Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Δεν θα σου μετρησουν φιλε τα μορια ανεργιας, θελει 12 μηνες κλεισμενους και πανω... Επισης η αιτηση εχει θεση υπευθυνης δηλωσης και θα ειναι σα να δηλωνεις ψευδη στοιχεια με οτι συνεπαγεται αυτο, απο τη στιγμη που εν γνωση σου δεν εισαι μακροχρονια ανεργος ακομα εστω και για λιγες μερες.

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Καλησπέρα! Μης γνωρίζεται που μπορούμε να βρούμε την αίτηση συμπληρωμένη; Για να έχουμε μια εικόνα ώστε να αποφύγουμε τα λάθη.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ρε παιδιά στην υπεύθυνη δήλωση πρέπει μόνο να συμπληρώσουμε τα κενά η και να γράψουμε κάτι ;
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Υπογράφεις στην υπεύθυνη δήλωση και στην αιτηση εκεί που λέει ο δηλων
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Υπόδειγμα αίτησης (συμπληρωμένη με στοιχεία φανταστικά). https://files.fm/u/bzs9fj4t

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Στην υπεύθυνη δήλωση πέρα από τα ονόματα κτλπ. Κάτω εκεί που έχει τις γραμμές πρέπει να γράψουμε κάτι ; Γιατί έχει στο νούμερο 4 λέει σε περίπτωση που δεν φτάσει ο χώρος συνεχίστε πίσω
Δεκα

Δημοσίευση από Δεκα »

Παιδιά με 6.000 μόρια λέτε να έχω ελπίδες ; σε 24 θέσεις ;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Γιάννης έγραψε:Υπόδειγμα αίτησης (συμπληρωμένη με στοιχεία φανταστικά). https://files.fm/u/bzs9fj4t

Πολύ καλή δουλειά.

2 Παρατηρήσεις να κάνω εγώ...

1) εθελοντικά χρόνια μόνο που τα θέλει και ολογράφως ``ΠΕΝΤΕ``

2) επίσης η φωτογραφία συρραμένη στο πλαίσιο που λέει ΦΩΤΟ πληροφορήθηκα.

Αν θές ανέβασε κ την πίσω σελίδα της αίτησης για να σχολιάσουμε κ να βοηθηθούμε όσοι θέλουμε...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

2 Μαλ έγραψε:Υπογράφεις στην υπεύθυνη δήλωση και στην αιτηση εκεί που λέει ο δηλων

Το ρώτησα έτσι ακριβώς όπως το ρώτησες και η απάντηση ήταν ότι δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα. Παρα μόνο ημερομηνία (προφανώς όποτε συμπληρώσεις την υπεύθυνη δήλωση, υπογραφή κ στοιχεία... Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό ας με διορθώσει κάποιος...

Λοχα

Δημοσίευση από Λοχα »

Φίλε pyr αν δεν είναι συραμενη η φωτό στην βγάζουν άκυρη την αίτηση; δεν νομίζω γιατι δεν το αναφέρει κάπου και πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι και να μην είναι συραμενη δεν υπάρχει θέμα
iceman2
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Pyr έγραψε:Πολύ καλή δουλειά.

2 Παρατηρήσεις να κάνω εγώ...

1) εθελοντικά χρόνια μόνο που τα θέλει και ολογράφως ``ΠΕΝΤΕ``

2) επίσης η φωτογραφία συρραμένη στο πλαίσιο που λέει ΦΩΤΟ πληροφορήθηκα.

Αν θές ανέβασε κ την πίσω σελίδα της αίτησης για να σχολιάσουμε κ να βοηθηθούμε όσοι θέλουμε...

Σωστη κινηση μπραβο! Να κανω και εγω 3 παρατηρησεις οπως και ο φιλος Pyr1. Και στο 6α γραφουμε ολογραφως το ''ΜΗΔΕΝ'' και αριθμητικως το ''0'' αφου και καλα στο 6 βαλαμε το ''0''

2. Και πιο πολυ το κανω ερωτηση... Στον αριθμο δελτιου ταυτοτητας μηπως θα ηθελε να αφησουμε κενο μεταξυ των γραμματων και των αριθμων; Γιατι στις ταυτοτητες μας ειναι με κενο

3. Στο τελος στην δευτερη σελιδα υπογραφη και ονοματεπωνυμο με κεφαλαια για να'μαστε καλυμμενοι (το ιδιο και στην υπευθυνη δηλωση ποτε δεν ξερεις... )

Η υπευθυνη δηλωση ειναι ετοιμη απο το αρχηγειο δεν γραφουμε κατι αλλο μονο τα στοιχεια μας

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Όταν βάζουμε 0=όχι, εννοείται ότι αφήνουμε κενό το ολογραφως! Το δελτίο ταυτότητας όπως θέλει ο καθένας, υπάρχουν ταυτότητες με 9 συνολικά γράμματα- αριθμοί.

ΕΔ

Δημοσίευση από ΕΔ »

Παιδιά μια ερώτηση εκεί που λέει δηλών ακριβώς λίγο πάνω λέει ημερομηνία αν δεν βάλουμε άκυρο η αίτηση?;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Εκεί που γράφει ΠΡΟΣ στην υπεύθυνη δήλωση τι γράφουμε ;
Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Εγω ειμαι γυναικα. Εχω μοναχα απολυτηριο λυκειου, δεν συγκεντρωνω μορια απο τα υπολοιπα. Εχω ελπιδες ; Ευχαριστω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες