Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Peter2002 »

Προσωπικά εγω δεν θα ακούσω κανέναν απο εσάς και θα συμβούλευα να κάνετε λαι εσεις το ίδιο. Ο, τι έχετε να αναφέρετε εδω βεβαίως να το κάνετε αλλα μην παίρνετε τίποτα βς δεδομένο. Εγω το εχω πει, εχω ρωτήσει ΠΟΑΣΥ μεσω messenger και μου εχουν πει θα πάρουν όσους με πέρυσι. Το Σάββατο που περασε ρώτησα αστυνομικό της ΟΠΚΕ που συνάντησα έξω το στάδιο της πόλης μου και επίσης μου είπε πως θα πάρει όσους με πέρυσι αλλα επίσης πως η προκήρυξη ειναι έτοιμη και μένει να δημοσιευθεί. Τωρα όποιος θέλει μπαίνει στο ESOS. Εκεί αναφέρουν πως οι αριθμοί εισακτέων για Στρατιωτικές και σώματα ασφαλείας θα ανακοινωθούν μεχρι 30 Απριλίου αρα περιμένουμε
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Σε ποιον έχεις στείλει ρε μεγάλε από την ποασυ και σου είπαν ότι θα πάρει τους ίδιους; Τι βλακείες λέτε ρε έτσι θα το ανακοίνωναν σε όποιον ρώταγε;
Άβαταρ μέλους
pakos1997
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από pakos1997 »

Ρε φίλε και γω να πάρουν άτομα θέλω μακάρι να έπαιρναν 1000 αστυφυλακες όπως το 12 αλλά απ αυτά που ακούω θα είναι μειωμένα που μακάρι να κάνω λάθος
22
Άβαταρ μέλους
George003
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από George003 »

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Σε ποιον έχεις στείλει ρε μεγάλε από την ποασυ και σου είπαν ότι θα πάρει τους ίδιους; Τι βλακείες λέτε ρε έτσι θα το ανακοίνωναν σε όποιον ρώταγε;

δεν ειναι και κρατικο μυστικο, ετσι κ αλλιως σε λιγες μερες θα ανακοινωθει οποτε γτ να μην το πουν. Σιγα ο αριθμος των εισακτεων ειναι

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Φιλε μου μαλακια μου μπερδεύτηκα στο Policenet είχα στείλει στο messenger. Μεγάλο λάθος το προηγούμενο συγγνώμη, το άλλο όμως για τον αστυνομικό της ΟΠΚΕ ισχύει. Πάντως και το policenet δεν το λες και αναξιόπιστο
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ντάξει τέλος του μηνα θα μάθουμε λογικά αρα ας κάνουμε υπομονή, προσωπικά δεν συμφωνώ μαζι σου στο οτι θα πάρουν λίγους ΑΛΛΑ συμφωνώ σε αυτό που λες πως όποιος περιμένει τον αριθμό εισακτέων για να διαβάσει κανει μέγα λάθος απο την στιγμή που τίποτα δεν ειναι σίγουρο
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Peter2002 έγραψε: Προσωπικά εγω δεν θα ακούσω κανέναν απο εσάς και θα συμβούλευα να κάνετε λαι εσεις το ίδιο. Ο, τι έχετε να αναφέρετε εδω βεβαίως να το κάνετε αλλα μην παίρνετε τίποτα βς δεδομένο. Εγω το εχω πει, εχω ρωτήσει POLCENET μεσω messenger και μου εχουν πει θα πάρουν όσους με πέρυσι. Το Σάββατο που περασε ρώτησα αστυνομικό της ΟΠΚΕ που συνάντησα έξω το στάδιο της πόλης μου και επίσης μου είπε πως θα πάρει όσους με πέρυσι αλλα επίσης πως η προκήρυξη ειναι έτοιμη και μένει να δημοσιευθεί. Τωρα όποιος θέλει μπαίνει στο ESOS. Εκεί αναφέρουν πως οι αριθμοί εισακτέων για Στρατιωτικές και σώματα ασφαλείας θα ανακοινωθούν μεχρι 30 Απριλίου αρα περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
pakos1997
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ΑΝΘΛΧΓΟΣ Πάρε τηλ Χρυσοχοιδη ρε να μας πει τι γίνεται 😂
22
Άβαταρ μέλους
pakos1997
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ο άλλος έστειλα στο πολισνετ για τους εισακτεους παιζει να έχει ρωτήσει και τον τελευταίο μπατσο που χεστηκε για την αστυνομία πόσους θα πάρει... Γράμμα εστειλες στο Χρυσοχοιδη ή ακόμα
22
ANDMWR2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ANDMWR2000 »

Ρε πακο τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Ότι θέλει θα κάνει ο άνθρωπος. Και σταματα να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία. Άμα έχεις κάκαλαπες ονομα στο facebook να σε βάλουμε στην ομαδική.

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Εκείνο το παιδί που έλεγε ότι ήξερε από τον πατέρα του που είναι στην αστυνομία. Έχει κανένα νέο;
Dirty Harry7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Dirty Harry7 »

Ρε παιδια πολυ ασχολουμαστε με καποιον που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπει στην σχολη. Δεν εχει παιδεια ουτε για παλιατζης οχι για υποψηφιος πανεπιστημιου! Ποσο μαλλον Αστυφυλακων. Πηγε Ε. Δ που παει και η κουτση Μαρια πλεον κ νομιζει οτι εγινε ο Λοχαγος Κορελι. Μην του δινετε σημασια, Δεν εχει καταλαβει οτι η αστυνομια λειτουργει ομαδικα κ δεν ξερει την διαφορα του ανταγωνισμου κ του συναγωνισμου. Νομιζει οτι θα του φαμε την θεση. Κλασσικος νεοελληνας. Στα δικα μας τωρα. Παιδια δωστε ολοι πονο τωρα, ξερω πως κουραστηκαμε ολοι απ τα διαδικτυακα, αλλα λιγο εμεινε. Δειτε σαν επιλογο αυτο τον 1,5 μηνα. Καλη επιτυχια σε ολους, ελπιζω να περασουμε ολοι κ να τα λεμε στην σχολη
Dirty Harry7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι Ανθυπολοχαγε, τον ξανα ρωτησα κ μου ειπε οτι εχουν βγει οι θεσεις και οτι απο μερα σε μερα θα βγουνε, πιθανον την αλλη βδομαδα... Εε δεν θελω να γινομαι γραφικος αλλα μου ειπε οτι μιλησε κ με τον φιλο του π ειναι Γαδα αστυνομικος υποδιευθυντης, οτι οι θεσεις θα ειναι οπως περυσι, ισως λιγο λιγοτερες αλλα πολυ λιγο
Dirty Harry7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τωρα τι να πω, να υπαρχει τοση παραπληροφορηση μεταξυ τους; ... Ελπιζω πως οχι
Dirty Harry7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Γενικα ομως, για ολους το λεω αυτο, θα βγουνε κ αλλες προκυρηξεις. Για αεροδρομια, ΣΦ και για ενα ειδικο σωμα Ασφαλειας ακουγετε. Ολοι αυτοι καταληγουν αστυφυλακες. Αυτο το λεω για οσους δεν περασουν, υπαρχουν λυσεις... Εγω εχω 1η επιλογη αξιωματικων, αλλα η θεωρητικη παιζει βρωμικα παιχνιδια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες