Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Παιδιά να ρωτήσω μια γνώμη.. σε νησιά πιστεύετε υπάρχουν πιο πολλές ελπίδες; αξίζει να ενοικιάσεις σπίτι για λίγους μήνες; τι λέτε;
Νομίζω πως δεν μπορείς κανεις να σου απαντήσει ούτε στο ένα ούτε στο δεύτερο ερώτημα! Είναι θέμα τύχης και μορίων και τα έξοδα και τις ανάγκες σου εσυ τις γνωρίζεις!
Εξαρταται ποιο νησι. Αυτο θα το κρινεις εσυ.ydneas έγραψε: Παιδιά να ρωτήσω μια γνώμη.. σε νησιά πιστεύετε υπάρχουν πιο πολλές ελπίδες; αξίζει να ενοικιάσεις σπίτι για λίγους μήνες; τι λέτε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 25
Το να είναι πρόσφατο το πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης αυτό δεν το καταλαβαίνω. Από την στιγμή πού έχεις απολυθεί 100 φορές να το βγάλεις τα ίδια θα λέει. Για ποιο λόγο να είναι πρόσφατο δλδ ; έλεος έτσι. Αύριο θα πάρω 8 το πρωί να ρωτήσω αν όντως θέλει το πρόσφατο θα πάω να το βγάλω και να το στείλω σαν πρόσθετο χέστηκα.
-
- Υπολοχαγός
Και στο κάτω κάτω πουθενά δεν λέει να είναι πρόσφατο η να λέει για την πυροσβεστική συγκεκριμένα.
Εγώ ξέρω ότι ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και εγώ χαρτί του 19' έστειλα (πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης). Δεν αναγράφει κάπου στην προκήρυξη να είναι πρόσφατο , δεν το κατάλαβα δηλαδή , τι αλλάζει εφόσον έχουμε απολυθεί το ίδιο χαρτί είναι, τα ίδια λέει , να το διευκρίνιζαν αν θέλαν πρόσφατο.
Police7 έγραψε:Για την τριτεκνια λέει πουθενά ότι δεν πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 25 έτος της ηλικίας; Η δεν υπάρχει περιορισμός όπως στους εφ
Ναι φιλε το λεει και καλα εχουν βαλει στην αρχη πανω πανω που λεει νομος 2190/1994 αυτο ειναι και καλα οτι μεχρι 25 θα στο πιαναν αν εισαι παραπανω ηλικιακα πρεπει ειτε να εισαι φοιτητης ειτε να εχεις ανεκπληρωτες στρατιωτικες υποχρεωσεις αν εχεις κατι απο αυτα παρατεινεται μεχρι τα 30
Άμα υπήρχε λάθος με το πιστοποιητικό. Θα σας είχαν ενημερώσει τώρα με εμαιλ ότι δεν το δεχόμαστε γτ είναι παλιό όπως έγινε με εμένα με την τριτεκνια που είμαι 25 και 6 μηνών για έχω συμπληρώσει το 25ο!!! Πιστοποιητικό έστειλα αντίγραφο από αυτό. Π έστειλα στους ειδικούς δεν μ έστειλαν εμαιλ για αυτό εμένα
G35mk, Όντως στα σώματα ασφαλείας το πιστοποιητικό πρέπει να έχει εκδοθεί κοντά με την προκήρυξη.
Αυτοί που αντιδρούν καλώς πράττουν, αλλά αν δεν το στείλουν με ημερομηνία 2020 απορρίπτονται.
Ηλεκτρονικά υπάρχει, το εκτυπώνετε και το στέλνετε... Δεν χρειάζεται να αναγράφει το Ι
Αυτοί που αντιδρούν καλώς πράττουν, αλλά αν δεν το στείλουν με ημερομηνία 2020 απορρίπτονται.
Ηλεκτρονικά υπάρχει, το εκτυπώνετε και το στέλνετε... Δεν χρειάζεται να αναγράφει το Ι
Συμβουλή: Αν θες να έχεις τον κώλο σου σίγουρο, τότε στέλνεις φρέσκα δικαιολογητικά. Την έχουν πατήσει έτσι αρκετά παιδιά.
Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ αδερφέ! Αντίγραφο του πιστοποιητικού που είχα στείλει στους ειδικούς τους έστειλα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Μαγκες δεν λεω κατι απο το κεφαλι μου δειτε τι λεει η στρατολογια:
Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρόσληψης χιλίων τριακοσίων (1300) ιδιωτών ως πυροσβεστών και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις (Στρατιώτης-ΕΠΥ-ΕΠΟΠ), στην Προεδρική Φρουρά και ως Έφεδροι Αξιωματικοί, αιτούνται την έκδοση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης μέσω του παρόντα ιστότοπου αφού κάνουν είσοδο με κωδικούς TaxisNet και επιλέξουν το μενού Υπηρεσίες→ Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, επιλέγουν στο πεδίο «Πλήρες» «NAI» και στο πεδίο «Σωματική Ικανότητα» «NAI». Στο πεδίο «Σχόλια» αναγράφουν υποχρεωτικά σημείωση «Για το διαγωνισμό της Πυροσβεστικής».
Τωρα αν παιζει καποιο ρολο ή οχι αυτο δεν ξερω εγω πληροφοριες δινω...
Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρόσληψης χιλίων τριακοσίων (1300) ιδιωτών ως πυροσβεστών και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις (Στρατιώτης-ΕΠΥ-ΕΠΟΠ), στην Προεδρική Φρουρά και ως Έφεδροι Αξιωματικοί, αιτούνται την έκδοση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης μέσω του παρόντα ιστότοπου αφού κάνουν είσοδο με κωδικούς TaxisNet και επιλέξουν το μενού Υπηρεσίες→ Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, επιλέγουν στο πεδίο «Πλήρες» «NAI» και στο πεδίο «Σωματική Ικανότητα» «NAI». Στο πεδίο «Σχόλια» αναγράφουν υποχρεωτικά σημείωση «Για το διαγωνισμό της Πυροσβεστικής».
Τωρα αν παιζει καποιο ρολο ή οχι αυτο δεν ξερω εγω πληροφοριες δινω...
-
- Υπολοχαγός
Police 7 πώς θα μας είχαν ενημερώσει από την στιγμή που δεν έχουν ανοίξει καν τον φάκελο διότι δεν έχει τελειώσει η προσθεσμια τις πρόκυρηξης.. μετά ανοίγουν τους φακέλους όλους μαζί.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Police 7 πώς θα μας είχαν ενημερώσει από την στιγμή που δεν έχουν ανοίξει καν τον φάκελο διότι δεν έχει τελειώσει η προσθεσμια τις πρόκυρηξης. Μετά ανοίγουν τους φακέλους όλους μαζί.
Κανεις λαθος ηδη εχουν ανοιχτει καθε μερα ανοιγονται
Αα ρε iceman σε θυμαμαι τοτε στο φορουμ με τους ειδικους φρουρους που γραφατε μαζι με κατι αλλους οτι ξερατε τις βασεις, μαθαινατε πληροφοριες απο γνωστους και οτι θα ειναι πολυ χαμηλες. Τι φολα μας ταιζατε και παιζατε με το αγχος μας και δινατε ψευτικες ελπιδες στα παιδια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες