ομως και αλλου να μην δινουν τοση βαση στις ελξεις. Αν ξερει καποιος ας σου πει τι παιζει,

Στα ΛΟΚ και στις ΜΑΚ μπαίνεις ανετα χωρις να τα κάνεις.
Στα αλεξίπτωτα ομως όχι!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
alexkoz
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από alexkoz »

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι δοκιμασιες πρεπει να περασει καποιος για να μπει στις ειδικες δυναμεις;
και ακομα ειμαι 1.70 θα εχω καποιο προβλημα με το υψος;
Anonymous

alexkoz έγραψε:Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι δοκιμασιες πρεπει να περασει καποιος για να μπει στις ειδικες δυναμεις;
και ακομα ειμαι 1.70 θα εχω καποιο προβλημα με το υψος;

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες