Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Magnus Carlsen »

Καλή επιτυχία σε όλους
Viktor4283
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Viktor4283 »

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ορκιστεί από σχολή αστυφυλάκων Μετά από ποσά χρόνια έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί επίσης πρέπει να πληρώσει για να παραιτηθεί ;
AStavros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από AStavros »

Έξι χρόνια.
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πάντως μέχρι τώρα τα θέματα και στα 2 μαθήματα ήταν πανεύκολα. Ειδικά μαθηματικά ήταν αστεία σήμερα. Όποιος έγραψε κάτω από 95 σε τέτοια θέματα είναι άξιος της μοίρας του. Θέματα που έχουμε δει όλοι μας 500 φορές βασισμένα σε απλές μεθοδολογίες. Ένα διαγώνισμα χωρίς ΘΜΤ, Ρυθμό μεταβολής, χάραξη γραφικής παράστασης και ισχυρισμό στο Α θέμα!
Viktor4283
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Viktor4283 »

Πιο νωρίς δεν γίνετε ;
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Elena1997___ »

Helloooo ! Πως παει; Λίγο έμεινε υπομονή Εικόνα
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Καλύτερα δε θα μπορούσε Elena
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Magnus τι προσπαθείς να πετυχεις ακριβώς ; Το ότι εσυ μπορεί να έγραψες πάνω απο 95 δεν σημαίνει ότι όλοι έγραψαν έτσι. Θα σε συμβουλευα Να σταματήσεις να παιζεις με τις ψυχολογίες των υποψηφίων, είσαι τέρμα λάθος
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ωστόσο συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, απλά μην εισαι επικριτικός με τους πιο αδυναμους μαθητες, καλά αποτελέσματα
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Μα προφανώς και δε σημαίνει ότι όλοι έγραψαν πάνω από 95. Λέω πολύ απλά ότι τα θέματα ήταν αστεία. Τα έβλεπε κανείς και γέλαγε. Όσο για αυτό που μου είπες περί ψυχολογίας υποψηφίων, εσύ είσαι τέρμα λάθος. Σου αναφέρω ένα γεγονός. Αυτό δεν αλλάζει. Πέρασε και τελείωσε η εξέταση των μαθηματικών. Δεν μου φάνηκαν μόνο εμένα εύκολα τα θέματα, φάνηκαν εύκολα και στην πλειοψηφία. Για ρίξε μία ματιά στα θέματα παλαιότερων ετών να δεις τι παίζει και ίσως τότε καταλάβεις τι λέω.
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Elena1997___ ευχαριστώ αλλά δεν είμαι επικριτικός. Μπορεί κάποιος να γράψει π. Χ 2 100αρια στα επόμενα μαθήματα και να μπει κι αυτός στη σχολή. Δεν είναι εκεί το θέμα. Εγώ ήθελα να πω απλά ότι ήταν πολύ εύκολα τα θέματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Επίσης να ξέρεις ότι στα λέω με καλή διάθεση χωρίς να θέλω να τσακωνόμαστε. Κουβέντα κάνουμε άλλωστε. Καλή επιτυχία και σε εσένα.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σε ευχαριστώ πολυ  εννοείται ότι ουτε εγώ θέλω να τσακωθώ απλά μπορεί να χαλαστει κάποιος όταν ακουει από όλους ότι τα θέματα ήταν για γέλια, αυτό εννοώ. Κ να παει με την ψυχολογία του ηττημένου. Είναι δυσκολη χρόνια όπως και να το κάνεις και η ψυχολογία του καθένα μπορεί να επηρεαστεί από το παραμικρό... Όσο για τα θέματα τα έχω δει μην σε αγχώνει  κάθε χρόνο αυτά βλέπουμε, στις ειδήσεις βγαίνουν και λένε βάτα οι μαθητές έγραψαν και μετά βλέπεις να πεφτουν οι βάσεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
ΓΚΑΝΙΑΝ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ »

Magnus Carlsen έχεις γράψει μαθηματικά στα θέματα ΓΕΛ 95; Είσαι μεγάλο αλάνι, γιατί 95άρια και 100άρια στα μαθηματικά δεν θα δούμε πολλά. Εγώ όσους ξέρω δεν έγραψε κανένας καλά, εκτός αν το είδες στον ύπνο σου το 95άρι, τα θέματα δεν ήταν εύκολα. Τώρα να μου πεις για θετική κατεύθυνση Αρχαία και τα υπόλοιπα ότι είναι εύκολα θα συμφωνήσω, γιατί αυτή η κατεύθυνση ανεβάζει τα μόρια εισαγωγής. Στις άλλες κατευθύνσεις για να πάρεις ένα μόριο, σκίζετε ο κ.. Ος σου.
Rocky
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rocky »

Παιδιά μην σκάτε για τα θέματα. Η δυσκολία ήταν σχεδόν ίδια με αυτή τον προηγούμενων χρόνων, το ότι έλειπε το ΘΜΤ ή τι τα έκαναν πιο εύκολα;

Η μόνο διαφορά που υπήρχε είναι ότι φέτος κάποιος θα μπορούσε να φτάσει το 19-20 πιο άνετα από άλλες χρονιές αλλά μέχρι το 17 η δυσκολία ήταν ίδια.

Πράγματι και εγώ ακούω ότι δεν τα πήγαν αρκετοί καλά, ακόμα και άτομα που πέταγαν μέσα στο έτος.

Αναμονή και καλή επιτυχία σε όλους.

Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΓΚΑΝΙΑΝ δεν είδα στον ύπνο μου το 95 διότι μίλησα με τον καθηγητή μου από κοντά και μου έχει πει ότι έχω πάρει 99 ή ακόμα και 100. Δεν το θεωρώ όμως κατόρθωμα διότι δίνω 2η φορά από θετική άρα η εμπειρία είναι τεράστια. Όπως έχω ξαναπεί πέρσι έμεινα εκτός για 25 μόρια και έλεγα όλο το καλοκαίρι ότι σίγουρα έχω μπει αξιωματικών και πέταγα από τη χαρά μου. Οπότε τα 17.600 που έβγαλα πέρσι αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν αρκετά για να περάσω εκεί που θέλω. Θέλω να σας πω απλά ότι το σύστημα των πανελλαδικών είναι ανταγωνιστικό και δεν έχει να κάνει με το αν φαίνονται πολλά ή λίγα τα μόρια που βγάζει κάποιος. Σχέση έχει να κάνει αν έχεις γράψει καλύτερα από τον άλλον που παλεύει για την ίδια σχολή με εσένα. Καλή επιτυχία πάντως σε όλους σας!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης