Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Beastakos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Beastakos »

Sunoriofulakas93 έγραψε:Εκτός αν εσένα περιμένουν το τμήμα που υπαγεσαι να σου δώσουν μετά τους οριστικους

Πράγματικα σου μιλάω, έχω κάτι τα χαρτιά μου μόνο για Κω, δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Ακόμη, όταν τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν έχουν κάποια ενημέρωση και ότι κάποιοι έχουν πάρει ήδη της καρτέλες μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, να περιμένω τα τελικά αποτελέσματα.

Petros77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Petros77 »

Καλησπέρα παιδιά! Εγώ πήγα σε ιδιώτες, ιδιωτική κλινική, σε καποιους στο ΙΚΑ και ξεμπέρδεψα. Το πρόβλημα μου είναι στο τέλος που ζητάει υπογραφή κάτω από το ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Εκεί τι υπογραφή θέλει; Για όσους πήγαν σε ιδιώτες και ΙΚΑ δηλαδή ανάμεικτα. Μήπως να πάω στον ιατρικό σύλλογο για σφραγίδα και υπογραφή;
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Beastakos έγραψε:
Sunoriofulakas93 έγραψε:Εκτός αν εσένα περιμένουν το τμήμα που υπαγεσαι να σου δώσουν μετά τους οριστικους

Πράγματικα σου μιλάω, έχω κάτι τα χαρτιά μου μόνο για Κω, δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Ακόμη, όταν τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν έχουν κάποια ενημέρωση και ότι κάποιοι έχουν πάρει ήδη της καρτέλες μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, να περιμένω τα τελικά αποτελέσματα.

Μήπως επειδή δήλωσες μόνο Κω; Δεν ξέρω τι να σου πω.

DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από DeaPatrinos »

Παιδιά να έχετε και υπόψην ότι υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν δηλώσει ένα νησί. Αυτά τα άτομα μπορεί να είναι πχ στην 90Α κατηγορια 30Β κατηγορία θέση στο συγκεκριμένο νησί. Άρα αν οι από πάνω τους δεν έχουν δηλώσει σειρά προτεραιότητας τέτοια ώστε να ελευθερωθούν θέσεις για το συγκεκριμένο νησί, μένουν απέξω. Όποτε οι βάσεις μπορεί να πέσουν κι άλλο.
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Έτσι όπως τα λέει ο πατρινός. Όσοι έχουν δηλώσει ένα νησί περιμένουν τα οριστικά ενώ όσοι τα έχουν δηλώσει όλα έχουν πιο πολλές πιθανότητες γι αυτό παίρνουν και καρτέλα.
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από billies »

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ... Έχω 2830 μόρια στην β'κατηγορια... Είμαι σε φάση για τους γιατρούς ... Μπορεί η ερώτηση μου να έχει ξανά γίνει απλά δεν είναι πολύ εύκολο να ψάξω όλες τις σελίδες ... Ξέρετε κάτι γενικά περί μονιμοποίησης ... Όχι αυτά που λένε στα καφενεία Γιατί πολλά έχωακούσει
Kostasdea7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostasdea7 »

Παιδια ποσο λετε βαση για Α στα νησια;
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

billies έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ... Έχω 2830 μόρια στην β'κατηγορια... Είμαι σε φάση για τους γιατρούς ... Μπορεί η ερώτηση μου να έχει ξανά γίνει απλά δεν είναι πολύ εύκολο να ψάξω όλες τις σελίδες ... Ξέρετε κάτι γενικά περί μονιμοποίησης ... Όχι αυτά που λένε στα καφενεία Γιατί πολλά έχωακούσει
κάνεις δν ξέρει φίλε μου απλος τύχει είναι ότι είναι να γίνει θα γίνει.
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από billies »

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση... ! Κοίτα έχω μιλήσει γενικά με αρκετούς. Κανένας όντος δεν ξέρει ... Οι πιο πολύ υποθέτουν πως εάν φτάσουμε την 5ετια είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις δικαίωμα μονημοτητας... Το θέμα είναι θα την φτάσουμε την 5 ετια η στα 3-4 χρόνια σου λέει στοπ?
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

billies έγραψε:Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση... ! Κοίτα έχω μιλήσει γενικά με αρκετούς. Κανένας όντος δεν ξέρει ... Οι πιο πολύ υποθέτουν πως εάν φτάσουμε την 5ετια είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις δικαίωμα μονημοτητας... Το θέμα είναι θα την φτάσουμε την 5 ετια η στα 3-4 χρόνια σου λέει στοπ;
κάνεις δν ξέρει θα ακούσεις πολλά και θα δεις πολλά οπότε Εσύ θα κρίνεις τι θα κάνεις
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από billies »

Φίλε είμαι σε μια πολύ δύσκολη φάση ... Διοτη είμαι στην ΔΕΗ στο εργοστάσιο 5 χρόνια σύνολο μπήκα στα 19 8μηνο πρώτη φορά Και περιμένουμε πρόκυριξη και εδώ άμεσα και είμαι σε μεγάλο δίλημμα διότι εάν έρθω συνοριακος χάνω και την προκήρυξη ΔΕΗ (αν βγάλει ... Αν και λένε ότι ειναι στα σκαριά) και χάνω και για εποπ
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από billies »

Μου αρέσει πολύ η δουλειά εννοείτε σαν μηχανικός στην ΔΕΗ που είμαι... Και εννοείτε πως πάντα μου άρεσαν τα σώματα ασφαλείας
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

billies έγραψε:Μου αρέσει πολύ η δουλειά εννοείτε σαν μηχανικός στην ΔΕΗ που είμαι... Και εννοείτε πως πάντα μου άρεσαν τα σώματα ασφαλείας
γι'αυτό σου ξανά λέω είναι όλα Ρίσκο. Σε ποια κατηγορία είσαι και περιοχή?
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από billies »

Είμαι β κατηγορία Σάμο...6 θέση
Aristea93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14