Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Παιδιά εγώ για Δ. Αττικη οδηγός με 5000 μορια έχω ελπίδες;
Αλε ναι φιλε.. Γιατι περυσι ειχε 6 διαφορετικεσ λιστεσ εμω φετοσ υπάρχουν μονο 3 επιλογεσ.. + οτι μπορουνε να κάνουν και αυτοι του 19 τα χαρτια τουσ.. Εκεινα τ κενα λογικα πρέπει να τα καλύψει.. Απο γιαννιτσα.. Αμα μπουμε θα σ θυμαμαι..
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 25
Pyr πώς ξέρεις ότι πάει έτσι η σειρά το λέει πουθενά ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Pyr πώς ξέρεις ότι πάει έτσι η σειρά το λέει πουθενά ;
Ναι φιλε το λεει στη προκηρυξη ετσι ακριβως ειναι
-
εποχικος έγραψε:Παιδιά εγώ για Δ. Αττικη οδηγός με 5000 μορια έχω ελπίδες;
Φιλε 5000 για οδηγος ειναι καλα μορια, το παιχνιδι θα παιχτει στις ισοβαθμιες
Καλησπερα κ απο μενα παιδια, η δικια μου απορια ειναι αν αξιζει κανεις να αφησει τη δουλεια του στον ιδιωτικο τομεα να μπει εποχικος γιατι απ'οτι λεει η προκηρυξη και 5ετη να σε παρουν θα ειναι μονο απο Μαιο μεχρι Οκτωβρη καθε χρονιας. Τον υπολοιπο χρονο τι; Οαεδ?
- Kostasthegreek
- Posts in topic: 16
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, εγω που δήλωσα στην Β κατηγοριά στη χαλκιδική και έχω 11500 έχω ελπίδες ;
Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, εγω που δήλωσα στην Β κατηγοριά στη χαλκιδική και έχω 11500 έχω ελπίδες ;
Τι έχει και βγάζεις 11500 μόρια;
Fanz έγραψε:Καλησπερα κ απο μενα παιδια, η δικια μου απορια ειναι αν αξιζει κανεις να αφησει τη δουλεια του στον ιδιωτικο τομεα να μπει εποχικος γιατι απ'οτι λεει η προκηρυξη και 5ετη να σε παρουν θα ειναι μονο απο Μαιο μεχρι Οκτωβρη καθε χρονιας. Τον υπολοιπο χρονο τι; Οαεδ;
700 μάχιμος και 800 οδηγός χοντρικά για 6 μήνες κάθε χρονο και μετά ΟΑΕΔ ναι...
Fanz. ΟΑΕΔ είναι για 3 μήνες κάθε χρόνο! Φέτος επειδή θα αργήσουν να μπουνε τα παιδιά θα πληρωθούν περίπου 4 μήνες και νομίζω ότι δεν θα πάρουν και ΟΑΕΔ ( θέλει 120 ένσημα ετησίως) , από κει και πέρα τα επόμενα χρόνια θα δουλεύουν 6 μηνεσ με 3 μήνες ΟΑΕΔ. η προκήρυξη λέει έως 5 έτη! Τώρα αν αξίζει να αφησεις την δουλειά σου αυτό θα πρέπει να το κρίνει ο καθένας μόνος του με τα κριτήρια του.
Καλησπερα, να ρωτήσω τα μόρια πως τα βγάζετε; Έχω ΕΔ και τριτεκνια ποσα έχω δηλαδη αν ξερει καποιος; Ευχαριστω.
Γιώργο γράφει αναλυτικά τα μόρια η προκήρυξη, ΕΔ δίνουν 5000
Giwrgos K έγραψε:Καλησπερα, να ρωτήσω τα μόρια πως τα βγάζετε; Έχω ΕΔ και τριτεκνια ποσα έχω δηλαδη αν ξερει καποιος; Ευχαριστω.
ΕΔ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΡΙΤΕΚ.
6000
- Kostasthegreek
- Posts in topic: 16
Καλημέρα φίλε μου. Έχω : Ειδικές δυνάμεις, Μακροχρόνια ανεργία, Γκαι Δκατηγορία, και γονέας πολύτεκνης οικογένειας. Σωστά δεν μέτρησα τα μόρια ;
-
Kostasthegreek έγραψε:Καλημέρα φίλε μου. Έχω : Ειδικές δυνάμεις, Μακροχρόνια ανεργία, Γκαι Δκατηγορία, και γονέας πολύτεκνης οικογένειας. Σωστά δεν μέτρησα τα μόρια ;
Φιλε λιγο τρολ ακουγεσαι χαχαχαχα σορυ. Εισαι κατω απο 45 με 4,5 παιδια; Μπραβω σου! Αλλα παραλληλα εισαι και τουλαχιστον πανω απο 1 χρονο ανεργος; Απορω πως ζουσατε... Βεβαια δεν λεω εννοειτε πως θα υπαρξουν και ελαχιστα ατομα οπως εσυ.
Οπως και ναχει αν ισχυουν αυτα που λες φιλε μου τοτε θα εισαι ο πρωτος στη ΔΙΠΥΝ σου αρκει να εχεις κανει σωστα τα χαρτια σου. Και δευτερον ατομα σαν και σενα το κρατος επρεπε να σας αντιμετοπιζει πιο ευνοικα. Το λεω γιατι ειμαι τεκνο πολυτεκνης και ξερω ;)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες