Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Και εγώ κάνω ρε φίλε αλλά μείωσαν τα μόρια τον ειδικών δυνάμεων και δίνουν 1000 μόρια στους πτυχιούχους
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Ναι αλλα το 80 % θα ναι απο αποφοιτους λυκειου οποτε εχουμε τις πιο πολες θεσεις εγω περασα και εποπ
-
Συγχαρητήρια! Δώσε βάση τωρα στις πανελλήνιες για κάτι καλύτερο διαφορετικά έχεις καβάτζα κομάντο μου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Πακιτο εσύ εισαι με το 10% του 2020;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 08, 2021 6:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απόφοιτοι λυκείου είναι και οι πτυχιούχοι μπρο μου. Παίρνουν τα 1.000 μόρια του πτυχίου. Σε αυτό το 80% είναι και αυτοί.despacito έγραψε:Ναι αλλα το 80 % θα ναι απο αποφοιτους λυκειου οποτε εχουμε τις πιο πολες θεσεις εγω περασα και εποπ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σ ενα 20% θα μετρησει το πτυχιο επιλεγει ο καθενας σε ποια κατηγορια θα ναι ξαναδιαβασε την προκηρυξη μεγαλε
Εισαι ασχετος... Οσοι εχουν πτυχιο αει τει συμμετεχουν στην Α κατηγορια δηλαδη στο 80% των θεσεων!
-
Τι εννοείς ρε πάκο. Γιατί εγώ δεν κατάλαβα Εξήγησε μου αν μπορείς
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
2. Από τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων κατά τα ανωτέρω, ποσοστό 80% [Κατηγορία Α΄], ήτοι τριακόσιες είκοσι (320) θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λπ.), περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ή ισότιμο με αυτό τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών των Επαγγελματικών Σχολών και των Σχολών ΟΑΕΔ Από τους εξακόσιους (600) επιλαχόντες, οι τετρακόσιοι ογδόντα (480) επιλαχόντες θα προέρχονται από την κατηγορία Α'.
-
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω και από ότι έχω ρωτήσει και μου έχουν πει είναι ότι όλοι μπορούν να καταθέσουν τα πτυχία απλώς 80% θα είναι με απολυτήριο από γελ και το υπόλοιπο 20% με απολυτήριο από επαλ
-
Αλλά τωρα πρόσεξα αυτό που έστειλες και ίσως έχεις ένα δίκιο.
Το 20%θα έχει σαν βάση μοριοδοτησης το απολυτηριο επαλ τον βαθμό ΤΕΕ. Ένας πτυχιούχος που είναι φυσικά απόφοιτος γενικού λυκείου πάει στην Α κατηγορία. Διαβάστε καλα την προκήρυξη και μην πέφτετε σε παγίδες και κυρίως σε μπαγαποντιές. Και όταν γράφει θα υπολογιστεί ο βαθμός πτυχίου εννοεί τον βαθμό πτυχίου ειδικότητας επαλ.
Το πτυχίο αει δεν είναι προαπαιτούμενο για τους οππι, είναι όμως έξτρα προσόν που μοριοδοτείται με 1.000 μορια λόγω της φύσης της υπηρεσίας. Ένας που δεν έχει πατήσει ποτέ έξω από ΑΕΙ θα δυσκολευτεί περισσότερο από έναν που είναι απόφοιτος ΑΕΙ Ή ΤΕΙ. Παρόλα αυτά τιποτα δεν εμποδίζει έναν απλα απόφοιτο λυκείου να κάνει την αίτηση του. Δεν αποκλείεται κανένας δηλαδή αλλά το προβάδισμα λόγω της ειδικής μοριοδοτησης το έχουν οι απόφοιτοι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ.
Αυτο το οτι καποιος που δεν ηταν φοιτητης σημαινει οτι θα δυσκολευτει αν μπει οππι, με ξεπερναει ειναι τουλαχιστον γελοιο!Οι γυαλακηδες οι φοιτητες και οι κοπελιτσες δηλαδη θα ανταπεξελθουν καλυτερα απεναντι στις φαπες των αναρχικων, αυτο μας λετε! Ή επειδη ξερουν τους χωρους σημαινει οτι δε θα φοβουνται ή θα ξερουν πως να αντιμετοπισουν εναν αναρχικο που τους βριζει; Για γελια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες