Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Να σαι καλα
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, απ την αρχή έχει καθοριστεί ο αριθμός των επιλαχόντων που θα πάνε για πκε. Λέει ακριβώς τα ατόμα για καθε νησί μέσα στην προκήρυξη. Τα συνολικά άτομα για νησιά είναι 350 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και 100 Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Αν κάποιος έχει δηλώσει όλα τα νησιά και είναι επιλαχών σε όλα τα νησιά, δεν την ενδιαφέρει την αστυνομία αν θα ταλεπωρηθεί για να έρθει στα πκε (αν θες πας - ξέρεις οτι ρισκάρεις), γιατι πολύ απλά μπορει να τύχει και μπει σε κάποιο νησί απ αυτά που έχει δηλώση, δεν είναι σίγουρο οτι θα μπει ούτε στην πρωτη ουτε στην δευτερη επιλογή του. Ο επιλαχών πηγαίνει και συμπληρώνει θέσει σε Οποιοδήποτε νησί ίσως βγει θέση ελευθερη και είναι στην σειρά να την πάρει και δεν το έχει δηλώσει άλλος επιλαχών σαν 1η του επιλογή.
Τα όνοματα των Επιτυχόντων είναι πανω κατω ίδια σε όλα τα νησιά, αρα αν καποιος κανει εναν συμψηφισμό μπορεί να δει μέχρι ποιόν επιλαχών θα πάει το καθε νησί. Απ εκεί και πέρα αν κάποιος επιλαχών περάσει στην 1η του επιλογή τέλος. Αν δεν πάει στην 1η,2η,3η του επιλογή που μπορεί να πέρασε, προχωράει στον επόμενο το σύστημα, μεχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις σε καθε νησι και σε καθε κατηγορια.
Αν κάποιος έχει δηλώσει όλα τα νησιά και είναι επιλαχών σε όλα τα νησιά, δεν την ενδιαφέρει την αστυνομία αν θα ταλεπωρηθεί για να έρθει στα πκε (αν θες πας - ξέρεις οτι ρισκάρεις), γιατι πολύ απλά μπορει να τύχει και μπει σε κάποιο νησί απ αυτά που έχει δηλώση, δεν είναι σίγουρο οτι θα μπει ούτε στην πρωτη ουτε στην δευτερη επιλογή του. Ο επιλαχών πηγαίνει και συμπληρώνει θέσει σε Οποιοδήποτε νησί ίσως βγει θέση ελευθερη και είναι στην σειρά να την πάρει και δεν το έχει δηλώσει άλλος επιλαχών σαν 1η του επιλογή.
Τα όνοματα των Επιτυχόντων είναι πανω κατω ίδια σε όλα τα νησιά, αρα αν καποιος κανει εναν συμψηφισμό μπορεί να δει μέχρι ποιόν επιλαχών θα πάει το καθε νησί. Απ εκεί και πέρα αν κάποιος επιλαχών περάσει στην 1η του επιλογή τέλος. Αν δεν πάει στην 1η,2η,3η του επιλογή που μπορεί να πέρασε, προχωράει στον επόμενο το σύστημα, μεχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις σε καθε νησι και σε καθε κατηγορια.
Ωραία τα αποτελέσματα είναι ίδια. Ξέρουμε πότε θα γίνουν τα αθλήματα γιατροί και λοιπά Πότε θα βγει ανακοίνωση, γιατί την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν μπορώ να την ανοίξω μου λέει κατεστραμμένο αρχείο.
Οτι νανε παλι το όνομά μου είναι σε 3 νησιά που δήλωσα ποτε θα μάθω ποτ περνάω οτι νανε μπράβο
- Panos944
Α μακ έγραψε:Ωραία τα αποτελέσματα είναι ίδια. Ξέρουμε πότε θα γίνουν τα αθλήματα γιατροί και λοιπά Πότε θα βγει ανακοίνωση, γιατί την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν μπορώ να την ανοίξω μου λέει κατεστραμμένο αρχείο.
Η ανακοίνωση την αστυνομίας λέει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει νέα ανακοίνωση για το πότε και που θα είναι τα πκε φίλε μου.
Άρα περιμένουμε σχετική ανακοίνωση.
- Panos944
Kwstas26 έγραψε:Οτι νανε παλι το όνομά μου είναι σε 3 νησιά που δήλωσα ποτε θα μάθω ποτ περνάω οτι νανε μπράβο
Είσαι επιτυχών ή επιλαχών στα 3 αυτά νησιά;
Οπότε panos περιμένουμε ανακοίνωση!
Αυτά που λες pano ισχύουν σε άλλες προκηρύξεις, εδώ ενας μεγάλος αριθμός επιλαχοντων είναι και επιτυχόντες αυτόματα. Σε κάθε προκήρυξη ξέρεις αν είσαι μέσα ή όχι, εδώ εκτός από τα πρώτα 150 άτομα περίπου οι άλλοι μέχρι τν αριθμο 213 δν έχουμε ιδέα τι γίνεται.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Elante μια χαρά ξέρουν. Απλά εσύ βαριέσαι μου φαίνεται και όχι τπτ άλλο δεν θέλεις να πεις τα μόρια σου κιόλας για να σε βοηθήσουμε. Έλεος
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Εσυ ΔΕΑ ηρέμησε λίγο χαρτί και μολύβι, μου πήρε 4 μέρες να ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν θα κάτσω να γράψω 2000 άτομα σε μια κόλλα χαρτί και να βρω ποιοι είναι από Αθήνα κλπ για να τους αφαιρέσω από νησιά. Ας αφήσουμε λίγο τις εξυπνάδες γτ ακριβής αριθμός δεν βγαίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KatadromeasAR! την Σάβ Οκτ 10, 2020 8:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
POLICE
2500 Ρε φίλε αλλά δν βγαίνει άκρη
Σε ποιο νησί θα πάω θέλω να μου πεις, οτ Μαλλον ειμσι μέσα, τ γνωρίζω.
Πιάνω την 3η επιλογη και είμαι επιλαχών στην 1η πιστευω στα τελικά θα Πιάνω την 1η εγω που θα παω τωρα ; Ποτε θα μάθω;
Δες ειδικών δυνάμεων πως λες ότι είμαι μέσα.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Λογικά θα καλέσουν τα άτομα μέχρι το νούμερο 350 στην Α και 100 στην Β για πκε χωρίς να ξέρουμε αν είμαστε μέσα και που και μετά το πέρας των πκε θα μας λένε που πάει ποιος.
POLICE
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες