Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Οδηγος αδερφέ.. Για 2 μερες δν εβγαλα το Δ. Άτυχια.. εσυ για που εισαι αλεξ; Περιοχή;
Δεν ειναι ΕΝΙΑΙΑ προκήρυξη εδώ παιδιά κάθε νομός θα έχει κ την βάση την δική του... Άλλο ΣΑΜΟ άλλο θεσσαλονίκη... Άρα και τι θεωρίες να βγούνε...
καθοριστικό ρόλο θα παίξει :
1) αριθμός προσλαμβανόμενων
2) μόρια
3) αιτήσεις (ανταγωνισμός.)
υπομονή κοντή γιορτή...
καθοριστικό ρόλο θα παίξει :
1) αριθμός προσλαμβανόμενων
2) μόρια
3) αιτήσεις (ανταγωνισμός.)
υπομονή κοντή γιορτή...
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Παιδια καλησπερα μην κανετε την τριχα τριχια οτι ειναι να γινει θα γινει μην ακουω οπως με τους φρουρους να βγαζετε βασεις απο μονη σας γιατι ειναι εικασιες και τζαμπα ελπιδες. Οτι ειναι να γινει θα γινειεγω με 5000 μορια εχω ελπιδες;
που έχεις βάλει μάγκα σε πιό νομό;
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Ηρακλειο κρητης α κατηγορια φιλε...
10 ατομα περνει
10 ατομα περνει
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Το πιο ωραιο μηνυμα που εχω δει φιλε :)
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Το πιο ωραιο μηνυμα που εχω δει φιλε :)
Υπομονή , ψυχραιμία καλή επιτυχία.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Το μονο που μπορουμε να μαθουμε αμεσα ειναι ποσες αιτησεις εχουν γινει μεχρι στιγμης σε μια ΔΙΠΥΝ και αυτο θα το μαθουμε μεσα απο τα πρωτοκολλα. Παρτε τηλ και ζητηστε τα πρωτοκολλα σας κυριως οσοι στειλατε τα χαρτια σας χθες προχθες, που σημαινει οτι μολις εφτασαν στη ΔΙΠΥΝ, Αρα ειναι απο τις τελευτες αιτησεις που εχουν πρωτοκολληθει. Ετσι θα ξερουμε ποσες αιτησεις εχουν γινει στη ΔΙΠΥΝ μεχρι 2-3 μερες πριν τη ληξη της προθεσμιας. Μετα η προσεγγιση των βασεων βγαινει με μια αναγωγη στους περσινους πινακες.
Υπομονη και καλη επιτυχια
Υπομονη και καλη επιτυχια
Νομίζω πως δεν έχει και πολύ νόημα διότι -θα είναι όλες οι αιτήσεις μαζί ( μάχιμοι και οδηγοί) -το ότι φέτος έχει περισσότερη ζήτηση το γνωρίζεις αλλά μπορεί να είναι αρκετοί και μηδενικοί! Νομίζω τσάμπα θα υπάρξει άγχος και λάθος συμπεράσματα! Υπομονή 5-10 μερούλες
Βμκ από Θεσσαλονίκη και τα έκανα για Χαλκιδική οδηγός. Εσύ; Ε γκαντεμιά... Δν πειράζει άμα είναι γραφτό μας θα μπούμε
Αν μια περιφέρεια παίρνει πχ 100 άτομα, πόσους επιλαχοντες καλεί! Θα καλέσει τους μισούς;
Police7 έγραψε:Αν μια περιφέρεια παίρνει πχ 100 άτομα, πόσους επιλαχοντες καλεί! Θα καλέσει τους μισούς;
Άλλους τόσους καλεί...
Μάγκες εγώ είμαι για Δυτική Αττική παίρνουν 128 άτομα έχω μόνο ειδικές δυνάμεις δηλαδή 5000 , εύχομαι να μπούμε όλοι, καλή επιτυχία σε όλους!
Police7. Καλεί ακριβώς όσους χρειάζεται για τα ιατρικά Δλδ στο παράδειγμα σου θα καλέσει μόνο 100. Για κάθε έναν που κόβεται καλεί τον ακριβώς επόμενο της λίστας.
Αλε ποσα εχεισ 5; εγω μονο ειδικεσ δυναμεις.. Περιμένω και για επιλαχον απο τν περσινη.. Θα δειξει..
και εγώ φίλε... στο απολυτήριο θα παίξει πιστεύω... καλή επιτυχίαG35mk έγραψε:Μάγκες εγώ είμαι για Δυτική Αττική παίρνουν 128 άτομα έχω μόνο ειδικές δυνάμεις δηλαδή 5000 , εύχομαι να μπούμε όλοι, καλή επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες