Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Δημήτρη νομίζω ότι έτσι είναι όπως τα λές... Μάγκες και εμένα από πολιτικό γραφείο μου έδωσαν να καταλάβω ότι οι πίνακες δεν θα αλλάξουν. Μακάρι να μην είναι έτσι. Με αυτούς τους πίνακες είμαι επιλαχών με τους πίνακες αν τοποθετήσουν τον καθένα σε μια θέση είμαι επιτυχών θέση 41 στην β κατηγορία.
Δεν θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος. Αν σε αφήσουν έξω από έναν πίνακα, μπορείς να τους κάνεις μήνυση.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ποσα μορια εχεις;ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Δημήτρη νομίζω ότι έτσι είναι όπως τα λές... Μάγκες και εμένα από πολιτικό γραφείο μου έδωσαν να καταλάβω ότι οι πίνακες δεν θα αλλάξουν. Μακάρι να μην είναι έτσι. Με αυτούς τους πίνακες είμαι επιλαχών με τους πίνακες αν τοποθετήσουν τον καθένα σε μια θέση είμαι επιτυχών θέση 41 στην β κατηγορία.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
dimidimi έγραψε:Συμφωνώ φίλε μαζί σου. Εάν εσύ περνάς στην πρώτη σου επιλογή, πας εκεί. Οι άλλες θέσεις συμπληρώνονται. Αν περάσεις στην τρίτη επιλογή σου, η είσαι επιλαχόντας με τους υπάρχοντες πίνακες πάντα, πηγαίνεις εκεί. Οι άλλες θέσεις αναπληρώνονται. Πολύ απλά... Δεν γίνεται πιο απλή εξήγηση ρε μάγκες. Ραφαήλ κατάλαβες ;
Κι αν είμαι 1 επιλαχών ανατολικής αττικής και επιτυχών στα νησιά θα με στείλουν στα νησιά; Δεν θα κοπεί ούτε ένας για να μείνω στον τόπο μου;
POLICE
Αυτό που λέτε είναι ακριβώς το ίδιο στην ουσία με το να έβγαζε καινούργιο πίνακα αλλά πολύ πιο χρονοβόρο
Αρκετά χρονοβόρο γτ εμένα πχ δν θα μου δώσουνε σε πρώτη φάση καρτέλα, μετά που θα με φωνάξουν θα πρέπει να μου δώσουν διορία να συμπληρώσω την καρτέλα και χρόνο να μεταβώ Αθήνα. Μπέρδεμα αλλά ποτέ δν ξέρεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Καλημερα παιδιά! Είναι πολλοί που είναι επιτυχόντες πρώτα στην Αθήνα και είναι και στα νησιά; Έχει μετρήσει κάνεις; Είμαι οριακά στην καταταξη και θέλω να σιγουρευτω
-
- Υπολοχαγός
Pezonaytis 2520
Καταδρομέα, ότι έχεις δηλώσει πρώτη επιλογή. Νησιά, νησιά, Αθήνα, Αθήνα...
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Εγω με υπολογισα στην σειρα 55 χωρις να εχω δηλωσει συμη κ καστελοριζο αρα πρεπει να κοπουν 5 ή 2;ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Pezonaytis 2520
Δεν ξέρω όμως, εμείς που τα κάναμε πχ για Αθήνα και νησιά μην μας βάλουν να ξανά διαλέξουμε γιατί κάναμε δύο διαφορετικές αιτήσεις. Δεν το βλέπω όμως γιατί στην επιλογή προτίμησης τα βάλαμε μαζί και θα είναι μεγάλο μπέρδεμα για αυτούς που ασχολούνται με αυτά.
-
- Υπολοχαγός
Pezonaytis 2 φίλε αφού παίρνουν 53 άτομα στα νησιά. Πρόεδρο να είσαι 53 θέση και κάτω
Φίλε καλησπέρα. Όταν μπήκατε στη σχολή τι σας ζήτησαν να πάρετε μαζί;Manolis90 έγραψε:Αλλα εμεις καναμε φουλ μαθηματα για πιο γρήγορα. Καθημερινες πρωι απόγευμα σαββατα μονο πρωι κυριακη όχι. Αλλα σας ειπα ποτε καναμε ποτε οχι γενικα οτι να ναι. Μας καλεσαν με τους τελικους πινακες μετα της ενστασει για αθληματα μεσα σε 10 μερες. Κ μετα τα αθληματα σε καμι βδομαδα ημασταν κομμοτηνη. Ολα πολυ γτηγορα γενικά.40 μερες σχολη κ 2μιση μηνες πρακτικη στον τοπο μας συνολο δημαδη 3 μηνες. Τωρα δν ξερω οως θα ειναι εσας εμας ετσι εγινε. Εχω κ εγω μια απορια γενικα οι αθηναιοι ειστε προθυμοι να πατε σε νησια η ετσι τα κανατε;
5 μπουζακια χακι κοντομανικα τα λενε καπως περιεργα βαθυκυανιο δν θυμαμαι!5 ζευγαρια μαυρες καλτσες βαμβακερες.1 φορμα μπλε η μαυρο.3 Πετσετες 2 σεντονια μαξιλαροθηκες αν θέλεις δικα σου η δανειζεσε απο την σχολη. Απο αυτα τα μπλουζακια χρειαστικα μονο😂σου δινουν ρουχα χακι αν εισαι τυχερος μπορει να ειναι στο νουμερο σου🙄φυσικα χρειαζεσαι κ ρουχα δικα σου τα φορας κυριακες κ στην ελευθερη ωρα γενικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες