Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Έχει δίκιο ο Γιώργος αυτοί π μπήκαν μ έτος πρόσληψης τ 19 κινδυνεύουν ν μν γίνουν πυρονομοι ποτέ η νέα προκήρυξη π θ βγει κ τ άτομα π θ έχουν έτος πρόσληψης 20 Θ φτάσουν μέχρι πυρονομοι!! χο χο χο Ρε τν Γιώργο...
Καλό είναι να μην γράφουμε ανυπόστατες φήμες και φοβίζουμε τους συνανθρώπους μας. Όλοι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον μακριά απ' την ανεργία και τη φτώχια. Ειδικά τώρα με τον ιό που απειλεί την ύπαρξη μας σωματική και οικονομική.
Πάντως ειναι πολυ αρνητικό καο άδικο το να εισαι 5χρονια εποχιακος και μετα σπιτι σουτ, σε παει σε πολλα πισω... Απο χρήματα τ παιζει?
Pyr έγραψε:ufc έγραψε:Οι περισσοτεροι που ηταν εποχικοι περσυ, πηγαν ΕΦ και αλλοι θα πηγαν λιμενικο και Συνοριακοι!
αυτο το σημειο μπορειτε να μου το εξηγησετε;
Σύμφωνα με το νέο ΠΔ, τροποποιείται η διαδικασία για την πρόσληψη Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Πυροσβεστικό Σώμα, ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης.
Απλό φίλε μου... Αλλάζουν οι προϋποθέσεις συγκριτικά με την περσινή σειρά όπως πχ τα κριτήρια δεν είναι ίδια με πέρυσι φυσικά ούτε η ίδια μοριοδοτηση.
α! Μονο αυτο εννοουσαν!
μεχρι πυρονομους θα φτασουν η φετινοι;
ufc έγραψε:α! Μονο αυτο εννοουσαν!μεχρι πυρονομους θα φτασουν η φετινοι;
Φίλε μου ο εποχικός Δεν έχει βαθμό και δεν θα πάρει ποτέ βαθμό. Καλημέρα.
Γιώργος έγραψε:Θα βγει ο πίνακας και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
μπορείς να αναλύσεις την πληροφορία σου να καταλάβουμε ολοι τι ακριβώς λές φίλε μου;
Μπορείς να παραιτηθείς αν θες η πρέπει να τελειώσει η σύμβαση; Επίσης αν παραιτηθείς μπορείς να ξανά λάβεις μερος στην επόμενη αντιπυρική; Ευχαριστώ
Police7 έγραψε:Μπορείς να παραιτηθείς αν θες η πρέπει να τελειώσει η σύμβαση; Επίσης αν παραιτηθείς μπορείς να ξανά λάβεις μερος στην επόμενη αντιπυρική; Ευχαριστώ
Μπορείς.
ΟΧΙ, οπως επισης δεν σου λεει κανεις οτι θα ζητησει ξανα την επομενη αντιπυρικη εποχικους.
Γιώργος έγραψε:Θα βγει ο πίνακας και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
οι πινακες οταν βγουν θα ειναι απ αυτους που θα διαγωνιστουνε φετος, οι των 2019 και καποιοι παλιοτεροι απλα θα γινει προσκληση με τηλεφωνο απ την υπηρεσια του καθενος. Τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που ποσταρεις και ξαναποσταρεις; Η βλακεια εχει κ ενα οριο, βαλε στοπ.
Police7 έγραψε:Μπορείς να παραιτηθείς αν θες η πρέπει να τελειώσει η σύμβαση; Επίσης αν παραιτηθείς μπορείς να ξανά λάβεις μερος στην επόμενη αντιπυρική; Ευχαριστώ
Βέβαια και μπορείς να παραιτηθείς αλλά δε ξέρω αν ρωτάς αν πετύχεις σε διαγωνισμό εποχικών πυροσβεστών ενώ ήδη δουλεύεις ώς εποχικός πυροσβέστης εκεί δε ξέρω αν έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς απο τη παλιά σύμβαση να κάνεις νέα στην ίδια αντιπυρική, προφανώς γιατί θα έχεις καλύτερη τοποθέτηση απο οτι πρίν δηλαδή πιο κοντά στο σπίτι σου.
Αν παραιτηθεις δεν μπορεις να ξανα πας την επομενη αντιπυρικη, τελος. Επομενη φορα θα υπαρξει και μαλιστα αλλες 4. Τι θα γινει μετα αγνωστο! Εχει βγει φεκ γιαυτο εδω και 4 μηνες καθως επισης και στο προχθεσινο φεκ το λεει. Αρα μη λεμε οτι θελουμε...
Μακαρι να βγει το συντομοτερο και να μπουν οσοι το θελουν πραγματικα. Γιατι και ΕΦ μπηκαν πολλοι αλλα το 1/5 παραιτηθηκε τροφη για σκεψη. Και επειδη καποιος ειπε για μισθο σου λεω το εξεις θα βαρας και 16ωρα τη μερα (δεν υπαρχει 8ωρο) για 700 βασικο + τις υπερωριες-βραδινα 100-150 και θα τα δεις στο τελος της συμβασης μαζεμενα και εννοειτε δεν υπαρχουν δωρα. Αρα 5500 μαξ το χρονο θα σου δινει το σωμα χωρις αδειες χωρις διακοπες χωρις καλοκαιρι με 16ωρα κυνδινο και Αβεβαιοτητα.
Παιδες ειναι δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο!
ΘΑΡΣΕΙΝ ΣΩΖΕΙΝ
Μακαρι να βγει το συντομοτερο και να μπουν οσοι το θελουν πραγματικα. Γιατι και ΕΦ μπηκαν πολλοι αλλα το 1/5 παραιτηθηκε τροφη για σκεψη. Και επειδη καποιος ειπε για μισθο σου λεω το εξεις θα βαρας και 16ωρα τη μερα (δεν υπαρχει 8ωρο) για 700 βασικο + τις υπερωριες-βραδινα 100-150 και θα τα δεις στο τελος της συμβασης μαζεμενα και εννοειτε δεν υπαρχουν δωρα. Αρα 5500 μαξ το χρονο θα σου δινει το σωμα χωρις αδειες χωρις διακοπες χωρις καλοκαιρι με 16ωρα κυνδινο και Αβεβαιοτητα.
Παιδες ειναι δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο!
ΘΑΡΣΕΙΝ ΣΩΖΕΙΝ
Έτσι ακριβώς όπως τ λέει ο pyrosvestis είναι!! Πρέπει να σ αρέσει λίγο όλοι οι φάση αλλιώς υπάρχει κ τ ενδεχόμενο τς ξενερας 16ωρο περιπολικό στο βουνό όλο τ καλοκαίρι...
Pyr έγραψε:ufc έγραψε:α! Μονο αυτο εννοουσαν!μεχρι πυρονομους θα φτασουν η φετινοι;
Φίλε μου ο εποχικός Δεν έχει βαθμό και δεν θα πάρει ποτέ βαθμό. Καλημέρα.
ο @Οδηγός Π. Υ 19 αλλα ειπε! Μηπως καταλαβα λαθος;
ufc έγραψε:ο @Οδηγός Π. Υ 19 αλλα ειπε! Μηπως καταλαβα λαθος;
ήθελε να υπερβάλει για κάποιο λόγο προφανώς κ δε το εννοεί
είπαμε δεν έχουν οι εποχικοι βαθμό και δε θα έχουν ποτέ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες