Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Με βαση τα δικα μου χρονια, οι βασεις ηταν στον θεο ακομα και με λιγοτερους εισακτεους. Τη βαση τη καθοριζει ο τελευταιος που θα μπει και οχι ο αριθμος του. Με συγχωρεις αν κανω καποιο λαθος, τα δεδομενα αυτα ειναι απτα δικα μου χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Νοέμ 28, 2020 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από giorgos_21 »

Άραξε ρε συ, τι με συγχωρείς, κουβέντα κάνουμε! Οι βάσεις βγαίνουν σαν συνάρτηση των εισακτέων και των μορίων που γράφει ο κάθε υποψήφιος. Το ίδιο είναι ακόμα, δηλαδή, αν πει ότι παίρνουμε 500 άτομα και την σχολή την δηλώσουν 3.000 υποψήφιοι, θα πάρει τους 500 πρώτους με τα υψηλότερα μόρια! Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι διαφέρει η βάση αν πάρει 250 άτομα με 1000 γιατί τα μόρια του 1000ου με τα μόρια του 250ου, είναι η μέρα με τη νύχτα...
manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από manolo165 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 02, 2020 4:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Wolf93 έγραψε:Τη 1η χρονια εγραψα 10.000 περιπου και τη 2η 15.400.Αν ειναι δυνατον με 15400 να μη μπαινεις αστυφυλακων και να περνας αερα σε διαφορα Αει!

Αδερφέ πες το ψέματα.

Από ΕΠΑΛ ειδικά (τότε που ήμουν εγώ) με λιγότερα μόρια έμπαινες Μετσόβιο μηχανικός, παρά αστυφύλακας.

Αλλά πέρα από την πλάκα λογικό είναι. Η κρίση στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι επιπέδου 2012, αλλά ακόμα οι νέοι είναι αβέβαιοι για το μέλλον και ψάχνουν έναν τρόπο να αποκατασταθούν.

Για αυτό και πιστεύω ότι οι βάσεις πάλι στα 16.000 θα είναι, αν κόψει πάλι τις θέσεις στο μισό από πέρσι.

GiannhsA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από GiannhsA »

Ρε αρχηγέ ωραία όλα αυτά αλλά κυνήγησαν καθόλου την αύξηση εισακτεων όπως έκανε η στρατιωτική ηγεσία; Είμαστε ακόμα ανενημερωτοι και είμαστε οι μόνοι. Σ. Ξ. Π. Α. Π. Ν. Αυξήθηκαν οι εισακτεοι.

Το λιμενικό έχει τρελαθεί στις προκηρύξεις δεν έχει ανάγκη. Η πυροσβεστική το ίδιο κάθε χρόνο βάζει και από 1500 εποχιακούς.

Με εμάς τι γίνεται προώθησε η Π. Ο. Α. Σ. Υ τίποτα; Έλεος πια !

GiannhsA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ας κυνηγήσουν προσλήψεις και ας αφήσουν αυτά. Εχουν κάνει κατι; Έχει να πει κανείς τίποτα η να στείλει κάνα άρθρο αναφορικά με αιτηματα για αυξηση εισακτεων και προσλήψεις εκτός απ τον Παπαδόπουλο που μόνος του τα λέει μόνος του τ ακούει. Ο γερακαρακος θα κυνηγήσει τίποτα;
manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Και πέρυσι που πήρε περισσότερους δεν ανακοίνωσε τίποτα πιο πριν. Μην απογοητευεσαι
GiannhsA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Είχε ανακοινώσει ο Χρυσοχοΐδης με το που πήρε ειδικούς φρουρούς αυτά τα ρεμάλια τους άχρηστους είπε ότι θα πάρει πολλούς από σχολη. Γιατι είμαστε χαζοί εμείς που διαβάζουμε, ενώ οι άλλοι επειδή είχαν διπλώματα και βλακείες πολύτεκνοι και τέτοια και ένα απολυτήριο Λυκείου που ποιος ξέρεις πως το πήραν εκτός από μερικούς και που έχουν σπουδάσει αυτοί μπράβο. Και που λες του λεειπέρσι η ποασσυ ότι δεν γίνετε να έχεις πάρει 1500εφ και να μην πάρεις αστυφύλακες από παννεληνιες και είπε έχετε δίκιο Σας υπόσχομαι θα το ρυθμίσω. Ενω φέτος τίποτα δεν θα παρει
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Έχεις πληροφορίες φίλε μου; Γιατί πολλοί από εμάς που γράψαμε στο φόρουμ έχουμε ακούσει διαφορετικά πράγματα από ανθρώπους που είναι ήδη στο σώμα... Και εγώ προσωπικά από υψηλόβαθμο (διευθυντής στη ΓΑΔΑ)
manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Για να κάνει αυτές τις αλλαγές που ήθελε ο ποασυ στην σχολή αστυφυλάκων πρέπει κάτι να μας δείχνει για τους εισακτεους. Προσωπικα όμως δεν έχω κάποια πληροφορία να επιβεβαιώνει αυτά που λέω
GiannhsA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Γιώργο τι πληροφορίες έχεις εσύ από γαδα; Μανολο εσύ τι πιστεύεις ότι δείχνει αυτό.

manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία να αναβαθμίσουν την σχολή αστυφυλάκων αν σκοπεύουν να πάρουν λίγα άτομα φέτος. Βεβαια αυτό είναι καθαρά δική μου σκέψη και για να μην παρεξηγηθω ξαναλέω ότι δεν έχω καμία εσωτερική πληροφόρηση
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γύρνα στην πρώτη σελίδα του φόρουμ φίλε μου αν δεν σου είναι κόπος, επειδή είναι πολλά...
GiannhsA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κάνα νεότερο δεν έχεις μάθει;
Vanko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vanko »

Λοιπόν παιδιά τα γεγονότα έχουν ως εξής: Αφού προηγήθηκε η προκήρυξη των ε. Φ τον Νοέμβριο η ΠΟΑΣΥ κάλεσε στο συνέδριο της τον Χρυσοχοΐδη, εκεί του ζήτησαν οι προσλήψεις στην αστυφυλάκων μέσω πανελληνίων να ανέρχονται τουλάχιστον 1.000 αρχής γενομένης της χρονιάς που μας πέρασε. Ο Χρυσοχοΐδης τότε δεσμεύτηκε ότι θα προσλάβει πολύ περισσότερυς απ' όσους πέρυσι (δηλαδή επί Σύριζα). Τον Μάιο παρακολουθούσα λάιβ μια συνέντευξη του που μέσα στα ερωτήματα ήταν και ο αριθμός των νέων αστυφυλακων, εκεί ανακοίνωσε ότι ο αριθμός θα είναι 730 και ότι ο αριθμός επηρεάστηκε λόγω κοβιντ (δηλαδή αν δεν υπήρχε η πανδημία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος). Έτσι έχουν τα γεγονότα, άποψη μου ότι τα επόμενα χρόνια οι προκηρύξεις θα είναι το λιγότερο 700 άτομα, μέχρι το 2023 θα συνταξιοδοτηθούν μεγάλες σειρές αστυφυλακων
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες