Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Και τα μεταφερεις σε δικαστηρια η σε νοσοκομεια Η οπου αλλου βρισκεται αναγκη εντος αττικης
Κωστάκης 13 δ σου κάνει εντύπωση που κάποιοι που έχουν διπλωματα μεγαλύτερης κατηγορίας περνούν παραπάνω μόρια; Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι γίνετε αυτό; Αυτό γίνετε γιατί θα μπορούν να οδηγήσουν οχήματα μεγαλύτερα για μεταφορά κόσμου και θα εξυπηρετούν την υπηρεσια. Βανακι οδηγάνε όλοι με διπλωμα αυτοκινήτου. Διαβασε το άρθρο που έγραψα εχτές τα γράφω όλα και για την σχολή και τα καθήκοντα και μισθοδοσία.
Dolce
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Dolce θα μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα χτες; Που είσαι διορισμένος;
-
- Αρχιλοχίας
Και στοθς ΕΦ φιλε μουοποιο διπλωμα ειχες μεγαλύτερης κατηγοριας σ εδινε παραπλανω μόρια, αλλα δε βλέ9ω κανεναν ΕΦ να οδηγάει παραπάνω απο μηχανή ! Σε ολα τα σωματα μετριέται σαν εξτρα μόρια Και σε καθε προκυρηξη, δε σημενει οτι θα το κανεις κιόλας 100%
Κωστάκης 13, οι οδηγοί των λεωφορείων της αστυνομίας και των ματ που οδηγάνε τι είναι; Αξιωματικοί; Υπάρχουν κάποιοι πολίτες αλλά οι περισσότεροι είναι Ε Φ.
Dolce
-
- Αρχιλοχίας
Μας εχεις πει τοσααρνητικά, θετικό υπαρχει κατι
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αν με ψευδώνυμο δεν μας λες που δουλεύεις καταλάβαμε τι είσαι. Εδώ ταιριάζει η παροιμία που λέει: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.
Δ είναι αρνητικά, είναι δεδομένα. Ολες οι δουλειές έχουν αρνητικά. Καθε μήνα θα έχετε τον μισθό, τα ένσημα σας, το συγουρο ωράριο. Αυτα δ τα σκέφτεστε; Όσο για τον κύριο με το περίεργο nickname, εφόσον πιστεύεις ότι δ ξέρω τι λέω, στείλε μου σε 3 μήνες ξανά μύνημα αν με το καλό μπεις που στο εύχομαι να μου πεις σε πόσα είχα δίκιο. Φιλικα παντα
Dolce
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Κάτι έμαθα και θέλω να σας δώσω κουράγιο. Αποτελεσματα οριστικά Δευτέρα απόγευμα κατά 99% και βάσεις Νησιά χαμηλές λόγω ότι το 10% δεν προσήλθε για εξετάσεις. Αυτά έμαθα, αυτά λέω μακάρι να ήξερα και κάτι άλλο.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μα κι εγώ φιλικά μιλάω. Και για να ακούσω τις συμβουλές κάποιου θα πρέπει να ξέρω που δουλεύει. Εσύ μπορεί να δουλεύεις στον δήμο και να ειχες απωθημένο να μπεις στην αστυνομία που το ξέρω εγώ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
Ενημέρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους των δυο προκηρύξεων (266 και 480) πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων.
Την Δευτέρα εκτός απροόπτου αναμένεται να αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των επιτυχοντων Και η κατανομή αυτών ανάλογα με τα μόρια και τη σειρά προτίμησης.
Την Πέμπτη όλοι θα ορκιστούν στις κατά τόπου Διευθύνσεις οπου ειχαν υποβάλει τα έγγραφα τους.
Σημείωση όλοι να έχουν τα κινητά και τα τηλ επικοινωνίας ανοιχτά, διότι θα επικοινωνήσουν μαζί τους για τις λεπτομέρειες οπως επίσης καλό θα ήταν ολοι να τσεκάρουν και την σελιδα του υπουργείου μας για τυχόν αναρτήσεις ενημερωτικές σχετικά.
Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε εδω κσι θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε αλλο.
Τέλος το Σάββατο θα μπουν όλοι στις σχολές.
Την Δευτέρα εκτός απροόπτου αναμένεται να αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των επιτυχοντων Και η κατανομή αυτών ανάλογα με τα μόρια και τη σειρά προτίμησης.
Την Πέμπτη όλοι θα ορκιστούν στις κατά τόπου Διευθύνσεις οπου ειχαν υποβάλει τα έγγραφα τους.
Σημείωση όλοι να έχουν τα κινητά και τα τηλ επικοινωνίας ανοιχτά, διότι θα επικοινωνήσουν μαζί τους για τις λεπτομέρειες οπως επίσης καλό θα ήταν ολοι να τσεκάρουν και την σελιδα του υπουργείου μας για τυχόν αναρτήσεις ενημερωτικές σχετικά.
Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε εδω κσι θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε αλλο.
Τέλος το Σάββατο θα μπουν όλοι στις σχολές.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 50
DEA patrinos αυτά που λες από που τα άκουσες είναι σίγουρο φεύγουμε το άλλο Σάββατο για σχολη; Πόσα μόρια εχεις
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
Το ανάρτησε ο κύριος Θωμάς Μποζιαρης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών, στο Facebook.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Μπορείς να μας πει την σελίδα στο fb, να την παρακολουθούμε και εμείς εδώ; Ή με ενα προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ.DeaPatrinos έγραψε:Το ανάρτησε ο κύριος Θωμάς Μποζιαρης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών, στο Facebook.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες